Nemeia

emrasl1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Browser Uzay Savaş Oyunu oynamak isteyenler.Daha geniş çapta tamamen savaşıp , bina basip deneyim kazanmayı düşündüğünüz bir oyun varsa işte Nemexia tam size göre.3 özel ırktan bir tanesini seçerek oyuna başlıyoruz bunlar içinde .Daha sonrasında Danışmanın verdiği görevlerle birlikte oyunu öğrenip , gelişiyoruz.Sonrasında zaten oyunun temel yapısını öğrenmiş oluyorsunuz.Gerçekten Browser türü Uzay Savaş Oyunu oyunu düşünen arkadaşlara tavsiyem bu oyunu denemeleridir.

Aynı zamanda Türkiye Serverinin Evren 2 yeni reslendi ve 10x hızında.Başlamak için çok güzel bir fırsat

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
oyundan bir kaç resim video ekleseniz sanki daha güzel olurdu.

emrasl1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Round1.jpg

---------- Post added at 23:58 ---------- Previous post was at 23:56 ----------
<font class="Apple-style-span" color="#c0c0c0">[video=youtube;mC_rt8HyTc4]http://www.youtube.com/watch?v=mC_rt8HyTc4&amp;feature=player_embedded[/video]

---------- Post added 27-08-2011 at 00:04 ---------- Previous post was 26-08-2011 at 23:58 ----------

Arkadaşlar siteyi vermeyi unuttum, www.nemexia.net
arkadaşlar bu oyunu tavsıye etmemdekı en buyuk sebebı, oyunun bitirilebilir olması, diğer oyunlar gibi amacı olmayan sadece puan kasılan oyunlardan değil. bunda tur u bitirebilme şansınız vardır. bunun için ittifak üzerinden mücadele ediceksiniz. ama ittifakın max. gücüde üyelerin gücüne bağlıdır unutmayalım. ben evren 2 de LordSkyWalker nickli hesabı kullanıyorum. su an 1. konumdayım. oyuna baslamak ısteyen ve yardım ısteyen ksıler bana oyundan pm atabılır. ilginiz içinteşşekkurler.