Nokia E Serisi ?

Sehri_Istanbul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dokunmatik telefon alıcaktım ama vazgeçtim, Blackberry tarzından bir telefon sanırım daha çok hoşuma gidecek. Nokia'dan şaşmam diyodum o yüzden tekrar başlığı buraya açtım. Nokia'nın E Serisi hakkında olumlu olumsuz yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim. Nokai E72 nasıl mesela, ya da bir başka tavsiye ettiğiniz?

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
E72 eskide kaldı ama yine de sen bilirssin. E5 veya E6 öneririm

derindarbe200

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardesim e71 kullandim camera icin aliyosan nokia camerada ölü bi marka kamerasindan memnun kalmadim.Onun disinda hizli mesaj yazma ozelligi tasarimi falan gusel telefon ovi store da bi kac adet bedava tema ve oyun ve uygulamasida var bence al e72 gusel telefon.

Sehri_Istanbul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yo kamerası için almıyorum kamera önemli değil. E5 ile E6'ya bakıcam teşekkür ederim.

EfsaneFener

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardesim e71 kullandim camera icin aliyosan nokia camerada ölü bi marka kamerasindan memnun kalmadim.Onun disinda hizli mesaj yazma ozelligi tasarimi falan gusel telefon ovi store da bi kac adet bedava tema ve oyun ve uygulamasida var bence al e72 gusel telefon.

Nokia kamerada ölümü? Nokia telefonların kameraları çoğu samsung lg apple htc telefonlarının kameralarından iyidir. Ama bu durum e71 için geçerli değil. Çünkü e71 de oto fokus yok. gerçekten çamur gibi görüntüsü var. qwerty telefon alacaksan E6 al .e71 e72 gerçekten eskide kaldı.

derindarbe200

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Nokia kamerada ölümü? Nokia telefonların kameraları çoğu samsung lg apple htc telefonlarının kameralarından iyidir. Ama bu durum e71 için geçerli değil. Çünkü e71 de oto fokus yok. gerçekten çamur gibi görüntüsü var. qwerty telefon alacaksan E6 al .e71 e72 gerçekten eskide kaldı.

Samsung da sorun oldunu biliyorum ama htc kullanmadim bisey diyemicem ama apple a laf atman biraz sacma.İphone 4 un 5 megapixellik kamerasi nin nasil cekim yaptigini gordünmü sormam hata hic bir apple ürününü eline alip baktinmi daha 3 sene önce turkcell n97 ve İphone 3g kampanyasi yapmisti n97 piyasaya cikti ve nokianin ceo su telefonumuz bozuk diyemedi piayasadan hemen geri cekip ayni boyut ve ozelliklere sahip sadece bozuk olan tarafi giderilmis n97 mini adinda sacma biseyi kakaladi ve n97 ve iphone 3g nin özelliklerine bakarsak kamera haric donanim yönünden iphone 3g n97 yi eziyor.

Konuyu fazla uzatmayim Nokia nin ceosu ilk akilli telefon 6600 ı bizim yapmamiz üzerine apple piyasaya hakim durumdadir dedi ve apple bugün ABD de %52 lik hissesini korumaktadir geriye kalan %48 lik hissenin coguda LG ye aittir zaten.

İphone dan sonra cikan tüm dokunmatik telefon birer iphone taklitidir ve android mis badaymis tüm sistemler birer ios taklitidir bunu android dede bada dada simgelerin sekline bakarak bile anliyabilirsiniz.

Bill Gates 2007 senesinde samsung Q1 adinda windows isletim sistemine sahip bir tablet yapti ama beceremedi satisi durduruldu bunun üstüne Bill Gates keske İpad i ben yapmis olsaydim dedi.

Apple bir dünya lideridir Microsoft dahil olmak üzere teknoloji dünyasindaki tüm firmalar birer APPLE KOPYASİDİR.

v0ld3m0rt1s

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Samsung da sorun oldunu biliyorum ama htc kullanmadim bisey diyemicem ama apple a laf atman biraz sacma.İphone 4 un 5 megapixellik kamerasi nin nasil cekim yaptigini gordünmü sormam hata hic bir apple ürününü eline alip baktinmi daha 3 sene önce turkcell n97 ve İphone 3g kampanyasi yapmisti n97 piyasaya cikti ve nokianin ceo su telefonumuz bozuk diyemedi piayasadan hemen geri cekip ayni boyut ve ozelliklere sahip sadece bozuk olan tarafi giderilmis n97 mini adinda sacma biseyi kakaladi ve n97 ve iphone 3g nin özelliklerine bakarsak kamera haric donanim yönünden iphone 3g n97 yi eziyor.

Konuyu fazla uzatmayim Nokia nin ceosu ilk akilli telefon 6600 ı bizim yapmamiz üzerine apple piyasaya hakim durumdadir dedi ve apple bugün ABD de R lik hissesini korumaktadir geriye kalan H lik hissenin coguda LG ye aittir zaten.

İphone dan sonra cikan tüm dokunmatik telefon birer iphone taklitidir ve android mis badaymis tüm sistemler birer ios taklitidir bunu android dede bada dada simgelerin sekline bakarak bile anliyabilirsiniz.

Bill Gates 2007 senesinde samsung Q1 adinda windows isletim sistemine sahip bir tablet yapti ama beceremedi satisi durduruldu bunun üstüne Bill Gates keske İpad i ben yapmis olsaydim dedi.

Apple bir dünya lideridir Microsoft dahil olmak üzere teknoloji dünyasindaki tüm firmalar birer APPLE KOPYASİDİR.

Neyin kafasını yaşıyorsun dostum :) Apple yokken Microsoft vardı :) Mac OS, Windows NT çakmasıdır.(Senin gibi düşünürsek) Hybrid Kernel'i Microsoft'dan sonra Apple kullandı.

Nokia N8'in kamerasıyla şuanda hiçbir telefonun kamerasını kıyaslayamazsın. N97 nere iPhone 4 nere ? Hangi tarihlerde piyasaya sürüldüklerine bak ondan sonra karşılaştır. Doğrudur Samsung'un tasarımları iPhone çakmasıdır.

Bu arada yanlışın var. Dünyanın ilk dokunmatik cep telefonu IBM Simondur ;) (1992-1994) biraz destekli sallayalım :) Smartphone ise Ericsson R380 Smartphone (2000). Android, Bada, IOS bunlar Linux tabanlı olup birbirlerinin taklitleri değildir. Arayüz takliti dersen olabilir.

Tüm teknoloji firmaları öyle mi :) Doğru canım :) Apple A4 İşlemcisi varken kim takar Intel Itanium'u i7 990 Extereme'yi, ARM Cortex A15'i :) Apple Ekran kartı çıkarsın. AMD/Nvidia hemen taklit yapacak zaten :) iMac'i, Macbook Pro'yu Alienware ve Monster ile kıyaslayamazsın bile :D Bu kadar da Apple Fanlığı olmaz. iBoy :)

derindarbe200

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İste steve jobs un apple i anlatan sözleri:

Jobs'ın Apple'dayken söylediklerinden:

"Büyük fikirleri çalmaktan hiçbir zaman utanmadık."

PBS Belgeseli, Triumph of the Nerds, 1996

"Odak gruplarına göre ürün tasarlamak çok zor bir şey. Çoğunlukla birçok insan, ne istediğini siz onlara gösterene dek bilmiyor."

BusinessWeek, 1998

"Apple'ı ben işletseydim, ne pahasına olursa olsun Macintosh'tan kurtulurdum ve sonraki muhteşem şeye odaklanırdım. PC savaşları bitti. Microsoft, uzun süre önce kazandı."

Fortune, 1996

"Ürünler çok uyduruk! Bunların cinsiyeti yok!"

BusinessWeek, 1997

"Ben geldiğimzden beri kimse bizi yutmak istemedi. Herhalde tadımızdan korktular."

Hissedar toplantısı, 1998

1994'te bir röportajda Steve Jobs'a Bill Gates'in başarısı hakkında neler hissettiği soruluyor: "Bill Gates'in bizim bazı fikirlerimizden nasıl zengin olduğunu mu soruyorsunuz... Biliyorsunuz hedef mezarlıktaki en zengin adam olmak değil, en azından benim hedefim değil" demişti

1996 yılında Microsoft tam bir dev kabul edilirken Steve Jobs'a Microsoft hakkındaki görüşleri sorulmuştu, Jobs "Sanırım üzgünüm, Microsoft'un başarısıyla derdim yok, bunu hakettilar ama bu 3. sınıf ürünler üretmeleriyle sorunum var"

1997'de Gates ve Microsoft hakkındaki düşünceleri sorulduğunda "Gates için en iyisini dilerim ama onun ve Microsoft'un biraz dar olduğunu düşünüyorum. Gençken uyuşturucu alsaydı ya da arada bir dağıtsaydı daha rahat bir adam olurdu." demişti.

2006 Yılında ise Jobs "Yılda 5 Milyar dolar ARGE bütçeleri var ama son zamanlarda hep Google'ı ve Apple'ı kopyaladıklarını görüyoruz" dedi.

2007 Yılında birlikte konferansa çıkan ikili çok iyi geçindi ve Jobs "Gates amacının mezarlıktaki en zengin adam olmak olmadığını anladığı için dünyanın daha iyi bir yer haline geldiğini düşünüyorum" dedi.

"Apple ve Dell, bu endüstride hemen hemen tek para kazanan isimler. Bunu "Wal-Mart" olarak yapıyorlar. Biz ise yenilikle yapıyoruz."

"Apple'ın pazar payı, BMW'nin veya Mercedes'in veya Porsche'nin otomotiv piyasasında olduğundan yüksek. BMW veya Mercedes olmaktaki sorun ne?"

Macworld, 2004

"Ve çocuk, onun patentini aldık!"

Macworld, 2007 (iPhone tanıtımında)

Bill Gates hakkında:

"Onun için en iyisini diliyorum, gerçekten. Bence o ve Microsoft biraz dar. Eğer gençken bir aşrama gitmiş olsaydı daha geniş olabilirdi."

New York Times, 1997

PC'ler hakkında:

"Playboy: PC'leri yapanların, ürünleriyle gurur duyduğunu mu söylüyorsunuz?

Jobs: Eğer duyasalardı, PC'yi yapmazlardı."

Playboy, 1987

Bu sözlerin üstüne daha da kimse bisey diyemez oyleki apple elma ambleminin bile patentini almistir ve herhangi bir ürününde yada yaziliminda elma amblemi kullanan bir firma apple haklarini cignemis sayilmaktadir.

Steve Jobs bir dahiydi ve Apple ı iflasin esiginden bile kurtardi 80 li yillardan bu yane Microsoft hep Apple i taklit etmistir ve halada etmektedir Samsungun tasarimi ve arayüzü apple patentinden alinti oldugu icin Hollandada yapilan mahkemede apple hakli bulunarak Samsung Galaxy serisi telefonlar cogu avrupa ülkelerinden toplatiliyor suanda.

v0ld3m0rt1s

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Tabi canım. En iyisi hep Apple'ın değil mi ? Git bak bakalım Mac OS X'in pazar payına :) Ben bir şirketin CEO'su olsam. O Şirketi kötülermiyim :)

Nokia'da Apple Çakması, Taklitçisi değil mi ? Onun için patent davalarını kaybediyor Apple :D. Microsoft Apple'ı taklit etseydi PC Oyun ve Yazılım sektöründe Windows NT sürümleri lider olamazdı. Gözünde çok büyütmüşsün hem Apple'ı Hem Steve Jobs'ı. Git biraz Microsoft, IBM araştır.

Diğer firmalar ürettiği cihazların hatalarını kabul etmektedir. Steve Jobs gibi cihazı ordan tutmayın burdan tutun, kılıf kullanmayın vs. vs. saçmalıklarıyla örtbas etmeye çalışmazlar :)

EfsaneFener

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iphone 3 ün kamerası iyi değil. iphone 4 ün kamerası fena değil. Ama iphone 4 ün 3 bir fiyatına aldığın Nokia iphone 4 den daha iyi. Yada şöyle desek daha doğru 2 milyarlık telefona göre iphone 4 kamerası kötü.