Win xp 32 bit Ati HD4890 ile full grafik ayarlarında oynadım. Grafikler beş para etmez bence.
Kesin bir Şey söylemekle beraber sanırım direct-x 9 modunda çalıştığı için istenilen kaliteye ulaşamamışsındır. Ekra kartı sürücülerin eskidir veya catalisty de ekran kartı modunu en iyi performansa ayarlamışsındır şu anda aklıma başka bir şey gelmiyorBu arada oyun gerçekten çok iyi olmuş çarpma efektleri falan 10 numara olmuş :dirol: yalnız insan sokak yarışlarını özlemiyor değil ha
![]()
Ben oyunu yükledim.crack de yaptım oyun acılıyormus gıbı sıyah ekran gelıyor daha sonra program calısmayı durdurdu dıye bır yazı gelıyor cıkıyor.ne yapmam gerekiyor.sistem özellikleri yetersiz mi acaba? özellıkler bunlar : Windows7 1GB RAM İşlemci: AMD Athlon(tm) 64 Processor 3800 + 2.40 GHz Ekran kartı 512 Mb YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ARKADAŞLAR
---------- saat 20:30 eklendi ---------- önceki mesaj saat 20:24 eklenmişti ----------
bana yardim edin nolur arkadaslar
Ben oyunu yükledim.crack de yaptım oyun acılıyormus gıbı sıyah ekran gelıyor daha sonra program calısmayı durdurdu dıye bır yazı gelıyor cıkıyor.ne yapmam gerekiyor.sistem özellikleri yetersiz mi acaba? özellıkler bunlar : Windows7 1GB RAM İşlemci: AMD Athlon(tm) 64 Processor 3800 + 2.40 GHz Ekran kartı 512 Mb YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ARKADAŞLAR
---------- saat 20:30 eklendi ---------- önceki mesaj saat 20:24 eklenmişti ----------
bana yardim edin nolur arkadaslar
ekran kartının tam ozelliğini bilmiyorum. windows 7 de ekran kartı özelliklerine nerden giriliyor ?
Benim bildiğim o görüntü ATI Catalyst'i yükleyince oluyor.windows 7 nin dxdiag ına güvenemedim çünkü yalannn söylüyor ati x1300 pro 512mb tır
ama windows 7 x1300 - 766mb diyo![]()
sorularınızı buradan belirtebilirsiniz.. benim cevaplayamadıklarımı da bilen başka arkadaşlar cevaplar..bir sorun felan olursa sana danısırım tabı bı mahsuru yoksa? yazım mi msn?