:icon_:Hocam çok yetersiz bir video olmuş. Yani orda Telefonların Camera özelliklerini, Kullanım Arayüzü, Batarya Ömrü, Radyo, Müzik Kalite karşılaştırmaları gibi bir sürü bölüm yapıp sonra sırayla herkes o özellik hakkında bahsedebilirdi ve daha kaliteli bir inceleme olurdu. Daha çok geyik olmuş incelemede. Sizinde sıcaklığınız olmasa video hiç çekilmez.
İphone 3g herşeyi sömürü üzerine kurmuş, birsürü kısıtlamayla boğuşmaya zorluyor. Bluetooth desteği bile yok doğru düzgün.
Şunu yaparsan garantiden çıkar, bunu yüklemek illegaldir, yok bilmemne. Neredeyse işe yarayan herşey paralı yada illegal 3. partilerle çözülüyor.
Adamlar 100 liralık çin malı telefonlarda bile bulunan, bluetoothtan dosya transferini bile kısıtlamış.
Mobil demek özgürlük demek, ama apple açgözlülüğünden midir bilinmez, saçma sapan kısıtlamalarla resmen bir fiyasko sürdü piyasaya...
Her şey tasarım demek değildir, Ben bir ton para verip aldığım telefonuma, arkadaşlarımda beğendiğim bir zil sesini bluetoothtan alamıyorsam, beğendiğim herşeyi illegal 3. partilerle yapabiliyorsam tasarım tek başına bişey ifade etmez. ("Eşeğe altın semer de vursan eşektir" misali)
Bu yüzdendir ki, Apple'ın tasarım harikası olan iphone 3Gsi benim gözümde kocaman bir sıfırdır.
Nokia kullanıcısıyım şuanda, güzel telefonlar da yapıyor nokia ama, bu incelemedeki telefonlar arasında hem görselliği, hem de özellikleriyle bana hitap eden telefon samsung omnia'dır.
videoyu sonuna kadar izleyen var demek.
herkes sınırsıza mı geçti naptı yaw?![]()