Görüntü kalitesi çok kötü. Turkcell TV+

MertB.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
2025 QN70F Samsung 4K TV aldım. Dijital kablosuz kutusuz Turkcell TV+ aldım yanına ve canlı yayınlarda görüntü kalitesi çok kötü. film açınca platformlardan harika ama mesela show tv izleyecek olursanız 2010 model tv gibi görüntü veriyor. sizce Amazonda satılan 4k kablolardan almalı mıyım? etkisi olur mu? veya çözümü var mı?

grezimonk

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
277
internet hızın ne?... minimum hız 20mbps olmalı... cihazla gelen kablo yeterli...

Yusufir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
32
Peki TV+'ı bilgisayar ya da mobil uygulama üzerinden kullanmayı denedin mi? Belki kullandığın TV ile alakalı ya da uygulamanın TV uygulamasında sorun olabilir.

grezimonk

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
277
TV bu... bence internet hızı düşük...

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,897
TV bu... bence internet hızı düşük...
Hayır. Aynı bağlantı özelliklerine sahip 65Q70D modelini kullanıyorum. Düşük hız problemleri yok. TV+'ın görüntü kalitesi hem kutuda hem uygulamada cam gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2025 QN70F Samsung 4K TV aldım. Dijital kablosuz kutusuz Turkcell TV+ aldım yanına ve canlı yayınlarda görüntü kalitesi çok kötü. film açınca platformlardan harika ama mesela show tv izleyecek olursanız 2010 model tv gibi görüntü veriyor. sizce Amazonda satılan 4k kablolardan almalı mıyım? etkisi olur mu? veya çözümü var mı?
Web tarayıcısına girip fast.com üzerinden hız testi yapabilir misiniz? Hız normalse uygulamayı kurcalamak gerekecek.

grezimonk

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
277
1080p ekranlı telefonda görüntü 4K kadaar keskin... GM5PLUS... TV'deki uygulamadada...

McLube

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
sorun turkcell. çöp firma. para verme bu dolandırıcılara

grezimonk

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
277
sorun turkcell. çöp firma. para verme bu dolandırıcılara
bende hiç sorun sorun çıkartmadı... 4K cihazım olmadığından 4K yayın performansını sadece TV+ ev cihazından gördüm 4K sıkıntısız...

yusufirr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende hiç sorun sorun çıkartmadı... 4K cihazım olmadığından 4K yayın performansını sadece TV+ ev cihazından gördüm 4K sıkıntısız...

Bende de Samsung'un Smart monitörü var ve görüntü kalitesi de gayet iyi. Direkt uygulama bazlı konuşuyorum. TV+'ın cihazını hiç kullanmadığım için, o konuda yorum yapamıyorum maalesef.

grezimonk

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
277
Onu kullanıyorum zaten. Uygulamadan kastım oydu. 😅
telefondaki anladım bende... ekran yansıtınca yayını verdirtmesin diye siyah ekran veriyor mu?... hatta telefonun ekran görüntüsünü bile aldırtmıyor...

yusufirr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefondaki anladım bende... ekran yansıtınca yayını verdirtmesin diye siyah ekran veriyor mu?... hatta telefonun ekran görüntüsünü bile aldırtmıyor...
O durum dijital platformların aldığın bir önlemden dolayı öyle. Bunu sadece TV+ değil, diğer platformlar da kullanıyor.