Rehber No Man's Sky Türkçe Yama (Güncel)

erdeminoff

Asistan
Reaksiyon puanı
549
Yamayı güncelledim. Yeni sürüm 3.8.0

Yeni güncelleme ile birlikte mod sistemi değiştiği için eski yükleme talimatları artık geçerli değildir. Yeni yükleme talimatları şu şekilde:

-"No Man's Sky\GAMEDATA" dizinine gidin. Eğer Steam sürümüyse "Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\No Man's Sky\GAMEDATA" dizininden bulabilirsiniz. Bulamazsanız masaüstündeki "Bu bilgisayar" 'ı açıp, sağ üst köşeden "No Man's Sky" 'ı aratarak gerekli dizinlere erişebilirsiniz.
-Bu dizinde eğer yoksa "MODS" adında bir klasör oluşturun.
-İndirdiğiniz .zip uzantılı dosyanın içinde bulunan "Turkish Localisation" isimli klasörü oluşturduğunuz "MODS" adlı klasöre taşıyın.
-Artık oyuna girebilirsiniz. Eğer yamayı kaldırmak isterseniz MODS klasörü içindeki "Turkish Localisation" klasörünü silmeniz yeterli olacaktır.

Henüz "Worlds Part II" güncellemesi gelmemiş platformlarda oyunu oynayanlar eski talimatlara tabidir.

Herhangi bir sorun olasılığına karşı eski mod dizini olan "...\Steam\steamapps\common\No Man's Sky\GAMEDATA\PCBANKS" dizinindeki MODS klasörünü silin veya oyun harici bir dizine taşıyın.

Yamaya gelirsek yeni sürüme uyarladım. Çeviriyi tamamlayana kadar yeni eklenen satırlar İngilizce dilinde gözükecektir. Tahminen 9 gün içinde tamamlayıp yamayı güncelleyeceğim.

hiaykilic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
elinize sağlık, fakat bende ...\Steam\steamapps\common\No Man's Sky\GAMEDATA\PCBANKS\MODS\
klasorunun içine "turkish localisation" atmama rağmen çalışmadı. Oyunun mod uyarısı bile çıkmadı!!... acaba neyi eksik-yanlış yapıyorum.

seyit42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
xbox versiyonunda defalarca denedım olmadı.yıllardır kullanıyorduk cevırılerını.emegıne saglık.umarım halledersın

hiaykilic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
sorun çözüldü, sürüm 5.5 te "...\No Man's Sky\GAMEDATA\MODS"
önceki sürümde "...\No Man's Sky\GAMEDATA\PCBANKS\MODS"
benim hatam tekrar elinize sağlık

yavuztutcu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Elinize sağlık. Bu Hello Games gene yaptı yapacağını ya bütün modlarım çöp oldu. Artık Nexustakilerin güncellemesini bekleyeceğim.

ramazan12345

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yamayı güncelledim. Yeni sürüm 3.8.0

Yeni güncelleme ile birlikte mod sistemi değiştiği için eski yükleme talimatları artık geçerli değildir. Yeni yükleme talimatları şu şekilde:

-"No Man's Sky\GAMEDATA" dizinine gidin. Eğer Steam sürümüyse "Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\No Man's Sky\GAMEDATA" dizininden bulabilirsiniz. Bulamazsanız masaüstündeki "Bu bilgisayar" 'ı açıp, sağ üst köşeden "No Man's Sky" 'ı aratarak gerekli dizinlere erişebilirsiniz.
-Bu dizinde eğer yoksa "MODS" adında bir klasör oluşturun.
-İndirdiğiniz .zip uzantılı dosyanın içinde bulunan "Turkish Localisation" isimli klasörü oluşturduğunuz "MODS" adlı klasöre taşıyın.
-Artık oyuna girebilirsiniz. Eğer yamayı kaldırmak isterseniz MODS klasörü içindeki "Turkish Localisation" klasörünü silmeniz yeterli olacaktır.

Henüz "Worlds Part II" güncellemesi gelmemiş platformlarda oyunu oynayanlar eski talimatlara tabidir.

Herhangi bir sorun olasılığına karşı eski mod dizini olan "...\Steam\steamapps\common\No Man's Sky\GAMEDATA\PCBANKS" dizinindeki MODS klasörünü silin veya oyun harici bir dizine taşıyın.

Yamaya gelirsek yeni sürüme uyarladım. Çeviriyi tamamlayana kadar yeni eklenen satırlar İngilizce dilinde gözükecektir. Tahminen 9 gün içinde tamamlayıp yamayı güncelleyeceğim.
yüreğine sağlık kardeşim teşekkür ederim

erdeminoff

Asistan
Reaksiyon puanı
549
xbox versiyonunda defalarca denedım olmadı.yıllardır kullanıyorduk cevırılerını.emegıne saglık.umarım halledersın

Xbox sürümü genelde 1-2 gün sonra güncelleme alıyor. Hala 5.29 sürümünde olabilir. Ayrıntılarda sürüm numarası yazması lazım. Öyleyse güncellenene kadar eski yama dosyası ve yükleme talimatları geçerli.

seyit42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Xbox sürümü genelde 1-2 gün sonra güncelleme alıyor. Hala 5.29 sürümünde olabilir. Ayrıntılarda sürüm numarası yazması lazım. Öyleyse güncellenene kadar eski yama dosyası ve yükleme talimatları
herseyi denedim

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-01-30 110738.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-30 110738.png
    111.8 KB · Görüntüleme: 18