iptal
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 0
şeyy apk'sı çıktımı bunun 

şeyy apk'sı çıktımı bunun![]()
şeyy apk'sı çıktımı bunun![]()
Lanet olsun böyle oyuna.
Eski köye yeni adet getiriyorlar resmen.
Grafikler harika ama oynayış bktan. Dice ın frosbite 2 motorunu kullanmakla olmuyor ea games! Kurgu dandik, hikaye yok, yarışlara katılmak için amele gibi araba sürüyorsun, araç modifiye dandik. ya lamborghini alıyon araba en fazla 240 basıyor... Yok sildim biraz önce. Gamepad ile çok iyi oynanıyor ama klavye ıı olmamış.
Birinci most wanted ın eline su dökemez oyun! Polisin yanından 200 le geçiyorsun mal mal devam ediyor polis.
Telefondaki daha iyi zevk veriyor en azından.
bugatti, aventador listedeki araçlar olduğundan yarışı kazanıp adamı alaşağı ettikten sonra açılıyor..
oyunu bitirdiğim gibi sildim. @SerdarGokcen bugatti full modifiye ile 371km üstüne çıkamıyor lamborghini ne yapsın..
Hayır atıyorum Ford Mustang sağda solda degil belirli yerlerde araclar var farkettiginde yanına gidiyosun araçla e ye basıp alıyosun aracı
Da oyunda bir müzik var eskilerin süper müziği nasıl tarif etsemdıt dıt dıt dıt dıt tırıt tırırırım diye gidiyo tırırım kısmında keman sesi geliyo falan
anlayan arkadaş yardımcı olsun o sarkıyı bulmam gerek
![]()
Beni delirten de bu oldu. Şuan gıcıklığına underground 2 oynuyorum. Paso yarıştan yarışa koşuyorum.her oyunu 15-20 kez oynamak zorunda mıyız ya? canım sıkılıyor açıp oynuyorum ama her defasında sinirden çıldırıp kapatıyorum