oyun hakkında bizim gibi bilgi sahibi olmak isteyenler için farklı sitelerde bu oyunu oynayanların yapmış olduğu bazı yorumlar var mesela,
kaytarmaca.com sitesinde leiurus adlı kullanıcının oyunla alakalı yapmış olduğu yorum;
''Diğer forum sitelerini okudum biraz önce. Oyunu yerden yere vurmuş ergenler. Yok efendim arabaların hepsi oyunun başında açıkmış, kendileri kazanamadıktan sonra zevki yokmuş, yok efendim araba kontrolleri çok zormuş oyunun başında pes edip silmişler, yok efendim oyun zormuş, modifiye yokmuş, vs.. vs..
Bu oyun hayatımda oynadığım en güzel NFS dir iddia ediyorum. 2 gündür soluksuz bunu oynuyorum. Evet oyun zor ve bencede en güzeli öyle olması. Eline geçen her araçla herkesi geçip 1 günde oyun bitirdim diyemedikleri için bu ergenlerin zoruna gidiyor. Evet modifiye yok denecek kadar az. Ama o az olan özellikler için bile 20 kere aynı yarışı yaptığımı bilirim. Araba kontrelleri zor diyenler ise halt etmiş. Aynı araçla karşılarına çıkacak 6 yarışı da bitirdiklerinde arabanın tüm özellikleri full açıldığı için gerçek kontrollerin ne olduğu o zaman görünüyor. Yani oyunun başındaki özelliklerine kanıp bunların laflarına bakmayın.
Ekran kartınız ne kadar iyi olursa olsun medium veya low ayarlarda oynayın. Çünkü hight yaptığınız anda görüntüde geçikme oluyor ve kontrol ettiğiniz aracın sorunlu olduğunu sanıyorsunuz. Sanırım bunu bilmeyenler sıkmış durmuş oyun hakkında. Bir çok önemli site 8.5 ila 9.5 arasında not vermiş oyuna. Bizimkiler halen beleşe oynadıkları bu mükemmel oyuna laf ediyorlar. Biraz zaman geçirseler kendileri de anlayacak ne kadar güzel oyun olduğunu ama neyse. Bu arada bebe belik işi değil bu oyun arkadaşlar. Çok zor bölümler var. Öyle 1 günde bitirilip bir köşeye atılacak değil''.
yine aynı sitede aynı kullanıcının yapmış olduğu başka bir yorum;
''Gelmiş geçmiş en güzel NFS olmaya aday bir oyun. Özellikle arabadan arabaya geçiş ve polis kovalamacaları çok güzel olmuş. Soluksuz 2 gündür oynuyorum. İlk iş olarak şehirde bulunan ama haritada yerleri belirlenmemiş 40 küsür tane arabayı bulmak ve kullanmak gerekiyor. Sonrasında menüden direkt geçiş yapabiliyorsunuz. Her araç için ayrı yarış, ayrı modifiye (çok detaylı değil) imkanı var. Bütün araçları bulup favoriniz hangisi ise onunla devam edip, tüm yarışları kazanmaya çalışmanız en mantıklısı. Birde en çok aranan araçlarla yarışlar yapıyorsunuz, henüz kazanamadım bu yarışları ama kazanınca o arabayı alıyoruz diye düşünüyorum. Bence çok güzel bir oyun olmuş''.
bu yorumlara aynen bende katılıyorum mesela dün bi yarışta sırf 1. nci olabilmek için o yarışı 6-7 defa oynadım ama zar zor 2.nci olabildim bundan önceki çıkan bütün nfs serilerini oynamış biri olarak harbiden bu sefer baya iyi ve zor bi oyun yapmışlar işimiz var yani anlaşılan..
Oyunun tam ekran olması için yönetici olarak çalıştırmayı deneyin eğer olmadıysa, oyun içinden ekran ayarlarını yükseltinoyunu tam ekran yapamıyorum yardımcı olabilirmisiniz ?
oyunu tam ekran yapamıyorum yardımcı olabilirmisiniz ?
Bakış açısı diyebiliriz kısaca
Oyunun tam ekran olması için yönetici olarak çalıştırmayı deneyin eğer olmadıysa, oyun içinden ekran ayarlarını yükseltin
Nasıl yani yolda gördüğün araca binip devam? GTA mı bu?Bence mükemmel olmuş lastik yanıyor jantla yola devam ediyorumbenim sistemimi pek zorlanmadı 4gb ram 2gb ati Radeon HD ekran kartı var 128 bit ancak şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım bir de arabaları açmak için yarış yarış kosturmuyoruz yolda gördük binip yola devam
Alfa Romeo yu geçemedim yav
![]()
Nasıl yani yolda gördüğün araca binip devam? GTA mı bu?![]()
Hayır atıyorum Ford Mustang sağda solda degil belirli yerlerde araclar var farkettiginde yanına gidiyosun araçla e ye basıp alıyosun aracı
Da oyunda bir müzik var eskilerin süper müziği nasıl tarif etsemdıt dıt dıt dıt dıt tırıt tırırırım diye gidiyo tırırım kısmında keman sesi geliyo falan
anlayan arkadaş yardımcı olsun o sarkıyı bulmam gerek
![]()
blacklist yoksa bir kere ismi most wanted olmamalı.
logitech f710 tanıtamadım nedense :/
Hayır atıyorum Ford Mustang sağda solda degil belirli yerlerde araclar var farkettiginde yanına gidiyosun araçla e ye basıp alıyosun aracı
Da oyunda bir müzik var eskilerin süper müziği nasıl tarif etsemdıt dıt dıt dıt dıt tırıt tırırırım diye gidiyo tırırım kısmında keman sesi geliyo falan
anlayan arkadaş yardımcı olsun o sarkıyı bulmam gerek
![]()
bi insan evladı da hikaye hakkında bişey dememiş.
oyunda hikaye var mı yoksa dümdüz yarışıyor muyuz?
The Chemical Brothers - Galvanize
Hikaye yok. Oyun düz yarış, serbest gezinme ve polisten kaçmadan ibaret. Eski mw ile arasındaki tek benzerlikte serbest gezinme ve polis olayı birde adı![]()
alışırsın 1 saate.. track lastik ile araç yola tutunuyor resmenYarış oyunu oynamayı beceremiyor muyumArabayı rahatça kontrol edemiyorum da...