Nedir bu "Konu dışı" ısrarı? Tüm üyelerin dikkatine

Bu konuyu okuyanlar

Little Cat

Müdavim
Katılım
28 Haziran 2020
Mesajlar
5,154
Reaksiyon puanı
10,459
Puanları
113
Yaş
29
Bir de başlık meselesi var. Millet nasıl başlık koyacağını bilmiyor.
 

Mate40pro

Doçent
Katılım
28 Şubat 2019
Mesajlar
515
Reaksiyon puanı
148
Puanları
43
Bilindiği üzere forumumuzun kuralları var. Yeni üye olan kullanıcılara bu kurallar konusunda müsamaha gösteriyoruz zaten. İlk seferden uyarı puanı vermiyoruz. Ancak son zamanlarda dikkatimi çeken konulardan birisi, asistan ve profesör gibi foruma en azından 100 mesaj yazmış kullanıcılar da yeni konularını sürekli olarak "Konu Dışı" bölümüne açıyor. Bunu gerçekten anlamıyorum. Yani 1000 mesajı olan birisi, nasıl olur da telefon veya bilgisayar önerisini konu dışı bölümüne açabilir. Zahmet mi edilmiyor yoksa dalga mı geçiliyor anlayamıyorum. İşin kasten yapıldığını düşünme noktasına geldim artık. Sadece bugün 20'den fazla rapor çözdüm bununla alakalı. Raporlardaki üyelerin hepsi en azından asistan, ama tavsiye istedikleri konuları direkt konu dışı bölümüne açmışlar. Bu arkadaşların ciddi manada ne düşündüğünü bilmek istiyorum çünkü bana epey garip geliyor. Sonuçta foruma ilk girdiğiniz zaman kategoriler karşımıza çıkıyor. Telefon önerisi isteyecek bir kişi nasıl oluyor da en alttaki konu dışı bölümüne bu konuyu açıyor?

Ekli dosyayı görüntüle 137190

Eğer forumda nasıl konu açılacağını bilmiyorsanız onun hakkında detaylı bir içerik de hazırlayabiliriz ancak olayı konu açmayı bilmemek olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta konu açılıyor, sadece yanlış kategoride bulunuyor. Bu gibi basit hatalar bizden ziyade konu sahibine zarar verir. Benim o raporu çözmem 10-15 saniyemi alır ancak yanlış kategoriye açılan bir konuya kolay kolay cevap gelmez bunu da belirteyim...
Bkz; @Mate20piro ??
 

?Eggman?

Asistan
Katılım
8 Ocak 2021
Mesajlar
182
Reaksiyon puanı
164
Puanları
43
Yaş
15
O kadar çok fazla konu türü var ki ben hala bazılarını yanlış kullanıyor olabilirim...
 

''Wolfred1ght''

Müdavim
Katılım
7 Ocak 2021
Mesajlar
2,214
Reaksiyon puanı
2,290
Puanları
113
Hatırlıyorum.Foruma geldiğimde üst üste iki kere uyarı yiyip konum kapanmıştı.Şimdi işleyişi anlayınca kendime kızıyorum.
 
Üst