erfolglos_eirene
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 44
Öncelikle +150 saat Forza Serisi oynamış biri olarak Forza Oyunlarını çok beğeniyorum ancak Forza 5'in neredeyse tüm içeriğini bitirdim ayrıca ana hikayesi olmadığı içinde şu aralar yeni yarış oyunu arıyordum bende game pass' te var diye NFS'nin son oyunu olan NFS Heat'ı yükledim çünkü NFS serisinden en son most wanted oynamıştım klasik ve düz de olsa hikayesi ve oynanışı o zamanlar beni oldukça cezbetmişti hala o zamanın en iyi oyunlarından ve şimdide iyi bir oyun olduğunu düşündüğüm ve üzerine birşeyler katmışlardır diye için Heat'ı indirdim ancak oyuna girince sadece 20dk dayanabildim araç kontrolleri inanılmaz kütük geldi neredeyse GTA5 seviyesinde oynanış olsa belki grafikleride umursamazdım ama grafiklerde Forza'nın oldukça gerisinde hissettirdi internette biraz yorumlara baktığımda insanların benden çok farklı düşündüğünü hatta bazılarının NFS' yi daha çok sevdiğini gördüm merak ettim acaba sizde aynı fikirde misiniz yoksa benim gibi Forza' nın çok daha iyi bir oyun olduğunu mu düşünüyorsunuz ?