Nokia C7 Alınır mı ?

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar Teknolojinin Son Hat Safhasına Kadar Kullanmış Bir insan Olarak Üst Model Telefondan Sıkıldım Ha Çıktı Ha Çıkacak Ha Günelleme Geldi Ha Geelecek.

S3 S4 İP5 Lumia 520 Bb 9900 Bold htc wild fire s Vs Bir Çok Cihaz Kullandım Artık Özelliğe de Teknolojiye de Doydum İstiyorum ki Adamm Gibi Bir Cihaz Alayım Kullanayım Artık Milyarlar vermeyeyım 8 Bine Yakın Para harcadım s3 2 1999 s4 1950 ip5 2050 lumia 500 bolda 600 htc 620 lira para verdim...

Alo Desin Mesaj Atsın Nette Arada Gezsin Facebooka Whatsappa girsin Yeter.

Bunun İçinde Nokia C7 Düşünüyorum Sizce Çok Paramı Bu Özellikteki Bu Cihaza?
Bunun Yerine Bb 8520 Curve Alsamda İşimi Görmezmi ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

nokia c7 500 tl
bb 8520 250 tl
ikiside sıfır 24 ay garantili

Bence nexus 5i bekle güncelleme sıkıntın olmaz hem ucuz hemde özellikleri çok iyi olacakmış.Nokianın yeni cihazları bile sıkıntılıyken eski cihazlarına hiç bulaşma derim heleki simbian saç baş yoldurur.Zaten simbian menülerde bile takılıyor nette gezmek işkence.Bide en üst düzey telefonları kullanmışsın lamborginiden murata geçmek istiyorsun bence yanlış yapıyorsun alıcağın her ne olursa olsun elinde patlar ve pişman olursun.Ha sadece alo desin diyorsan 1100 al bak keyfine.

Ölü Pixel

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence nexus 5i bekle güncelleme sıkıntın olmaz hem ucuz hemde özellikleri çok iyi olacakmış.Nokianın yeni cihazları bile sıkıntılıyken eski cihazlarına hiç bulaşma derim heleki simbian saç baş yoldurur.Zaten simbian menülerde bile takılıyor nette gezmek işkence.Bide en üst düzey telefonları kullanmışsın lamborginiden murata geçmek istiyorsun bence yanlış yapıyorsun alıcağın her ne olursa olsun elinde patlar ve pişman olursun.Ha sadece alo desin diyorsan 1100 al bak keyfine.
symbean ve belleyi bu kadar kötülediklerine göre uzak duralım kendimde yarın gidip bazı teknoloji marketleri gezip inceleyeyım bakalım 808 i felan :)

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
symbean ve belleyi bu kadar kötülediklerine göre uzak duralım kendimde yarın gidip bazı teknoloji marketleri gezip inceleyeyım bakalım 808 i felan :)
Simbianın en sevmediğim saçmalığı uygulamayı wifi ile indiriyorum ancak wifi ile açılmıyor mobil veri istiyor.Kardeşim herkes internet paketi kullanmıyor ki.Yani wifi ile indirip izin verirseniz 3g internetten kullanıyor farkında olmadan yüklü fatura gelebiliyor.1mb uygulamanın inmesi yaklaşık 3dk sürüyor kurması da 2 dk dersek 5 dk.Çıldırmak isteyen için birebir işletim sistemi yani o kadar kötü ki nokianın 6600 gibi telefonlarında kullandığı stock işletim sistemi bile daha iyi.Hatta televizyonda reklemı yapılan çin malı telefonlrın işletim sistemi bile daha kullanışlı.Sanki oturup özenle düşünmüşler en kötü sistemi nasıl yaparız diye.

Son_Mohikan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben yaklaşık 3 yıldır Nokia E52 kullanıcısıyım.
Arkadaşların da bu konuda belirttiği gibi Nokia'nın eski sürümlerinde Sybian hakikaten çok kötü bir işletim sistemi...
Dikkat ederseniz telefon demiyorum.
Yaklaşık 3 senedir telefonu kullanmaktayım, ama inanırmısınız, kaç defa yere düşmesine rağmen telefon hala (Allah'a şükür) sapasağlam çalışmaya devam ediyor..
Tabiki zaman zaman arkadaşların belirttiği sıkıntıları bende yaşamıyor değilim..
Sybianlı telefonlarda internette gezmek insanı tam kanser eder...
Telefonu şimdilik bırakırsam sırf o denenden dolayı bırakabilirim..
Başka hiçbir sorunundan şikayetçi değilim..
Kalite, şıklık, kullanışlık, konuşma hepsi bana göre bir telefonda olması gerektiği şekilde mevcut...
NoT: Eğer teknolojiden bıktıysan bana göre, internete girmeyen sadece "alo" diyebileceğin modellere bakarsan daha iyi edersin diye düşünüyorum...

sdc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Symbian telefon almak artık akıl işi değil, doğru düzgün yeni uygulama çıkmıyor. Örneğin Skype bile symbian için uygulama geliştirmiyor. Nokia'yı iflasın eşiğine getirdi.. s3, s4, ip5 gibi telefonlardan c7 ye geçmek rezidans'ta yaşarken sıkıldım ben böyle hayattan deyip balta girmemiş bir ormanda yaşamaya çalışmak gibi bir şey...

Yine de tercih meselesi..

Nova26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şuan için açık konuşmak gerekirse nokia 808i düşünüyorum gayet saglıklı cihaz.
tabi sizin önermiş olduğunuz nokia700 ü de inceleyeceğim fiyatıda makul bir seviyede

700 alma otofocus yok :)

Symbian telefon almak artık akıl işi değil, doğru düzgün yeni uygulama çıkmıyor. Örneğin Skype bile symbian için uygulama geliştirmiyor. Nokia'yı iflasın eşiğine getirdi.. s3, s4, ip5 gibi telefonlardan c7 ye geçmek rezidans'ta yaşarken sıkıldım ben böyle hayattan deyip balta girmemiş bir ormanda yaşamaya çalışmak gibi bir şey...

Yine de tercih meselesi..
skype symbianda var yani ben kullanıyorum açıkçası

sdc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şuan için açık konuşmak gerekirse nokia 808i düşünüyorum gayet saglıklı cihaz.
tabi sizin önermiş olduğunuz nokia700 ü de inceleyeceğim fiyatıda makul bir seviyede

700 alma otofocus yok :)

skype symbianda var yani ben kullanıyorum açıkçası

skype ın kendı sıtesıne gırıp bakarsan symbian ıcın skype goremeyeceksın nokia mağazada bulunan skype te ise yanılmıyorsam 2011 yılından sonra hıc bır yenılık gelmedı ılk akıllı telefonlar ıcın ıphone da vıdeolu gorusme ozellıgı gelıstırdı sonra androıd ıcın bu ozellıgı ekledı ama aynı yıllarda symbıan ıcın bu ozellık gelıstırılmedı ve gelmeyecek.. Yanı 2 yıldır bı yenılık olmadıgı ıcın uygulama gelıstırmıyor dedım..

Nova26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
skype ın kendı sıtesıne gırıp bakarsan symbian ıcın skype goremeyeceksın nokia mağazada bulunan skype te ise yanılmıyorsam 2011 yılından sonra hıc bır yenılık gelmedı ılk akıllı telefonlar ıcın ıphone da vıdeolu gorusme ozellıgı gelıstırdı sonra androıd ıcın bu ozellıgı ekledı ama aynı yıllarda symbıan ıcın bu ozellık gelıstırılmedı ve gelmeyecek.. Yanı 2 yıldır bı yenılık olmadıgı ıcın uygulama gelıstırmıyor dedım..
orası öyle tabi ama nokia symbianın arkasında dursaydı androide kafa tutabilirdi
skypenin yerinde ben olsam bende uygulama çıkartmazdım symbiana üreticilerinin desteği kestiği bi sisteme uygulama yapmak saçmalık olurdu

sdc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
orası öyle tabi ama nokia symbianın arkasında dursaydı androide kafa tutabilirdi
skypenin yerinde ben olsam bende uygulama çıkartmazdım symbiana üreticilerinin desteği kestiği bi sisteme uygulama yapmak saçmalık olurdu

androide kafa tutabılecegını pek sanmıyorum. Ama her sey olabılır. Ar-ge ve pazarlama stratejısınde akıllı degısıklıkler yaparsa mumkun..

Birde sıkıntı sadece symbian da degıl, urettıgı anakart, işlemciler cagın cok gerısınde kaldı. N8 ve E7 kullandım kasaları yarı metal, yarı plastıktır. metal alaşımlı kısımlar neysede plastık kısımlar cok cabuk catlayıp kırılıyor. Satarkende bı ayrı dert..
Kısaca Nokia'dan uzak durun..

Nova26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
androide kafa tutabılecegını pek sanmıyorum. Ama her sey olabılır. Ar-ge ve pazarlama stratejısınde akıllı degısıklıkler yaparsa mumkun..

Birde sıkıntı sadece symbian da degıl, urettıgı anakart, işlemciler cagın cok gerısınde kaldı. N8 ve E7 kullandım kasaları yarı metal, yarı plastıktır. metal alaşımlı kısımlar neysede plastık kısımlar cok cabuk catlayıp kırılıyor. Satarkende bı ayrı dert..
Kısaca Nokia'dan uzak durun..
demek istediğim buydu nokia symbian sistemine adam gibi cihazlar yapmadı ve uygulama getirmedi

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
demek istediğim buydu nokia symbian sistemine adam gibi cihazlar yapmadı ve uygulama getirmedi
Bence ne olursa olsun symbian en sorunlu işletim sistemi.Uygulama getirmedi demişsin uygulama getirse ne olcak ben indiriyorum uygulamayı veri bağlantısı kapalı diye yararlanamıyorum.Madem yararlanamıyorum cihazda neden wi-fi var.Kısacası iyi olmuş androide bırakın kafa tutmayı 800.000de 1i kadar bile olamaz.

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
o kadar saçma bir konu açmışın ki teknolojiye doyduysan 3310 kullan oda mesaj ekıyor arıyor . hiç inandırıcı gelmıyor dediklerin

s4 te whatsappe giriyor senın dediğin c7 de sen s4 ıphone 5 ten sıkıldıysan doyduysan c7 de hiçbişey bulamazssın saçmallıgın daniskası bizim üyeler de bunu yedi ama ben yemem

Bizimde boğazdaki yalının garajında 2 tane bi siyah bi beyaz Gallardo, Ferrari 458 Italia, F430, Mercedes CL63 AMG BRABUS, 1 tane Bentley Continental GT SuperSport, 1 tane Rolls Royce Phantom Coupe vardı.

Hepsini sattım şimdi Bağcılarda bi gecekondu da Doğan SLX ile oturuyorum.Herşeye doydum artık.Bi yatak olsun, 4 teker olsun yeter.Boş iş hepsi ...

(Arkadaş "Ferrarisi'ni Satan Bilge" havasında.Fazla bozmayın havasını :D )

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
[MENTION=110861]sevket_19[/MENTION] kardeş keşke servise gönderseydin cihazı..
Açıkçası ben bu cihazın kendisini kullanarak nete pek girmiyorum.
Ben sürekli seyahat halinde olduğum için mini bir laptobum var, bu cihazın JoikuSpot programını kullanarak nete giriyorum. Kurumsal hattımda tanımlanmış sınırsız data paketim var (AKK'li) onu kullanıyorum, dolayısı ile herhangi bir fatura derdim olmuyor.
O kadar kullandığım halde şarj süresinden de son derece memnun olduğum bir cihaz.

Zaten cihaz üzerinden internet kullanmak için android veya ios en isabetli seçim olacaktır.
Symbian artık modası geçmiş ve çağın yeniliklerine ayak uyduramayan bir sistem halinde.

java'nın da modası geçmiş ama kardeşim olacak teknoloji özürlü bana samsung ch@t527 aldı bazıları n9 alsın diyor ama iphone5 ve s4 kullandıktan sonra n9 kullanılmaz iphone5'e geri dönsün bende bu ch@t527 takozundan kurtulayım takoz diyorum çünkü üzerine su döküldü hiç umursamadı defalarca çeşitli yükseklikten düştü tık yok m.youtube.com da buda vevoları açamıyor bir ara açardı artık mobil olarak kullanılamaz hatası veriyor iphone5,s4 hatta galaxy y m.youtube.com'da vevoları açabiliyor mu?

evonix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonun tipini ve özelliklerini begendikten sonra neden alınmasın

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
ben almazdim kimseye de tavsiye etmem lumia 520 alinmali en dusuk.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Onun yerine aynı fiyata daha iyileri var.

Nova26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence ne olursa olsun symbian en sorunlu işletim sistemi.Uygulama getirmedi demişsin uygulama getirse ne olcak ben indiriyorum uygulamayı veri bağlantısı kapalı diye yararlanamıyorum.Madem yararlanamıyorum cihazda neden wi-fi var.Kısacası iyi olmuş androide bırakın kafa tutmayı 800.000de 1i kadar bile olamaz.
benim telefonda 80 tane uygulama var ama bir tanesi bile internet istemiyor hiç biri symbian şuan en iyi sistem değil fakat sorunlu da değildi tamamen elopun pazarlama politikası yüzünden küme gitti

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Bu saatten sonra Nokia,Blackberry almak ölü yatırım olur. Devir Android-iOS devri. :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
onu bunu bırakın c7 m.youtube.com da vevoları açıyor mu? mobil olarak kullanılamaz diyor mu? benim ch@t527 bir ara açardı açmaz oldu.

Ölü Pixel

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kararımı ve oyumu genaral mobıle dıscovery den yana kullanmış bulunmaktayım ilgilenen ve konuya yorum yapan tüm arkadaşların ellerıne saglık.
tiye alanlara sözüm yok onlar mutlu olabiliyorsa bende olabilirim :)

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
GM Discovery yerine Lumia 520 al bence. [MENTION=336538]Ölü Pixel[/MENTION]

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
kararımı ve oyumu genaral mobıle dıscovery den yana kullanmış bulunmaktayım ilgilenen ve konuya yorum yapan tüm arkadaşların ellerıne saglık.
tiye alanlara sözüm yok onlar mutlu olabiliyorsa bende olabilirim :)

güle güle kullan hayırlı olsun m.youtube.com ve vevo olayına bak benim takoz ch@t527 açardı vevoları açmaz oldu www.yabancidiziizle.net'i açar dizi seyredersin.

Ölü Pixel

Asistan
Reaksiyon puanı
0
güle güle kullan hayırlı olsun m.youtube.com ve vevo olayına bak benim takoz ch@t527 açardı vevoları açmaz oldu www.yabancidiziizle.net'i açar dizi seyredersin.
şimdide forum ahalileri almamam yönünde beni şiddetle uyarır oldu :)
en sonunda alıcam 808 i gelip aglancam burlarada :)

GM Discovery yerine Lumia 520 al bence. @Ölü Pixel
hocam lumia kullandım 2 hafta kadar cihaza ısınamadım ki :S benimseyemedım bı albenisi yoktu benim için.
discoveryı neden almamalıyım ?
Almanı tavsiye etmem.
önermeme sebebiniz nedir ?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
ilk iki parti gm discovery'de ölü piksel hatası varmış servisi pek sallamıyormuş yoğun olunca ondan .

ama o sorun yok artık.

sdc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Kullandığın cihazda bir sıkıntı olabilir, 3G kapalıyken, wifi'yi açtığında internet bağlantısı olarak cihaz wifi bağlantını kullanır..

Aynen

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Kullandığın cihazda bir sıkıntı olabilir, 3G kapalıyken, wifi'yi açtığında internet bağlantısı olarak cihaz wifi bağlantını kullanır..

3g her zaman kapalıydı hep zaten.Wi-fi ile indiriyorum yükleniyor uygulama ama tam açılacak veri izni istiyor.Bu izni verince 3g gene açılmıyor ancak veriden kullanıyor tabi çok çok az kullanıyor ama bnm paket yok oparatörde heralde en düşük paketten faturaya yansıtıyor.Yani hoş bişi değil herkes veri kullanmıyor sonuçta.

TsamV

Asistan
Reaksiyon puanı
0
önermeme sebebiniz nedir ?

Çünkü ben neredeyse 1,5 sene önce c6-01 aldım bin pişman oldum. İstediğin uygulamaları bulamazsın, var sayalım buldum iyi çalışmaz. Şuan almanı önereceğim iki telefon varsa biri androidli telefon diğeri ios.