0ReiS0
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 91
1984/4 Tertiple Beraber Nöbet tutuyoruz bende oZaman 1985/2 İdim Bu arkadaş ta gözlerinden rahatsız okadar hastaneye gitti adama bi türlü rapor vermediler paso dolu nöbete yazıyorlardı bunu en sonunda bi baktım benle beraber yazdılar onu Allah var cocuk ta Çok iyi idi eski zamanda askerliğini yapanlar bilir tertip çilik olur askerde nöbette usta yatar acemi ayakta kalır telsizi acemi taşır gibi olaylar var Her neyse Nöbete gittik Sohbet ediyoz kahkaha Falan nöbettin bitmesine 15 dakka kalmış ikimizde yorgunuz Arkadaş dedi ben surda bi uzanayım kulubenin içinde tamam kanka dedim sen uzan ben bakarım bu uzandı yerde bir 90 serilmiş bende kum poşetini aldım dışarı cıktım koydum kulubenin önüne nöbettin bitmesine 5 dakka kalmış Bende uyumazmıyım uyumadan önce nöbetçilerin geldiğini gördüm o arada bende uyumuşum bi baktım bi bi bi bi bi bi korna sesleri geliyor bi gözlerimi açtım Tugay nöbetçi baş çvş Yapcak bisey kalmadı 15 gün ceza aldık ceza evine gittik 15 gün yattık askerlikten sayılmıyor mahkeme kararıyla gidildiği zaman 15 günde fazladan askerlik yaptık geldik adamında 1 ayı kalmıştı ceza evine girdi