FatihLC
Öğrenci
Oyunda ULTRA Ayarlar İle 18 FPS,LOW Ayarlar İle 9 FPS Alıyorum.Bunun Çözümünü Bulan Var Mı ? Çoğu Arkadaşımız Cracki Çıkmadığı İçin Bu Oyuna Sahip Değil.O Sebepten Dolayıda Internette Çözümü Bulamadım.
Bura yardımcı olabilir ...Oyunda ULTRA Ayarlar İle 18 FPS,LOW Ayarlar İle 9 FPS Alıyorum.Bunun Çözümünü Bulan Var Mı ? Çoğu Arkadaşımız Cracki Çıkmadığı İçin Bu Oyuna Sahip Değil.O Sebepten Dolayıda Internette Çözümü Bulamadım.
Bura yardımcı olabilir ...
Kaça satmayı düşünüyorsunuz?Bakıyorum.Bugün İçinde Çözemezsem Hesabımı Zararına Satacağım Zaten.Ne Hevesle Almıştım Halbuki.
Kaça satmayı düşünüyorsunuz?
Anladım . Geçmiş olsunFiyatını Daha Düşünmedim.
Anladım . Geçmiş olsun. Bedava oynayın derseniz havada kaparım haberiniz olsun
![]()
Ucundan denesemO Kadar Üzülmedim Aslında. plati.com Sitesinden 23 TLye Almıştım![]()
Ucundan denesemFalan diyormuşum
. Neyse geçmiş olsun tekrardan. Üzüldüm. Bir şey olmayınca benim de canım çok sıkılır. Hayırlısı olsun vardır bir hayır ...
TamamHesabımın Satış Konusunu Açacam Birazdan.
Dostum bu oyunu nereden satın aldın? Ben de almak istiyorum ama hiçbir yerde bulamıyorum. Yardımcı olursan sevinirimOyunda ULTRA Ayarlar İle 18 FPS,LOW Ayarlar İle 9 FPS Alıyorum.Bunun Çözümünü Bulan Var Mı ? Çoğu Arkadaşımız Cracki Çıkmadığı İçin Bu Oyuna Sahip Değil.O Sebepten Dolayıda Internette Çözümü Bulamadım.
Dostum bu oyunu nereden satın aldın? Ben de almak istiyorum ama hiçbir yerde bulamıyorum. Yardımcı olursan sevinirim
Origin yabancı bir site oradan aldığım zaman sıkıntı çıkmaz değilmi
Origin yabancı bir site oradan aldığım zaman sıkıntı çıkmaz değilmi
Bu oyunun ana sitesi Origin zaten. Asıl diğerlerine güvenmemek lazım.
Ayrıca hiçbir problem olmaz. Sadece fiyat diğer sitelere göre daha yüksektir anca bugün indirim var. İnceleyebilirsiniz.
Ben de biliyorum. Örnek vermek istedim.Kinguin ve g2a güvenilir sitelerdir .