Yardım "netstat -a" çıktısındaki fazla portlar hacklendiğim anlamına mı gelir?

razermouse

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pcme giriyorlar çok korkuyorum yaşım küçük 5 kez sıfırladım pcyi hiç bişey olmadı lütfen yardım edin çok korkuyorum netstat -a yazınca kendi ipm dışında 100lerce insan gözüküyor kolay format yöntemi yollarsanız sevinirim :(((
Mesaj otomatik birleştirildi:

1683225757978.png

Emnn

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,940
"netstat -a" çıktısı bilgisayarın aktif olarak dinleme modunda olduğu tüm bağlantı noktalarının (portlarının) bir listesini görüntüler. Bunlar bir internet sitesi veya bir program bağlantıları olabilirler. Ancak buradaki veriler kesin olarak "hack" anlamına gelmez. Bilgisayarınız da güvenlik duvarı etkinleştirin ve güvenilir antivirüs programı kullanınız.

razermouse

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
"netstat -a" çıktısı bilgisayarın aktif olarak dinleme modunda olduğu tüm bağlantı noktalarının (portlarının) bir listesini görüntüler. Bunlar bir internet sitesi veya bir program bağlantıları olabilirler. Ancak buradaki veriler kesin olarak "hack" anlamına gelmez. Bilgisayarınız da güvenlik duvarı etkinleştirin ve güvenilir antivirüs programı kullanınız.
last ack diyor bişey olurmu çok korkuyorum eset falan kuruyorum suan bilgisayarıma
buarada bilgilerin için saol :disrelieved: