Need For Speed 2016 Deluxe Edition Kasma Sorunu

FatihLC

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Oyunda ULTRA Ayarlar İle 18 FPS,LOW Ayarlar İle 9 FPS Alıyorum.Bunun Çözümünü Bulan Var Mı ? Çoğu Arkadaşımız Cracki Çıkmadığı İçin Bu Oyuna Sahip Değil.O Sebepten Dolayıda Internette Çözümü Bulamadım.

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Oyunda ULTRA Ayarlar İle 18 FPS,LOW Ayarlar İle 9 FPS Alıyorum.Bunun Çözümünü Bulan Var Mı ? Çoğu Arkadaşımız Cracki Çıkmadığı İçin Bu Oyuna Sahip Değil.O Sebepten Dolayıda Internette Çözümü Bulamadım.
Bura yardımcı olabilir ...

FatihLC

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Bura yardımcı olabilir ...

Bakıyorum.Bugün İçinde Çözemezsem Hesabımı Zararına Satacağım Zaten. :( Ne Hevesle Almıştım Halbuki.

Edit: HiçBir İşe Yaramadı.Yönetici Olarak Başlatıp Oyunu Güncelleme İşlemini Yaptı.Zaten Oyunu Yönetici Olarak Başlatıp Güncellemiştim.Etki Etmedi.

Son düzenleme:

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
O Kadar Üzülmedim Aslında. plati.com Sitesinden 23 TLye Almıştım :D
Ucundan denesem :D Falan diyormuşum :D . Neyse geçmiş olsun tekrardan. Üzüldüm. Bir şey olmayınca benim de canım çok sıkılır. Hayırlısı olsun vardır bir hayır ...

RasiMeraL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Dostum bu oyunu nereden satın aldın? Ben de almak istiyorum ama hiçbir yerde bulamıyorum. Yardımcı olursan sevinirim

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Origin yabancı bir site oradan aldığım zaman sıkıntı çıkmaz değilmi

Bu oyunun ana sitesi Origin zaten. Asıl diğerlerine güvenmemek lazım.
Ayrıca hiçbir problem olmaz. Sadece fiyat diğer sitelere göre daha yüksektir anca bugün indirim var. İnceleyebilirsiniz.

RasiMeraL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
oyunu satın aldım. origin setup ı indirdim kurum böyle bir ekran çıktı nasıl çalıştırılacak oyun.

Ekli dosyalar

• origin-1.png
    origin-1.png
    289.8 KB · Görüntüleme: 928
  • origin-2.jpg
    origin-2.jpg
    72.7 KB · Görüntüleme: 447

RasiMeraL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
hımm anladım. ben şuan kardaşimin pc sini kullanıyorum. 64 bit değil sistemim. kendi bilgisayarımı açınca sorun çıkmayacaktır.

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Bu oyunun ana sitesi Origin zaten. Asıl diğerlerine güvenmemek lazım.
Ayrıca hiçbir problem olmaz. Sadece fiyat diğer sitelere göre daha yüksektir anca bugün indirim var. İnceleyebilirsiniz.

Kinguin ve g2a güvenilir sitelerdir .