NOKİA 5800 İthal Kullanan Varmı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan adoen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

adoen

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar ben telefon almak istiyorum. Aklımdaki modelde NOKİA 5800 2-3 gündür internet sitelerini dolaşıyorum ortalama 500-550 Tl arasında fiyatlar var bugün gözüme Gittigidiyorda bir telefon çarptı cihaz orjinal değilmiş ama özelliklerine baktığım zaman yok yok diyebilirim GPS, Wifi, TV,Çift Hat. İlanı veren arkadaş tüm özelliklerim üzerinde mevcut olduğunu söyledi Fiyatı 299 tl bu özelliklere göre bedava diyebilirim. Eğer bu telefondan kullanan arkadaşalar varsa yardımcı olmalarını istiyorum şimdiden herkese Teşekkür Ederim.

http://urun.gittigidiyor.com/NOKIA-5800-Xpress-music_W0QQidZZ23829983

ilahiyatci

Doçent
Reaksiyon puanı
10
arkadaşım bu telefon bu fiyata bence kaçırılması gerekir. çünkü bu telefonların çift hatlı olduğuna dair herhangi bir duyum gelmedi nokia tarafından. çin malı çakma nokla olabilir. nokia değil yani nok(lülebürgazın le si)a. çift hat beni gıcık etti açıkçası. mağdur olma bence.

anfy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Çift hatlı çin modellerinden bu telefon. Özellikleri okursan göreceksin zaten. 3G ve GPS yok ayrıca dikkat ettiysen. wifi navigasyon diyor gerçeği ama ne olduğu şüpheli bir özellik :) Bu fiyatlar bu özelliklerde dokunmatik telefon piyasada çok var.

adoen

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Çift hatlı çin modellerinden bu telefon. Özellikleri okursan göreceksin zaten. 3G ve GPS yok ayrıca dikkat ettiysen. wifi navigasyon diyor gerçeği ama ne olduğu şüpheli bir özellik :) Bu fiyatlar bu özelliklerde dokunmatik telefon piyasada çok var.

Bende o yüzden hemen almadım bildiğim kadrıyla çin malı taklit telefonlarda Wifi,GPS gibi özellikler olmuyor. Satıcısına sorduğumda tüm özellikler full diyor ama oda satıcı yani malım kötü demez bende acaba bu telefondan kullanan biri varmıdır diye SDN ye sorayım dedim.

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Çin Malı Almaaaaa! :D Özürlü Gibi Telefon Yapıyorlar

anfy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Bende o yüzden hemen almadım bildiğim kadrıyla çin malı taklit telefonlarda Wifi,GPS gibi özellikler olmuyor. Satıcısına sorduğumda tüm özellikler full diyor ama oda satıcı yani malım kötü demez bende acaba bu telefondan kullanan biri varmıdır diye SDN ye sorayım dedim.

GPS i daha beceremediler ama WiFi oluyor çakma çin mallarında. Bu tür ürünlerde ilk göze çarpan TV özelliği ile Çift Hat, buradan hemen belli ediyorlar.

Gerçeği adamları taktirde etmek lazım. Elime bir N96 taklidi geçmişti birebir aynısını yapmışlar menü görüntü falan. Hatta arkasında Made in Finland yazıyordu :) Ancak biraz kurcaladıktan sonra çakma olduğunu çözmüştüm :) Ama bunda bariz belli adam kendiside yazmış zaten olan özellikleri.

adoen

Doçent
Reaksiyon puanı
6
GPS i daha beceremediler ama WiFi oluyor çakma çin mallarında. Bu tür ürünlerde ilk göze çarpan TV özelliği ile Çift Hat, buradan hemen belli ediyorlar.

Gerçeği adamları taktirde etmek lazım. Elime bir N96 taklidi geçmişti birebir aynısını yapmışlar menü görüntü falan. Hatta arkasında Made in Finland yazıyordu :) Ancak biraz kurcaladıktan sonra çakma olduğunu çözmüştüm :) Ama bunda bariz belli adam kendiside yazmış zaten olan özellikleri.

Benim kafana takılan Wifi Navigasyon yazılan özellik ben gps olsun istiyorum alacağım cihazda bunu almazsam büyük ihtimal ile bir telefoncuları turladıktan sonra daha ucuzunu bulamazsam
hızlıal.com dan alacağım sanırım.

fuqollo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş 5800 ithalda olsa özellikleri aynı olur. Sadece kutusunda fazla olarak TV-out kablosu var. Başka hiçbir fark yok. Bence sakın çin malı telefon alma üstüne 200 tl koy orijinal al. Arkadaş kimseye sormadan almış böyle bişey şimdi elinden çıkarmaya çalışıyor :) Çok pişman olursun benden söylemesi.

adoen

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Kardeş 5800 ithalda olsa özellikleri aynı olur. Sadece kutusunda fazla olarak TV-out kablosu var. Başka hiçbir fark yok. Bence sakın çin malı telefon alma üstüne 200 tl koy orijinal al. Arkadaş kimseye sormadan almış böyle bişey şimdi elinden çıkarmaya çalışıyor :) Çok pişman olursun benden söylemesi.

Teşekkürler. Bende büyük ihtimalle orjinal alacağım sanırım. Sadece merak ettiğim piyasada böyle bir telefon kullanan olup olmadığıydı.