Mikail_Ebrinç
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,700
En sonuncu sayabiliriz ama grafikler 2012 den kalmaen sonuncu ve en iyi grafiklere sahip olabilir ama çok zevksiz
En sonuncu sayabiliriz ama grafikler 2012 den kalmaen sonuncu ve en iyi grafiklere sahip olabilir ama çok zevksiz
oyunun temel mantığını bozarız diye hiçbir şeyi değiştirmiyorlar bence de yapılması lazım bunların biz need for speedi bu yüzden seviyoruz.Nfs'nin amacı yarışmak yarışı kazanmak polislerin peşimizden gelmesi yıllardır olmayan yeni özelliklerin gelmesi lazım konu dışına çıkmadan farklı görevler felan.
Fiyatı çok ucuz olmamış mı?EA senden hiç beklemezdim.300-400 tl olması lazımdı oyunu
forzayı sevmedim Forza 2 den sonra Araçların yarısının orj sesi yok 2 Den sonra.Forza 4 e devam o zaman.
Katılıyorum. Black Box'un ve Ghost Games'in oyunları daha iyiydi. Criterion Games'in hiçbir oyununu beğenmedim. Mesela Hot Pursuit 2010'da istediğin aracı kullanamıyorsun. Oynamak istediğin yarışa göre araç seçmek zorundasın.criterion zaten hep olan oyunları yeniden çıkarma peşinde
nfs mw(2005) - nfs mw2 (2012)
nfs hp (2002) - nfs hp (2010),nfs hp remastered (2020)
ghost games nfs nin havasını değiştirdi bize arabaları kişileştirme imkanını sundu bakın bakalım criterion gamesin geliştirdiği bir nfs de arabanın dış görünümünü değiştirme imkanınız var mı