S 

SDN Okuru
SDN Okuru
Mediamarkt'ta Nokıa C3 Çin malı.Almalı mı almamalı mı?Maceristan üretimi C3 satmıyorlar.

şimdi tekrar bir sorunum var, arka planda açık kalan uygulamarı (ör. watsapp,viber gbi) nasıl görüp kapatabiliyoruz ? çnkü telefon sürekli wireless a bağlanmaya çalışıyor ve baglı kalıyor wireless olmadıgında da edge den baglanıyor ve sürekli veri kaybı yaşanıyor sonucunda da kont.gdiyor. varmıdır acaba bir çözümü ?
 şimdi tekrar bir sorunum var, arka planda açık kalan uygulamarı (ör. watsapp,viber gbi) nasıl görüp kapatabiliyoruz ? çnkü telefon sürekli wireless a bağlanmaya çalışıyor ve baglı kalıyor wireless olmadıgında da edge den baglanıyor ve sürekli veri kaybı yaşanıyor sonucunda da kont.gdiyor. varmıdır acaba bir çözümü ? c3 kullanıyorum ama internete giremiyorum yardım edin lütfen
c3 kullanıyorum ama internete giremiyorum yardım edin lütfen12345 kardestelefonu yanlışlıkla fbrika ayarlarına geri döne bastım ve telefon kapanıp açılcak dedi kapandı pın kodundan sonra güvenlik kodunu sordu güvenlik kodu ne olabilir ? acil cevap lütfenn

ama artık fotograflarda bu sorunları yaşatmıyor kendiliğinden düzeldi herhalde
ama artık fotograflarda bu sorunları yaşatmıyor kendiliğinden düzeldi herhalde

keşke almasaydm yaa lanet olsun ama en kısa zamanda elimden geleni yapıp değiştirmeye kurtulmaya çalışcam bu aptal telefondn
 keşke almasaydm yaa lanet olsun ama en kısa zamanda elimden geleni yapıp değiştirmeye kurtulmaya çalışcam bu aptal telefondn