Need For Speed Shift - İlk İzlenimler

delboys

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
NFS 1 ve NFS 2 hariç şuana kadar çıkan 11 NFS oyununu oynadım. Açıkça söyleyebilirmki oynadığım en kötü NFS buydu. Oyuna başlar başlamaz anlaşılıyor ama yinede çabuk karar vermek istemedim. Neredeyse oyunu yarıladım. Grafiklere ve oynanışa alıştım ama fikrimde hiçbir değişiklik olmadı. Herkesin yerden yere vurduğu Undercover bile bu sürümden çok daha güzel olmuştu. Oyunun sadece görselliği çok güzel olmuş. Sadece o kadar bu görselliği yeterinde optimize edilememiş. Buradan da eksi puan alıyor. Undercover'ı maksimum grafiğe yakın şekilde oynayabilmeme rağmen bunu ortalamanın altında bir grafikle oynuyorum. Buna rağmen araç oldukça geç yanıt veriyor. Oynanışa hiç değinmeyeceğim bile çünkü oldukça başarısız. Tabi bu yorumlar NFS serisinden beklentiler içindi. En kötü araba yarışı oyunu mu ? Hayır ama en kötü NFS oyunu diyebilirm.

yuzibu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyunun genelde ati kartlarla problemi var...13-14fpslere düşüyor oynarken...q8400 işlemci hd4850 ile sürünüyorum yerlerde..Oyun phsyx desteği aticileri ve bni zorda bıraktığı kesin...ATInin fizik yapma yeteneği yok malesef ve işlemciye çok yük bindirip oyunu oynanmaz hale getiriyor..Bu yavaşlığı yaşayan arkadaşlar o yavaşlık sırasında işlemci kullanıma bakarsalar %100e yakın olduğunu göreceklerdir..Ancak her ati karttada bu sorun yok..gtx295 kullanıcısı bile bu sorunu yaşayabiliyor..Sizde sorunsuz sağlam oynayabiliyorsanız şanslı insanlardansınız..Performans patch i çıkana kadar oynamaya ara verdim...

.Kontroller GRID gibi frensiz,yavaşlamadan viraja giremiyorsunuz..Birde arabalar kamyon gibi takoz şekilde dönüyor..Mesela sağ tarafa dönmek için uzun süre o yöne basmanız gerekiyor,ayrıca bastınız bu sefer arabanın önü değilde tüm araba yan dönüyor..Yani yola nerdeyse paralel gidiyorsunuz..Hiç gerçekçi gelmedi..TIER 3e kadar geldim ama kapatıp GRID açınca anladımki oyun GRID miş...

gfburakkk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:unsure: arkadaş lar ben oyunu kurdum ama crack yapamadım bilen biri varsa lütfen yardım edin:unsure:

storm61

Profesör
Reaksiyon puanı
12
en azından grafikler iyi olmuş
hala most wanted
best game

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
grafikler güzel ama genel olarak ben bu oyunu sevmedim zaten ekran kartında sürekli sorun yaratıyor birde bölümlere geçişlerde bekletmesi beni deli etti..ne yalan söyleyim sevmedım ben bu oyunu