emiralbayrak
Öğrenci
Arkadaşlar monitör aldım bilgisayara taktım kablolar falan hepsi takılı .Fakat NO SIGNAL VGA hatası aliyorum klavye den delete f2 f10 f1 her tuşa basıyorum girmiyor biosa.Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ekran kartınızın model numarası nedir?Dönüştürücü kullanmadan Hdmi kablosu ile ekran kartına bağlasam sorun çozülür mü peki ?
Gtx 960 Asus Strix 2GB
Hdmi kablosunu monitore bagladim zaman no signal hatasi almam demi ? Monitorden Hdmi secince
Çok teşekkür ederim. Mağazaya gidip Hdmi kablosu alacağım. Çalışıp çalışmadığını size söyleyeceğim. Bu arada HDMI kablosu nasıl olmalı ekran kartımdaki kisim 1.4 luk heralde. Yanlış kablo almayayım da.
--- Gönderi Güncellendi ---
Hocam bir de Hdmi kablosu 3 metre mi 5 metre mi ? Arasında ne gibi farklılık yaratır ?
Yani size ne desem bilemem. Sizin için dua bile ederim. Hdmi kablomu aldım. Taktım ve çalıştı. O kadar mutluyum ki anlatamam. Babam sinirlendi kasayı geri iade edicekti. Söyledim ona sizin böyle böyle dediğinizi. O da iyi o zaman gidin alın dedi. Öyle işte Çok mutluyum. Allah sizden razı olsun. Kendinize Çok iyi Bakın. Görüşmek Üzere![]()
monitör ne marka,model?