Netbook Prizdeyken Ekran Açılmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tipitip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tipitip

Asistan
Reaksiyon puanı
0
4gün önce İstanbuldayken ASUS EEE PC 1215B netbook aldım. 2 gün önce netbook şarjdayken power tuşuna bastım pc normal açılıyor fakat ekran yok. 2-3 kere kapatıp açtım power tuşuna basılı tutarak ama yine açılmadı. Kurcalarken farkettimki prize takılı değilken çalıştırdığımda açılıyor ekran fakat prizdeylen karanlık. Normal açılıyor ama ekran gelmiyor.

Bu donanımsal bi problem midir veya bi çözümü varmıdır? Garantiye göndermeli miyim? Yardımcı olabilecek vamıdır fikri olan ???

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Donanımsal, servise yolla. Hiç olmazsa yeni makine yollarlar, ilerideki potansiyel bozulmaları yaşamazsın...

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Garantiye gönderin, DELL marka laptop ta buna benzer sorun yaşıyorum... Prize takılıyken touchpad çalışmıyor, algılama sorunu çıkarıyor... Fişten çekince her şey normal... Touchpad driverı sorunlu değil buna da şurdan yola çıkarak kanaat getirdim... Format atmak için F8 lediğimden touchpad orada da çalışmıyor, recovery ekranında touchpad yazılımı çalışmadığı halde...

tipitip

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İstanbuldan almıştım şimdi samsundayım inş. samsundaki asus yetkili servis halleder. problemi istanbulda farketseydim keşke :(

yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar ;)