Niye böyle oluyor?

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bazı bilgisayarlarda (benimkinde de oldu)programlar düzgün çalışır.Ama format atarsınız programları tekrar yüklersiniz bilgisayar hatalar verir.Mavi ekran çıkar reset atar dosyalar silinir kendiliğinden halbuki hep aynı şeyleri yapıyorsunuz hiç değişiklik yok.(Virüste yok bilgisayarda)

Sizce sorun nedir?

yetkilibiri

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Yani böyle bir çok tahmin yürütebiliriz ama bazı şeyler görmeden yorumlanamaz.

Farklı (editlenmiş) bir CD den sistem kurmuşsundur. Yani kurduğun sistemde sorun vardır.
Güvendiğin bir Cd ile dene derim...

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Sadece C'ye format atarsan Virüsler D de olabileceği için Sonradan yüklediğin C partition'una da dadanabilir :D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
He onu bilmem bilgisayarcıya götürüyoruz hangi cd ile format atıyor bilemem ama sizce neden böyle oluyor yani başka cdden de düzgün yükleniyor ne farkları oluyor ki cdler orjinal düzgün ama bazılarında değişik olaylar oluyor sorun ne?

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Götürdüğün bilgisayarcı Bilgisayarcı mı ! ?

as66

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Driver ların güncel sürümlerini kullan belki ondan da olabilir.
Anakart ve Ekran kartı driver ları çok önemli.

tanık

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Benim tahminm vede başıma gelenlerden anladığım kadarıyla.. dosyaların eksik kurulmasından oluyo böyle şeyler. en iyisi güncel progaramların olduğu bi sdi bulup onunla format atmaktır.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177

Yani demek istediğim işini gerçekten yapmak için Çalışan bir bilgisayarcı mı ?
Çünkü çoğu bilgisayarcı başından atmak ve daha çok iş yapmak için yapar bu işleri :icon_-1:

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Valla ben hep bir adama götürdüm 5 yıldan beri o da babamın patronunun oğluydu.Bilgisayardan çok iyi anlıyordu benim AMD sistemi o toplamıştı ekran kartı soğutucu işlemci anakart herşeyi değiştirmişti ramide yükseltmişti 300 tl vermiştik.Kıyak da yapıyordu bize yani o atıyordu formatı.Ama her seferinde aynı cdyle yapmamışsa eksik olabilir o zaman.