Nexus 4 Çizilme sorunu

Simatec

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
1 hafta önce turkcellden nexux 4 aldım bugun dikkatimi çeken ise ekranın bolca çizilmiş olması
bu telefonda gorilla glass 2 var diye aldım çizilmez diyede kılıf takmadım ama ekranında bolca çizik var
normal mi bu acaba grantiye göndermeliyim nexus 4 kulanan var ise beni bilgilendirebilirmi

Ghost34

Profesör
Reaksiyon puanı
2
bende ön ve arka camın gorilla oldugunu düşünüyordum ama sadece ön tarafı öyleymiş.. şimdi orjinal kılıfını aldım bumper ile kullanıyorum.

Simatec

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
arka tarafta değil ön tarafda çizilmeler var bende

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Siz çok hor mu kullanıyorsunuz acaba ? Ben 1 yıldan beri Xperia S kullanıyorum sadece aldığım ilk ay koruyucu ekran vardı o zamandan beri kullanmıyorum ama ekranda 1 yada 2 tane ekran kapalı iken ışığa tutarsan kılcal çizikler gözüküyor. (Xperia S'de gorilla cam yok.)

roguelli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben iki aydır kullanıyorum ön camda herhangi bir koruma yok sadece arka koruma kullanıyorum en ufak bir çizik bile yok sizin telefonunuzdan kaynaklanan bir sorun olabilir

Simatec

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
çok hor kullanmıyorum hatta çok dikkat ediyorum ama oldu neden bilmiyorum benşmkindeki çiziklerde kılcal ama çok var rahatasız ediyo garantiye göndericem pazartesi

Ghost34

Profesör
Reaksiyon puanı
2
benim çiziklerde kılcal ama ön tarafta birşey yok..