Neydiyim Nerelere Gideyim :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan buraqq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

buraqq

Profesör
Reaksiyon puanı
6
İçimi dokmek istedim biraz...

Her sey Nisan 25 ayagimi kırmamla basladi :) Buradaki doktorun ayin 26si ameliyat gunu olduğu icin 26sinda sehir dışında ozel bir hastanede tedavi gordum. O gece acidan agridan agladim. burnumu kirdigimda bile uyusturucu olmadan kbb uzmaninin burnumu katir kutur duzeltmesine dayandim, burnumda alciyla hastaneden yuruyerek okula gittim cunku arkadaslara aksam yuruyecegiz diye soz vermistim:p liseli halleri iste git evine yat. tatli canli biri olmamama ragmen ayagimin acisina agladim demeye getiriyorum lafi, öyle bir ağrı ve siziydi... 14 ve 22 Haziran'da LYS sinavlarim vardi. Sinavlara girebilmek için osym ye durum bildirir rapor ve dilekce gondermem gerekiyordu. Onu da devlet ve ya üniversite hastanesinden almam gerekiyordu. Devlet hastanesindeki ortopedoste gittik, ayagimin alcisini cikardi kendisi de kontrol etti. mr a filan bakti. ayagimi da saglik meslek lisesindeki stajyer bir oglana dandik bir sekilde tekrar sardirdi... :) yani oglan dandik sardi.

Sinavlara ayagimda alciyla engelli salonunda girdim. salonda bir tek ben vardim. sinav aninda da ufak tefek sorunlar oldu ama neyse uzamasin... su yonden gayet iyiydi; sinif sessiz, burnunu cekenlerin, pet siselerin, seker posetlerinin, 30 kisinin sayfa degistirme sesinin olmadigi bir ortam yani :) iste geçen haziranin 26 sinda da alci çıktı. bileklik verdi, 2 hafta daha basmayacaksin dedi ama odadan yuruyerek çıktım :) keske sozunu tutsaydim, pazartesi günü motor kazasi yaptım :D ona da geliriz de sirayla gideyim ve sinavin sonuclarina gelelim.

liseden 2013te mezun oldum, puani begenmedim yerlesmedim. bir daha girdim iste bu sene sınava. ve dershaneye de gitmedim. sene boyu inanin kitap yuzu acmadim. ayak kirildiktan sonra gunde bir kac saat çalıştım işte. gecen seneki gibi bir sonuca bile raziyken, daha kötü bir sonuc beklerken gecen sene turkiyede 61bindeyken bu sene 35bindeyim :) ben de inanamadim ve ara ara kontrol ediyorum sonuclari belki yanlis hesaplamislardir da degistirirlerse diye :D

Motor kazasi... Pazartesi günü sagdan bir pikabi sollayacakken(! :D) pikaptaki beni gormedi mi, serefsizligi mi tuttu bilmiyorum, uzerime kirdi. ben de on ve arka frene asildim ama galiba on fren daha cok tuttu, motor devrildi. ben düştüm, motor benim ustume düştü. kollarim bacaklarim hatta omzumda yaralar ve vucudumun bazi yerlerinde ezikler var. ehliyet, kask olsa hak arayacagim da... yok iste :) yine de ders olmus oldu. ayagin alcisi yeni cikmisti tekrar kirilmadigina sukrediyorum...

motor da benim değil... bankadan istifa edip 20 yillik bakkal olan babasina zorla cig kofteci actiran bir abimin :) sene icinde surekli yardim filan ediyordum, yazin gel benim yanimda calis, hem radyoda 500 liraya çalışılır mi(ayagim kirilmadan radyoda calisiyordum gidemez olunca ayrildim) dedi. Tamam dedim, ikinci ya da üçüncü günüm olmasi lazim iste. o kazayi yaptım. aylik normalde 750 lira gibi bir para alacaktim, motorla kaza yapınca yine para vermeye calisti aksaminda ama kesin bir dille kabul etmeyecegimi filan soyledim motor konusunda ayri masrafa soktugum için. Bugün de motoru biraktigi tamirciye gittim, 100 lira para verdim, masraf neyse 100 lira eksik söyle dedim. zaten 200 lira gibi bir masraf varmış.

Ve bugün 1 yasima daha girdim... Dogum günüm çünkü :D 19 oldum. Yarin da yeni laptopum geliyor umarim. Su sanssiz talihsiz ard ardina gelen olaylarin sonu olur umarim bugün. internet calismalarina tam gaz devam edecegim bilgisayar gelince de. ve bunlari da yazdim anlattim ya, cidden rahatladim :) iyi geceler, okuduğunuz için teşekkürler.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
geçmiş olsun. her insanın böyle dönemleri olur. önemli olan bu olumsuzlukları minimum zararla atlatmak. sen de okuduğum kadarıyla minimum zararla atlatmışsın (ayağını ikinci kez kırmaman, motorun sahibinin iyi niyeti, tek kişilik salonda sınava girmen ve iyi bir puan alman vs). insanlar böyle şeyler yaşayıp olgunlaşıyorlar. tüm bu olanların ilerde gülerek anlatacağın bir anı olması dileğiyle. nice mutlu senelere..