Nokia E6 (Ekranım gitti)

Sehri_Istanbul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayırlı
akşamlar
.
Nokia
E6 kullanıyorum, alalı daha 5 ay olmadı. İki hafta öncesine kadar da Belle güncellemesini
yükledim
, yavaş yavaş alışıyordum ama bu gün ikindi vakti kenardan tuş kilidini açıp kapatayım derken birden ekran gitti. Bataryası
zayıftı
, önce o yüzden kapanmıştır dedim ama ekran olmadığı halde batarya
zayıf
sinyali aldım. Demem o ki, acaba ekranım niye gitti veya nasıl geri
gelir
=)) Böyle de çok saçma oldu ama napıcam bilmiyorum..
Telefon
az önce açıktı,
arama
aldım ama ekran hiçbir şekilde yok..

Yardımcı olursanız sevinirim
:cursing:

Ayrıca Belle'yi
yüklemeyin
, ben ondan oldu diye düşünüyorum. Çünkü daha yeni çıktı ve yerine yeterince oturmadı..
Dün gece boyunca da bataryasını çıkardım ama hala aynı..

Reaksiyon puanı
4
Hayırlı
akşamlar
.
Nokia
E6 kullanıyorum, alalı daha 5 ay olmadı. İki hafta öncesine kadar da Belle güncellemesini
yükledim
, yavaş yavaş alışıyordum ama bu gün ikindi vakti kenardan tuş kilidini açıp kapatayım derken birden ekran gitti. Bataryası
zayıftı
, önce o yüzden kapanmıştır dedim ama ekran olmadığı halde batarya
zayıf
sinyali aldım. Demem o ki, acaba ekranım niye gitti veya nasıl geri
gelir
=)) Böyle de çok saçma oldu ama napıcam bilmiyorum..
Telefon
az önce açıktı,
arama
aldım ama ekran hiçbir şekilde yok..

Yardımcı olursanız sevinirim
:cursing:

Ayrıca Belle'yi
yüklemeyin
, ben ondan oldu diye düşünüyorum. Çünkü daha yeni çıktı ve yerine yeterince oturmadı..
Dün gece boyunca da bataryasını çıkardım ama hala aynı..
Öncelikle Belle güncellemesi ile alakası yok. Tuş kilidini açıp kapatma işlemini batarya zayıfken hızlı bir şekilde yaptıysanız sistem hatası vermiş olabilir. Bunun çözümü telefonunuzu bilgisayarınıza bağlayın ve ardından Nokia Suite ile Belle güncellemesini telefonunuza tekrar yükleyin.

Sehri_Istanbul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle Belle güncellemesi ile alakası yok. Tuş kilidini açıp kapatma işlemini batarya zayıfken hızlı bir şekilde yaptıysanız sistem hatası vermiş olabilir. Bunun çözümü telefonunuzu bilgisayarınıza bağlayın ve ardından Nokia Suite ile Belle güncellemesini telefonunuza tekrar yükleyin.

Telefon açık ama telefonu görmüyor Suite, daha doğrusu yazılım güncellemelerinde görmüyor; bu durumda ne yapmalıyım?

Tamam gördü, yüklüyorum şu anda. İnşallah olur..

--- Mesaj Güncellendi ---

Olmuyor denedim :(( Ekran hala yok..

Reaksiyon puanı
4
Telefon açık ama telefonu görmüyor Suite, daha doğrusu yazılım güncellemelerinde görmüyor; bu durumda ne yapmalıyım?

Tamam gördü, yüklüyorum şu anda. İnşallah olur..

--- Mesaj Güncellendi ---

Olmuyor denedim :(( Ekran hala yok..
Telefonunuzun yazılımsal bir sorunu yok demek ki. Donanımsal sorunlar için lütfen sadece KVK ve Nokia Service noktalarına götürün. Aksi taktirde telefonunuz garanti kapsamından çıkabilir. Telefonunuzdaki sorun çözülene kadar Nokia Service çözüm noktalarında size geçici bir telefon temin edilmektedir. KVK hakkında bir bilgim yok.