Samsung Omnia mı? iPhone 3G mi?

iPhone 3G mi yoksa Samsung Omnia i900 mü?

• Kullanılan toplam oy
    123

balkanxp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aslında bu fiyat aralığındaki htc ler de işin içine karıştıgında i phone iyice köşeye sıkışmış olacaktı... bu tür bir incelemenin de yapılması lazım çünkü en iyi wm cihazlarını htc yapıyor...

benim görüşüm ise tekno geek tarzı insanlar için i phone un sadece çöp olduğu... fakat omnia da aklınıza ne gelirse onu yapabiliyorsunuz... hatta mikro robotunuzu programlayıp uzaktan kumanda bile edebilirsiniz yada evdeki hatta ofisteki bilgisayarınıza direkt masa üstü görünümünde bağlanıp uzaktan işlerinizi bile görebilirsiniz... hele bir core player var wm ler için... flac ve flv dahil akla gelen tüm ses ve görüntü sürümlerini oynatabiliyor hatta arabirimindeki bir menü ile youtube videolarını arayıp seyretmek mümkün...

kıssadan hisse bence omnia nın en büyük avantajı yazılımsal esnekliği ve çok güçlü donanımı... bu özellikler de bu cihazı teknoloji meraklıları için vazgeçilmez yapıyor...

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
ben appleyi hiç sevmemişimdir.microsoft demek zorundayım yani samsung omnia

KaRaSaHiN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kağıt üzerinde İ900 ve İphonu karşılaştırdım ve Samsung İ900 almaya karar verdim , En başlar doğru bir seçim yapdığımı düşünmüştüm fakat birgün iPhone cihazını canlı olarak elime aldım ve bir gün boyunca kullandım , İşte o an aslında yanlış bir seçim yaptığımı farkettim , Ne kadar eksik yönü olsada artı yönleri zati onları görmenizi engelliyor.Ertesi gün hemen İ900'ü satıp iPhone 16 Gb aldım ve herkese tavsiye etmem :) , Sadece profesyonel telefon kullanıcılarına tavsiye ederim :)

ivanxxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kağıt üzerinde İ900 ve İphonu karşılaştırdım ve Samsung İ900 almaya karar verdim , En başlar doğru bir seçim yapdığımı düşünmüştüm fakat birgün iPhone cihazını canlı olarak elime aldım ve bir gün boyunca kullandım , İşte o an aslında yanlış bir seçim yaptığımı farkettim , Ne kadar eksik yönü olsada artı yönleri zati onları görmenizi engelliyor.Ertesi gün hemen İ900'ü satıp iPhone 16 Gb aldım ve herkese tavsiye etmem :) , Sadece profesyonel telefon kullanıcılarına tavsiye ederim :)

Güzel yorum, ben de omnia yı profesyonel kullanıcılara tavsiye ederim, öyle eline alıp "aa bak şu oyun şöyle acaip", "aa animasyonları.., multitouch şöyle büyütüyo" demek isteyenler iphone alsın.. Biraz program merakı olan ve bilgisayarla fazla ilgilenen kullanıcılar omnia alsın derim. Omnia etraftakilere deil de daha çok şahsa hitap eden bir telefon, biraz alışkanlık gerektiriyor.

thedeli

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Omnia güzel bir telefon, bakın telefon diyorum. İphone "bir ipod" bir "eğlence" cihazı. Omnia kullanan arkadaşlarım bar, onların elinden çalıp kullandım, Windows'u iyi kullanıyor, güzel bir ara yüzü var ama bir iphone keyfi yok, karışık geldi bana, ama kamerası çok iyi, bunu söylemem lazım..

bendedim

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bence de Omnia. Elde duruşu bile daha güzel..

cenk_kusje

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bende iphone diyorum.birçok özellik eksik olmasına rağmen tasarımı,içindeki sistem harika.windowsu zaten kullanıyoruz bi de telefonda kullanmak istemem açıkçası.ayrıca ipod touch kullanıyorum şuan çok keyif aldıgım bir cihaz.iphone ile bir adım ileri götürcem inşallah kendimi.tabi 3gs alarak.

N.Burak Peker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2008 eylül ayından beri samsung innov8 kullanıcısıyım asus p535'im olduğundan omnia düşünmedim ancak innov8'i kullandıktan sonra heleki 8mp kamera varken bunların hiçbirine gerek yok.. haa illaki iphone'un o touch özelliğini tatmak istiyorsanız ve iyi bir telefonunuz var ise boşverin iphone'u gidin bir ipod touch alın :) keyfinize bakın...

sinekvale

Asistan
Reaksiyon puanı
8
3GS dıyorum baskada bısey demıyorum..alırken çok dusundum ama gerçekten N97 felan hıkaye samsungu zaten sevmem...

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Iphone'dan nefret ediyorum. Millet ne buluyor anlamıyorum ya. Elbette güzel makine ama değmez bence ödenen paraya. Omnia'nın işlemcisinin çok yavaş kaldığını duymuştum. Tabii bir de dokunmatikte Iphone'un eline su dökemez omnia.