Nokia 5800 Arka Kapak Sorunu

famemonster16

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 2 yıl önce nokia 5800 xm aldım. Kvk garantisi devam ediyor. Telefonu aldığımdan beri arka kapağın alt tarafına dokunduğumda rahatsız edici cızır cızır sesler geliyor ve telefonu salladığımda kameranın bulunduğu yerden ses geliyor.:thumbdown::thumbdown:

Kapağı çıkarıp telefonu salladığımda hiçbir ses yok yani sorun kapakta. Çözüm olarak kameranın oraya bant yapıştırdım şuan ses gelmiyor ama kapağın altındaki sorun devam etmekte. :(
Bu sorun donanımsal olarak herkeste mi böyle yoksa benim telefonumun kapağında mı bir sorun var? Yeni kapak almayı mıyım lütfen yardım edin.

meLodrama

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende 5800 kullanıcısıyım kapak alt kısmında sorunum yok bak dedin kemaradan ses geliyo diye bilmiyodum salladım geliyo ama kapakta sorun yok.

eger sana olan olay kapagın oraya parmagını bastırdıgında az parmagın içine göcüyo gibi oluyo ve kıtır kıtır ses geliyo kapak ile batarya arası boslugundan olması gerekiyo cünki cogu telefondada o var. kagıt sıkıstır çok rahatsız oluyosan ama ben aldım alalım bunlar var ve telefon bakımından sıkıntısını görmedim çok memnunum hatta.Ama sen biraz pinpirik bi tipsin galiba kardeşim :D oraya buraya dokunduguna göre :D

famemonster16

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Saol kardeş de çok rahatsız oldum ve sorunun benden mi kaynaklandığını merak ettim. Arayı kağıt sıkıştırmayı denicem bakalım olacak mı :biggrin:

meLodrama

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ve çokta ıncıklama yani elinde kalır benim sony ericsson w810i vardı topraklamasız prizde 380 volt vercem sarjı saniyede dolucak hesabı telefon gözümün önünde eridi :D

stoneover

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonda çok göze batan birşey yoksa elleme derim. Ama eğer olacak gibi değilse kapağını değiştirmeden önce bilenlere danış. Paran boşuna gitmesin.