Need For Speed Shift - İlk İzlenimler

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bişey karışmassa bende bu akşam bi deneme sürüşü yapıcam bakalım :)
Yap yap güzel oyun :wink:

ps3' un gamepadi ile mi oynuyorsunuz?
Yok PC için harici konsol ile de oluyor.. :wink:

kardeş birde oyundan nasıl çıkıcam çıkışı bulamadım oturumu kapatla oyundan çıkıyorum dedigin gibi 1 den başlayan rakamları denedim beceremedim bir daha bakim
Ya aşağı doğru tıklarsa Quit çıkıyor.. İlk yarışa kariyer başlangıcı olduğu için çıkmıyor..
Genel çıkış noktasını bende bulamadım :)

heartlessmy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba
ati ekran kartı kullananlar oyunda sorun yaşıyorlarmı

oyuna ilk girişte shift yazısından sonra ekran siyah şekilde kalıyor ilerleme olmuyor oyunu oynayabilmek icin reset atmak lazım ilk seferde oyuna girilebiliyor oyundan tamamen çıkıp tekrar deneyince ilk başta dediğim gibi sorun oluyor

oyunu indirdiğim sitede ve diğer sitelerde oyuna girerken problem yaşayanlar
olduğu yazıyor sizdede problem çıktımı

ekran kartı ati 3870

_Saytun_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
9
merhaba

oyuna ilk girişte shift yazısından sonra ekran siyah şekilde kalıyor ilerleme olmuyor oyunu oynayabilmek icin reset atmak lazım ilk seferde oyuna girilebiliyor oyundan tamamen çıkıp tekrar deneyince ilk başta dediğim gibi sorun oluyor

ekran kartı ati 3870
Ekran kartım HD4850 ve hiçbir sorunla da karşılaşmadım

_Saytun_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
9

mylegend

Asistan
Reaksiyon puanı
1
oyunun f1 den farkı yokki bunun yerine f1 oynamak daha mantıklı. araba yarışı bence most wanted veya carbon gibi olmalı

tuning79

Asistan
Reaksiyon puanı
1
merhaba

ekran kartı ati 3870

Arkadaşım bende ati kullanıyorum HD 4870 toxic var.1024*768 çözünürlükte dahi rahat oynayamıyorum :confused1: Fakat belki diyerek oyunu kurmuş olduğum D bölümünden şimdi C sürücüsüne kuruyorum.1280*1024 oynayamadım bile takılıp takılıp duruyor.

burakbaysal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar merhaba bende oyunu aldım ve yukledim fakat surekli sorun var autorun dan calıstırınca windown calısmayı durdurdu hatası veriyor "shift" amblemine tıklayınca da "no disc inserted" diyor acaba sorun nerde?eger basit bir sekilde anlatırsanız sevinirim

Abyss

Asistan
Reaksiyon puanı
0
oyunu açıyorum dil seçimi yaptıktan sonra ara videoyu geçip entera basıp kullanıcı seçiyorum tekrar dil yeri çıkıyor ve başa alıyor hep böyle devam ediyor oyuna giremedim daha

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
30 dk oynama fırsatım oldu çok beğendim özellikle kontrollere alışınca çok zevkli oluyor.

axxeqr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
bende hd 3600 var ama bende 1280x1024 de çok rahat oynuyorum.ayrıca oyun söylenilen kadar kötü değil bence pro ve undercoverdan güzel en azından

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
atı hd 4650 (1gbpaylaşımlı)
çözünürlük 1440*900, hepsi hıgh ,4x multısamlin

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
arkadaslar merhaba bende oyunu aldım ve yukledim fakat surekli sorun var autorun dan calıstırınca windown calısmayı durdurdu hatası veriyor "shift" amblemine tıklayınca da "no disc inserted" diyor acaba sorun nerde?eger basit bir sekilde anlatırsanız sevinirim
Crack yapman gerekiyor..
CD içindeki Crack klasörünün içindeki 4 dosyayı PFiles/Electronic Arts/Shift/ içine kopyala :wink:

xewwiex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oynamayı beceremeyenler hemen kötü demişler oyuna yazık...Shıft ten diğer nfs serilerindeki arcade oyun tarzını beklemek çok yanlış olur,klasik nfs arayanlar zaten boşuna bakmasın SHIFT'e.Oyun zor olduğu için ve 200 km ile viraja giremedikleri için bazı arkadaşlar hemen kötülüyorlar...Eğer GRİD oynanışını ve tarzını seviyorsanız almanızı/indirmenizi öneririm.

Ayrıca oyunun incelemesini isteyen arkadaşlar olursa SDN'nin sayfasında var bakmanızı öneririm...linkini veriyorum belki biraz fikrinizde yardımcı olur...
Saygılar

Need for Speed: Shift PC İnceleme | ShiftDelete.Net | oyun, pc, review, electronic arts, inceleme, yarış, ea, aral ithalat, nfs shift

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Oynamayı beceremeyenler hemen kötü demişler oyuna yazık...Shıft ten diğer nfs serilerindeki arcade oyun tarzını beklemek çok yanlış olur,klasik nfs arayanlar zaten boşuna bakmasın SHIFT'e.Oyun zor olduğu için ve 200 km ile viraja giremedikleri için bazı arkadaşlar hemen kötülüyorlar...Eğer GRİD oynanışını ve tarzını seviyorsanız almanızı/indirmenizi öneririm.

Ayrıca oyunun incelemesini isteyen arkadaşlar olursa SDN'nin sayfasında var bakmanızı öneririm...linkini veriyorum belki biraz fikrinizde yardımcı olur...
Saygılar

Need for Speed: Shift PC İnceleme | ShiftDelete.Net | oyun, pc, review, electronic arts, inceleme, yarış, ea, aral ithalat, nfs shift

doğru söze ne denir:D işte bundan fazla bi açıklama yok herşey bu:)
ben grid i bitirmek üzereyim

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
rtsbora kaldırır sen merak etme ekran kartın iyi..
Özellik düşürürsün olur biter.. :wink:

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Oyunun ilk bölümü sizi oyundan soğutuyor ama daha sonraki bölümlerde aa ne güzel oyunmuş bu diyorsunuz :D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Allah'ın izniyle yarın oynama fırsatım olacak tabi ttnetin ezik hızıyla nasıl indirecem bilmiyorum 12 saat kaldı diyor 100 kb ile indiriyorum 1 mbit bağlantı.

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ExCeLLeNT bende o bağlantıdan indirdim merak (ama 4mbit di hızım) gündüz 100kb gece 250kb filan çekiyor..
Biter merak etme :wink:

ultrAslan91

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar merhaba. Bende oyunu yüklemeye çalışıyordum fakat yükleme sırasında bir hata verdi.

Please insert CD/DVD Need For Speed Shift in drive C:

Birçok şey denedim fakat çözümünü bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler :)

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
exper laptopum var....geforce 8600m gs ve 4 gb ram var..işlemci hızı 2.5 intel core 2 duo...

enkaliteli görüntü ayarında bilgisayarı kasıyor...minimum en iyi görüntü ayarı da pek iç açıcı değil...neyse pes 2010 oynamaya devam.....

bu arada pes 2010 şahane olmuş..oynayış biraz daha gerçekliğe yaklaşmış..ben şahsen pes 2010 u beğendim..

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Araba zor Donuyor Kayarak Donuyoruz anlamadım Ne Is Pıst Dıcen Berbat Yarısa baslamak ıcın 10 daka beklıyorsun gıttıkce batıyorlar.

Hammers

Doçent
Reaksiyon puanı
5
10 dakika sabredemedim oyuna. O kadar rezalet olmuş. :)

yasin04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
ula herkes indirmiş ühhüü ühhüü ben hala indiremedim:crying:

tuning79

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben biryerlerde duydum ati için 1-2 hafta içerisinde pacth çıkacakmış diye.Sizde aynı şeyleri okudunuz mu?