Need For Speed dilinden anlayan var mı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan D1360
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

D1360

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Çok fazla oyun oynamıyorum Bugün Need For Speed Most wanted ı yükledim .

Hiç bişey anlamadım Yani en son NFS II oynamıştım :D baya karmaşık bir oyun olmuş bu

Arabayı sürüyorsunuz yarışı kazanamayınca sizi başka bölüme atıyor . arabanızı alıyorlar bişeyler oluyor ama ben fazla bişey anlamadım oyundan

Açıklayıcı bi döküman filan yokmu career modunu filan nasıl ne yapmak gerekiyor :D

Kızda zaten ingilizce konusuyor :D

Ayrıca NFS SHİFT ve PES 2010'u kaldırımı benim PC

p4 3.06
1.5 gb ram
512mb ati x550
xp

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
kaldırırmı kaldırmaz mı bilemiyorumda şimdi oyunu anlatim sana

Oyunda bi kızın arabasını alıyosun sonra gidiyosun ilk yarışını fln yapıyosun araba zaten emanet sen yarıştan kazandığın parayla arabanı parayla alıyosun daha sonra yarışmaya başlıyosun kendi ttüründen arabalarla para kazanıyosun çevre ediniyosun sonra modifiye olayına giriyosun modifiye yaptıkça etraftaki çevreler seni tanıyo görüyo sahipleniyo derken ünlü oluyosun çevren süper kapak çekimleri yapıyosun sonlara doğru yarış arabaları sarmıyo jeepler fln açılıyo onları alıyosun onlarlada yarışıyosun modifiye ediyosun böyle sürüp gidiyo sürekli bi yarış içersindesin kısaca :D

D1360

Asistan
Reaksiyon puanı
13
kaldırırmı kaldırmaz mı bilemiyorumda şimdi oyunu anlatim sana

Oyunda bi kızın arabasını alıyosun sonra gidiyosun ilk yarışını fln yapıyosun araba zaten emanet sen yarıştan kazandığın parayla arabanı parayla alıyosun daha sonra yarışmaya başlıyosun kendi ttüründen arabalarla para kazanıyosun çevre ediniyosun sonra modifiye olayına giriyosun modifiye yaptıkça etraftaki çevreler seni tanıyo görüyo sahipleniyo derken ünlü oluyosun çevren süper kapak çekimleri yapıyosun sonlara doğru yarış arabaları sarmıyo jeepler fln açılıyo onları alıyosun onlarlada yarışıyosun modifiye ediyosun böyle sürüp gidiyo sürekli bi yarış içersindesin kısaca :D

Valla bu oyunu çözmek benim 1 ayımı alır .

kazanamayınca BMW mi çekiciyle götürüyorlar Bu nasıl iş nasıl adalet :D

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
pardon ya :D ben most wanted ı degıl undergroundı anlattım :D nfs 2 yı oynadım dıyınce underground 2 den bahsettıgını anlamadım :D

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Valla bu oyunu çözmek benim 1 ayımı alır .

kazanamayınca BMW mi çekiciyle götürüyorlar Bu nasıl iş nasıl adalet :D

Oyunun formatı öyle sanırım. Yarışı kazanma şansınız yok, çünkü bir noktaya geldikten sonra benzini bitiyor arabanın. Rakibinizden ne kadar önde olursanız olun, o yarışı kaybediyorsunuz. @Vandetta_ genel bir açıklamasını yapmış zaten oyunun. Aşama aşama 15 kişinin olduğu kara listeyi bitireceksiniz. Kolay gelsin.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Valla kara listede demiş olayım kardeş 2 kere bitirdim ama bazıları çok kolay gelse de bazıları çok uğraştırıyor 5ten fazla tekrar yarıştığım adamlar oldu.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
İlk başta senin BMW'n ile Razor diye bi artistle yarışıyorsun, bu adam hile hurdayla seni yenip arabanı alıyor. Sen de hırs yapıp tekrar arabanı geri almak istiyorsun. Ama razorla öyle hemen yarışmak kolay olmuyor Blacklist diye bi olay var 15 tane Blacklist elemanının en başındaki Razor'a ulaşmak için ondan önceki 14 adamı geçmen gerekiyor. O adamlarla yarışmadan önce de şehirde bazı yarışlar kazanıp Blacklist elemanlarıyla yarışmayı hak etmen gerekiyor. Elemanları geçtikçe de arabanı güçlendirebiliyorsun.
Olay özetle senin arabanı alandan arabanı geri alma çabası.

D1360

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Tamam orayı çözdüm :D

ama anlamadığım yer ; şehirde dolaşıp duruyorum haritada renkli renkli işaretler çıkıyor . Öylesine sürüyorum arabayı yarışacak arabada yok etrafımda

olayı çözemedim boş boş niye sürüyorum arabayı arada bir polis takılıyor sonra aniden oyun dan çıkıyor baka bir haritada yarışıyorum bu sefer