Need for speed Most wanted

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
şeyy apk'sı çıktımı bunun :D

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
NFS the Run'ı çok beğenmiştim ama bu oyun için ilk izlenimlerim olumsuz.

Düşüncelerim bakalım sonradan değişecek mi

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Lastik patlasa bile devam edebilme özelliğini sevdim. Patlak lastikle 15 dakika polisleri peşimden koşturdum. :)

İyi güzel de bodoslama oyuna giriyoruz. Hikaye denen bir şey yok. Amaç ne arkadaş onu bile anlamadım. Aracı kontrol etmek çok zor. Manevra yapamıyorum. Zırt pırt navigasyona bakmak lazım ki yarışırken yanlış yola gitmeyelim, bu da gözlerimi mahvetti. Sürekli bir şeyler havada uçuşuyor, bazen yolu görmekte zorlanıyorum.

Oyun güzel de benim gibi beceriksizler için fazlasıyla zor :D

cold38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Lanet olsun böyle oyuna.
Eski köye yeni adet getiriyorlar resmen.

Grafikler harika ama oynayış bktan. Dice ın frosbite 2 motorunu kullanmakla olmuyor ea games! Kurgu dandik, hikaye yok, yarışlara katılmak için amele gibi araba sürüyorsun, araç modifiye dandik. ya lamborghini alıyon araba en fazla 240 basıyor... Yok sildim biraz önce. Gamepad ile çok iyi oynanıyor ama klavye ıı olmamış.

Birinci most wanted ın eline su dökemez oyun! Polisin yanından 200 le geçiyorsun mal mal devam ediyor polis.

Telefondaki daha iyi zevk veriyor en azından.

Yazdigin yazidaki iki seyi duzeltmek isterim;
-Birincisi Frostbite2 Oyun motoru Dice studyosuna ayit degildir EA gelistirir ve EA altindaki butun sutudyolar kullanmaktadir.Dice sadece Frostbite2 Motorunu Mobil cihazlar icin gelistirilmesinde lider studyo rolundedir.
-Ikinci olarakda Need for Speed most Wanted malesef Frostbite2 motorunu kullanmiyor.NFS Most Wanted Chameleon diye bir oyun motoru kullanmaktadir bunuda yine EA ya bagli olan Ingilteredeki Criterion Games tarafindan gelistirilmektedir.Ayni firma Most Wanted' in da gelistiricisidir.

Oyun goruslerin hakkinda birsey diyemiyecegim benimde sevdigim ve sevmedigim yanlari bulunmakta.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
valla beyler benim pc 1 gb ekran karti 4 gb ram var laptop , oyunu bitirdim sayılır listede 3. yüm bugatti kullanıyorum henüz aero body takamadım hala onun içn ugrasıyorm yarısı çok zor ama kullanışı çok rahat bence 2 gündür oynuyorum bayağı ılerledim herkesede tavsiye ederm çok güzel bi oyun...

disrespect

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bugatti, aventador listedeki araçlar olduğundan yarışı kazanıp adamı alaşağı ettikten sonra açılıyor..

oyunu bitirdiğim gibi sildim. @SerdarGokcen bugatti full modifiye ile 371km üstüne çıkamıyor lamborghini ne yapsın..

arkadasım bu resme bi bak istersen :)) karsıma duvar çıktı yoksa daha da basardm o kdr bascak düz yol bulamadm :)

disrespect

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lamborghini aventador, bugatti veyron , pagani huayra ,koenigsegg agera R,, bu arabalır almak için sırasyla listedeki 4 , 3 , 2 , 1. sıradakileri yenmeniz ve arabalarını almanz lazm arkadaslar bosa aramayın bu arabaları

bunlarda caps lar arkadaslar :

Ghost34

Profesör
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=304983]disrespect[/MENTION] sanırım short gears ile max o kadar çıkıyor long gears mı kullanıyorsun?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
daha önce hiçbir nfs oyununda yapmadığım bir şey yaptım oyunu açıp bir kaç tur attıktan sonra sildim.. bana göre bu oyun çok vasat.

skys

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11
Oyun bence göre çok iyi olmuş.Oynayan arkadaşlar henüz yapmamışsa bir lamborghini alıp Tünele girip hoparlörünüzün sesini biraz açmanızı ve muhteşem sesi dinlemenizi tavsiye ediyorum :P

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Hayır atıyorum Ford Mustang sağda solda degil belirli yerlerde araclar var farkettiginde yanına gidiyosun araçla e ye basıp alıyosun aracı :D

Da oyunda bir müzik var eskilerin süper müziği nasıl tarif etsem :D dıt dıt dıt dıt dıt tırıt tırırırım diye gidiyo tırırım kısmında keman sesi geliyo falan :D anlayan arkadaş yardımcı olsun o sarkıyı bulmam gerek :D

ben buldum o müziği:) The Chemical Brothers - Galvanize

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
30 fps sınırı varmış.
denemek istiyorum aslında ama denememek için bir neden daha.

disrespect

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@Ghost34
evet long gears kullanıyorum da sadece nitrosu pro tüm parcalar pro olsa süper olr da nasıl pro olduklarını bilmiyorum.. bide 2 gündur aero body çıkarmaya çalısıyorum hız yarısında 249 u geçemyrm hep 245 de kalıo :D

Ghost34

Profesör
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=304983]disrespect[/MENTION] bende tüm parçalar pro fakat short gears kullanıyorum çabuk hızlanıyor :D

disrespect

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
alın size %100 bitirilmis most wanted hadi h.o :)) agerayi yeni aldm hiçbi parca takılı deil arabaya hersey stock

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56
her oyunu 15-20 kez oynamak zorunda mıyız ya? canım sıkılıyor açıp oynuyorum ama her defasında sinirden çıldırıp kapatıyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar, bazıları tuş kontrollerinin kötü olduğunu söylüyor. Yalan ! Asıl neden ekran kartının kötülüğü. Tabi bütün özellikleri High yapınca kasıyor sonuç olarak ta araba köşeden köşeye savruluyor :D . Zaten özellikleri Low yapınca sorun gidiyor. Ayrıca oyun çok gerçekçi olmuş şu açıdan... 120 km/saat hızla "gerçek" bir virajı dönmeye çalışın sonuç ya çok kötü bir kaza yaparsınız ya da araba havaya uçar. E yani tüm (özellikle de bu) oyunların boşu boşuna hatalı olduğunu söylemeyin pls. HERKESE İYİ OYUNLAR

sedat54

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkdslar aranıza yeni katıldım most wantedı yenı yukledım 2 sorunm war 1.si ekran kucuk 2.si ılerı qerı yon w.s tuslarını ayarlıyamıyrum yardımcı olursanız sewnrm

oyun tuslarıı nasıl ayarladın peki ??

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben pek beğenmedim yarışları kazanabilmek için en az her bir yarışı 10 kere oynamak gerekiyo kimse bana 1 kerede 1. oluyorum demesin :) arabayı kontrol etmek baya zor. araçları bulmak için şehirde gez dolaş dur gezerken sürekli bir yere tosluyon kontrol etmek gerçekten çok zor modifiye etme yok yarış esnasında tamir durakları var ordan geçiyorsun hop arabanın rengi ototmatik deyişiyor saçma olmuş. benim için hayal kırıklığı. beğenen arkadaşlara iyi oyunlar diliyorum .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
oyunu bende büyük bir hewesle indirdim ama aracın kontrolü çok zor çok fazla kaza yapıyorsun ea böyle önemli bi durumu nasıl kötü yapmış inanamadım oynarken sizde bana hak wereceksiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
oyunu ilk oynadığımda hiç zevk vermemişti sildim sonra bir daha yükledim mpı çözdüm bulduğum arabalrın yeri vardı arabalara sayılarla direk geçmeyi çözdüm şimdi ise çok daha eğlenmnci 15 20 tane arabam var en çokda g kart arabalrnı seviyom yarışlarda ize hala porsche carrera 911 bide mercedes var nitrosus 180 mph yaptım sonra kaza yaptım porscehle nitrolu 180 göremedin 178 :) oyun çok eğlenceliiiiii