Need for speed Most wanted

Ghost34

Profesör
Reaksiyon puanı
2
bayır yukarı çıkarken araç zorlanıyor yavaşlıyor polis olayları kişiyi cidden zorluyor seviye 5 ten sonra kurtulmak çok zor ya :D hayatım boyunca oynadığım en iyi oyun bu arkadaş

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
oyun hakkında bizim gibi bilgi sahibi olmak isteyenler için farklı sitelerde bu oyunu oynayanların yapmış olduğu bazı yorumlar var mesela,

kaytarmaca.com sitesinde leiurus adlı kullanıcının oyunla alakalı yapmış olduğu yorum;
''Diğer forum sitelerini okudum biraz önce. Oyunu yerden yere vurmuş ergenler. Yok efendim arabaların hepsi oyunun başında açıkmış, kendileri kazanamadıktan sonra zevki yokmuş, yok efendim araba kontrolleri çok zormuş oyunun başında pes edip silmişler, yok efendim oyun zormuş, modifiye yokmuş, vs.. vs..
Bu oyun hayatımda oynadığım en güzel NFS dir iddia ediyorum. 2 gündür soluksuz bunu oynuyorum. Evet oyun zor ve bencede en güzeli öyle olması. Eline geçen her araçla herkesi geçip 1 günde oyun bitirdim diyemedikleri için bu ergenlerin zoruna gidiyor. Evet modifiye yok denecek kadar az. Ama o az olan özellikler için bile 20 kere aynı yarışı yaptığımı bilirim. Araba kontrelleri zor diyenler ise halt etmiş. Aynı araçla karşılarına çıkacak 6 yarışı da bitirdiklerinde arabanın tüm özellikleri full açıldığı için gerçek kontrollerin ne olduğu o zaman görünüyor. Yani oyunun başındaki özelliklerine kanıp bunların laflarına bakmayın.
Ekran kartınız ne kadar iyi olursa olsun medium veya low ayarlarda oynayın. Çünkü hight yaptığınız anda görüntüde geçikme oluyor ve kontrol ettiğiniz aracın sorunlu olduğunu sanıyorsunuz. Sanırım bunu bilmeyenler sıkmış durmuş oyun hakkında. Bir çok önemli site 8.5 ila 9.5 arasında not vermiş oyuna. Bizimkiler halen beleşe oynadıkları bu mükemmel oyuna laf ediyorlar. Biraz zaman geçirseler kendileri de anlayacak ne kadar güzel oyun olduğunu ama neyse. Bu arada bebe belik işi değil bu oyun arkadaşlar. Çok zor bölümler var. Öyle 1 günde bitirilip bir köşeye atılacak değil''.

yine aynı sitede aynı kullanıcının yapmış olduğu başka bir yorum;
''Gelmiş geçmiş en güzel NFS olmaya aday bir oyun. Özellikle arabadan arabaya geçiş ve polis kovalamacaları çok güzel olmuş. Soluksuz 2 gündür oynuyorum. İlk iş olarak şehirde bulunan ama haritada yerleri belirlenmemiş 40 küsür tane arabayı bulmak ve kullanmak gerekiyor. Sonrasında menüden direkt geçiş yapabiliyorsunuz. Her araç için ayrı yarış, ayrı modifiye (çok detaylı değil) imkanı var. Bütün araçları bulup favoriniz hangisi ise onunla devam edip, tüm yarışları kazanmaya çalışmanız en mantıklısı. Birde en çok aranan araçlarla yarışlar yapıyorsunuz, henüz kazanamadım bu yarışları ama kazanınca o arabayı alıyoruz diye düşünüyorum. Bence çok güzel bir oyun olmuş''.

bu yorumlara aynen bende katılıyorum mesela dün bi yarışta sırf 1. nci olabilmek için o yarışı 6-7 defa oynadım ama zar zor 2.nci olabildim bundan önceki çıkan bütün nfs serilerini oynamış biri olarak harbiden bu sefer baya iyi ve zor bi oyun yapmışlar işimiz var yani anlaşılan..

Bakış açısı diyebiliriz kısaca

oyunu tam ekran yapamıyorum yardımcı olabilirmisiniz ?
Oyunun tam ekran olması için yönetici olarak çalıştırmayı deneyin eğer olmadıysa, oyun içinden ekran ayarlarını yükseltin

köroglu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bakış açısı diyebiliriz kısaca

Oyunun tam ekran olması için yönetici olarak çalıştırmayı deneyin eğer olmadıysa, oyun içinden ekran ayarlarını yükseltin

sadece bakış açısı dersek bence bu oyuna yazık etmiş oluruz ama doğrudur sana göre bakış açısı ama bana göre daha fazlası..

alt + enter yaptığımız zamanda tam ekran oluyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
oyunda yön tuşları hassasiyeti çok kötü olmuş. bi basıyorum savuruyor. deli oldum oyun ne kadar güzel olsada

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
oyunu denemedim ama videolar ve incelemelerden anladığım kadarıyla bu oyun NFS'den çok Burnout serisine benzemiş. yani bu oyundan ilk MW oyununun havasını bekleyenler hayal kırıklığına uğrar. ne sinematik videolar, ne araç kilidi açma, ne de detaylı upgrade mevcut. sadece yarış...

ben daha önce burnout oyunu oynayıp beğenmemiştim. bu yüzden yen MW oyununa bakışım soğuk. ancak burnout severler mutlaka denemeli.

keşke bu oyunu MW ismiyle değilde, başka bir isimle çıkarsalardı...

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
blacklist yoksa bir kere ismi most wanted olmamalı.

neco-64

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben şu anda indiriyorum. İnşallah kaldırır. :D

cold38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bende Begenenler arasindayim acikcasi Xbox 360 da oynuyorum. Arac kontrolu ile ilgili biraz problemim oldu ama acikcasi isin zor olmasi ayri bir heyecan katiyor oyuna.IGN'nin verdigi 9.0 reytingine sonuna kadar katiliyorum.

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bence mükemmel olmuş lastik yanıyor jantla yola devam ediyorum :P benim sistemimi pek zorlanmadı 4gb ram 2gb ati Radeon HD ekran kartı var 128 bit ancak şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım bir de arabaları açmak için yarış yarış kosturmuyoruz yolda gördük binip yola devam :D Alfa Romeo yu geçemedim yav :D

Ghost34

Profesör
Reaksiyon puanı
2
her araç için aynı türde yarışları aynı haritada yapıyorsun görsel araç modifiyesi yok.. oyunu bitireceğim 3. adamdayım fakat 10. adamı geçtikten sonra oynamayın oyun kendini tekrar ediyor..

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Bence mükemmel olmuş lastik yanıyor jantla yola devam ediyorum :P benim sistemimi pek zorlanmadı 4gb ram 2gb ati Radeon HD ekran kartı var 128 bit ancak şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım bir de arabaları açmak için yarış yarış kosturmuyoruz yolda gördük binip yola devam :D Alfa Romeo yu geçemedim yav :D
Nasıl yani yolda gördüğün araca binip devam? GTA mı bu? :D

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Nasıl yani yolda gördüğün araca binip devam? GTA mı bu? :D

Hayır atıyorum Ford Mustang sağda solda degil belirli yerlerde araclar var farkettiginde yanına gidiyosun araçla e ye basıp alıyosun aracı :D

Da oyunda bir müzik var eskilerin süper müziği nasıl tarif etsem :D dıt dıt dıt dıt dıt tırıt tırırırım diye gidiyo tırırım kısmında keman sesi geliyo falan :D anlayan arkadaş yardımcı olsun o sarkıyı bulmam gerek :D

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Hayır atıyorum Ford Mustang sağda solda degil belirli yerlerde araclar var farkettiginde yanına gidiyosun araçla e ye basıp alıyosun aracı :D

Da oyunda bir müzik var eskilerin süper müziği nasıl tarif etsem :D dıt dıt dıt dıt dıt tırıt tırırırım diye gidiyo tırırım kısmında keman sesi geliyo falan :D anlayan arkadaş yardımcı olsun o sarkıyı bulmam gerek :D

Şarkı için oyunun menüsünde müzik kısmı yok mu? Oraya girip bir bak.
Daha indirmedim oyunu yoksa bakardım ben.

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bi insan evladı da hikaye hakkında bişey dememiş.
oyunda hikaye var mı yoksa dümdüz yarışıyor muyuz?

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45

The Chemical Brothers - Galvanize

bi insan evladı da hikaye hakkında bişey dememiş.
oyunda hikaye var mı yoksa dümdüz yarışıyor muyuz?

Hikaye yok. Oyun düz yarış, serbest gezinme ve polisten kaçmadan ibaret. Eski mw ile arasındaki tek benzerlikte serbest gezinme ve polis olayı birde adı :D

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
ben oynanıştan pek memnun kalmadım açıkçası bana eski sürüş rahatlığını ve serbestliğini vermedi arabaları kıvrak kullanamıyorsun ani kaçışlar,manevralar neredeyse mümkün değil polise kaza yaptırmaya çalışırken çok kazalar yaptım ve bazı yarışlarda öyle karmaşalar oluyor ki hava uçuşan cisimlerden önümü göremiyorum bam güm kazalar oluyor ne bilim hevesim sanki kursağım da kaldı

SerdarGokcen

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Grafikler mükemmel ama şu sistemin anasını ağlatıyor:
GT 550 M
Core i7 2630QM
10 GB 1600 Mhz ddr 3 ram.

Oynayışı sevmedim. Galaxy s3 deki daha fazla zevk verdi. Oyun koluyla denemek lazım...

Ghost34

Profesör
Reaksiyon puanı
2
aracı modifiye ederseniz tazı gibi araca sahip olabilirsiniz.. birde modifiyeleri pro yapın..

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
The Chemical Brothers - Galvanize

Hikaye yok. Oyun düz yarış, serbest gezinme ve polisten kaçmadan ibaret. Eski mw ile arasındaki tek benzerlikte serbest gezinme ve polis olayı birde adı :D

Teşekkürler, arkadaşlar ayrıca mobil versiyonunu da indirdim şahsen ben begendim

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Yarış oyunu oynamayı beceremiyor muyum :D Arabayı rahatça kontrol edemiyorum da...

Ghost34

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Yarış oyunu oynamayı beceremiyor muyum :D Arabayı rahatça kontrol edemiyorum da...
alışırsın 1 saate.. track lastik ile araç yola tutunuyor resmen :D (30fps aşağısında araç geç tepki veriyormuş yön tuşlarına)

okanic

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Bence EA'nın anlayamadıgı nokta sürüş tarzı ben bir ara crazy taksi oynuyormuş gibi hissettim 2005'teki oyunla arasında uçurum var o en özel oyundu bence ondan daha iyisinide yapamayacaklar grafik yükseltip her sene bir oyun deniyorlar ama olmuyor malesef çok vasat bir oyun olmuş benım düşüncem tabilki

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
valla az önce note ye kurdum ona ne dedim grafik olayını harbi aşmışlar :D

[video=youtube;j4qJIzXDc9g]http://www.youtube.com/watch?v=j4qJIzXDc9g[/video]

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
hikayesi yoksa kalsın ben almamayım. NFS iyice bozdu. Bi de Most Wanted koymuşlar adını utanmadan. Eski oyuna hakaret etmişler.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Mobil versiyonunu oynuyorum 2 gündür,
Çok iyi yapmışlar.

volgan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
gts 250 ile 1080p oynanabiliyor ama bu most wanted değil normal araba yarışı oyunlarından biri :/