Nexus 7 Almayı düşünüyorum

batilask

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bildiğiniz üzere haziran 28 de düzenlenen Google İ/O da tanıtılan nexus 7 türkiyeye gelince almayı düşünüyorum
bu tablet türkiyede piyasaya ne zaman düşer
ve de bu tabletin size göre olan artı ve eksileri nelerdir
yardımlarınızı bekliyorum

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
Bende almayi düşünüyorum. avustralyadan kuzene aldıracam inş. +ları tegra 3 olması şarjı iyi gidiyor olması yüz kilidi olması. -yönü arka kamera olmaması.ön kamera ile de fotoğra çekilmiyor sadece video sohbet.

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar bildiğiniz üzere haziran 28 de düzenlenen Google İ/O da tanıtılan nexus 7 türkiyeye gelince almayı düşünüyorum
bu tablet türkiyede piyasaya ne zaman düşer
ve de bu tabletin size göre olan artı ve eksileri nelerdir
yardımlarınızı bekliyorum

Her zaman ilk güncellemeyi alıcak. Yani bir yüksek versiyona ilk nexus 7 geçecek. 200+ ppi olması avantaj. 4 Çekirdekli 1.3 GHZ tegra 3 var. Performans konusunda hiçbir zaman sıkıntı yaratmaz. Ucuz olması.

Kötü yanları ise üst taraftaki kamera konumlandırılan yer çok uzun, tablet yüksek oranlı dikdörtgen gibi görünüyor.

RapLex

Asistan
Reaksiyon puanı
0
concord smartpad 7 aldım bugün kargolanıcak. nexus 7'nin türkiyeye gelmesi uzun sürecek sanırım.

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bırde 7 ınc sanırım. Fılm vs ızlerken 10 ınc cok farkedıyor. Pek tavsıye etmem. Telefon olarak onerımdır ama tablet olarak bırdaha dusunulmelı.

hatipoglututku

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben amerikadan arkadaşıma getirteceğim ama bazı şüphelerim var ve araştırmama rağmen yanıt bulamadım malesef siz yanıtlarsanız çok seinirim.
Cihaz Türkçeye çevrilebiliyor mu? Türkçe desteği var mı?
Ülkemizde garantisi olacak mı?
vınn,jet ya da vodem kullanarak 3g bağlantı sağlayabilecek miyiz?
Kablolu internet için giriş portu var mı alette acaba? http://forum.donanimhaber.com/m_63793613/mpage_1/f_/key_//tm.htm#
Bir de cihaza bildiğim kadarıyla hafıza kartı takılamıyor. Bunun yerine micro usbden dönüştürücüyle usb flash bellek taksak veri depolama olarak kullanamaz mıyız? Mesela bi film izleyip sileceğiz bu filmi aletin hafızasına atMak yerine flasha atsak ordan izleyip sonra flashdan silsek olmaz mı?
Teşekkürler.

Selamlar.

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar ben amerikadan arkadaşıma getirteceğim ama bazı şüphelerim var ve araştırmama rağmen yanıt bulamadım malesef siz yanıtlarsanız çok seinirim.
Kablolu internet için giriş portu var mı alette acaba?
Bir de cihaza bildiğim kadarıyla hafıza kartı takılamıyor. Bunun yerine micro usbden dönüştürücüyle usb flash bellek taksak veri depolama olarak kullanamaz mıyız? Mesela bi film izleyip sileceğiz bu filmi aletin hafızasına atMak yerine flasha atsak ordan izleyip sonra flashdan silsek olmaz mı?
Teşekkürler.

Selamlar.
Türkçeye çevrilme olasılığı yüksek . En kötü rom ile yapılır. Ama orjinal dilinde türkçe bulunuyor sanyorum.
Ülkemizde garantisi olmayacak.
Vınn jet vs takamıyorsunuz .Hatları takılır normalde ama sanırım bu tablette hat girişi yok.(Var ise takılır)
Kablolu internet için port bulunmuyor. %90 tabletlerdede yok.
Usbden flash belek takarsanız hafıza kartı gibi kullanabilirsiniz. Dosya yöneticisinde gözüküyor.
Flash diske atıp izleyebilirsiniz. Filmi illa hafızasına atmanız gerekmez.

hatipoglututku

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok teşekkür ederim. Çok yardımcı oldunuz. Vın takılamaması hoş değilmiş gerçekten. Ekranı 1280x800 yani 16:10 oranlı bunun dezavantaj olduğunu düşünüyor musunuz?

Hatları takılır derken ne demek istediniz açıkçası anlamadım. Şimdi bu alette micro usb çıkışı var önce dönüştürücü taksak sonra usb vınn taksak neden olmaz ki?
Bu konu çok kritik benim için. Eğer vınn yoksa vazgeçebilirim varsa kesin alırım. Kesinleştirebilirsek çok sevinirim.

Bir de alette hdmi çıkış var mı led tvye bağlayabilir miyim?

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Kablolu internet için giriş portu var mı alette acaba?
Teşekkürler.

Selamlar.

Cihaz türkçe dahil bir çok dile destek sunuyor.
Amerika'dan alacağın cihazın Türkiye'de garantisi olmayacaktır. Cihazın Türkiye'ye distribütör ile gelmesi epey sürer.
Emin olmamakla birlikte %99 ihtimal 3g modemleri destekleyeceğini düşünüyorum.
USB-RJ45 dönüştürücüler ile kullanabilirsin diye düşünüyorum.
flash diskleri destekleyecektir.

Birden çok USB cihazı bağlamanın yolu mini USB dönüştürücüden sonra USB çoklayıcı kullanmadır.

HDMI çıkışı yok. Şu an harici ekran için bir çıkış mevcut değil. İleride mevcut portlarla desteklenip desteklenmeyeceği belli değil.
16:10 olmasının sebebi fiziksel tuş olmadığı için home ve benzeri tuşların ekranda sabit kalacağından. Yani ekran kullanırken 16:9 olacak.

mustifanci

Asistan
Reaksiyon puanı
3
650 tl civarına sahibinden de başlamış pcdepoda resmi koyulmuş ön talep alınıyor heralde tabiki bu ürünler paralel italat yada türkiyeye bir şekilde getirilmiş garantisiz ürünler.Bende ainol tornados var ben memnunum çinden getirdim 160 tl mal oldu burda da 230 tl satıyorlar.Tablete yangınlığınız varsa tavsiye ederim.

hatipoglututku

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok teşekkür ederim ya çok mutlu oldum inşallah desteklememe ihtimali yüzde1 doğru çıkmaz :D Acaba tam olarak nasıl öğrenebilirim ki?
Garantisi olmasın nolcak ki ben hor kullanmam zaten asus bişey olmaz inşallah.
Ainollar da iyi tabi ama cidden bi asus değiller. Jelibean işletim sistemi, 1280x800 çözünürlük, ilk 4 çekirdeki işlemci, asus kalitesi, google ürünü olduğu için ilk güncellemelerden yararlanma tercih sebebim :)
Emin olmamakla birlikte dokunmatiği de daha iyidir heralde diye düşünüyorum.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Limangoda Probook 4.0 Çoklu Dokunmatik Android Tablet PC 9.7" 1024x768 var, 480 liraya geliyor, tavsiye eder misiniz? sırf dizi izlemek için almayı düşünüyorum