Nokia 5800 xm vidyo sorunu :S

eairmak

Asistan
Reaksiyon puanı
3
5800 v50 kullanıyorum vidyo çekmeye kalkınca sorun yaratıyor ama v30 yada v31 iken böyle bir sorunum yoktu ki çok vidyo çekmiştim şimdi v50 de 2 dakika olmadan sorun yaratıp takılıyor kapatıp açınca kendine geliyor ve vidyo keydedilmiyor ve tekrar eskiye v30 a dönmek istemiyorum ne yapabilirim ? Sadece bnm telde olan bir sorun mu yoksa genel bir sorun mu ?

Abyss

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yazıyı okuduktan sonra denedim 3dkya kadar sorunsuz çekti sonrada kapadım. bende öyle bir sorun yok fakat bendede yeni versiyonla birlikte internet tarayıcımda sorun çıkmaya başladı... tam ekran yapınca web tarayıcısını tekrar küçültünce bazen seçenekler ve geri tuşu gözükmüyor bazende ayrıntıların olduğu (pencere değiştir, yer imleri, url ekle...vs) olan yer görünmüyor anlayamadım gitti...

eairmak

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Zaten otomatik olarak tam ekran oluyor ki yeni versiyonda seçenekler için küçük bi ok var beyaz orda ona tıklayınca yada olması gereken seçenekler geri geliyor :) eğer doğru anladıysam o çift yönlü ok işini görecektir

Abyss

Asistan
Reaksiyon puanı
0
onu biliyorum otomatik oluyor ok işaretiyle küçültüyorsun (= benim demek istediğim şeyi anlatamadım sanırım tam ekranda olunca küçültme simgesine tıklayınca dediğim simgeler görünmüyor anlatabildim mi şimdi?

A|dem

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Hard format atın sorun düzelir.

_F_19o7_B_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Benimde Müzik Oynatıcısında Sorun Oluştu v50den Sonra belli bi süre sonra müzik duruyo programa girip oynat desende oynatmıyo donup kalıyo anca kapatıp açınca düzeliyo ama uzun süreli çalıştırınca tekrar aynı sorunu yaşıyo ;D Dokunmatik titreşimini 1e alıyorum 3 teki kadar sert titriyo 2 de daha az titriyo ;D çoğunluklada menülerde gezerken dokunmatik zorlaştı gibi geliyo v40ınki daha iyidi sanki ;D v50 Pek tatmin etmedi ;D

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Aynı sorun bende de var. v50den mi bilmiyorum, çünkü aldıktan 5 gün sonra felan v40tan v50ye geçtim.