Neden?

quadrack

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu gün bir mesaja yaptığım yorumdan sonra yorumuma yapılan bir yorum için tekrar bir mesaj atma ihtiyacı hissettim ki karşılaştığım uyarıya şaşırdım kaldım.

Bu konuya mesaj atabilmem için en az 100 mesajım olması gerektiğini benimse sadece 31 mesajım olduğunu söylüyordu. İki sebepten bunun mantığını anlayamadım,

Sabah mesaj attığım konuya öğleden sonra neden yorum yapamıyorum?

ve

Bir konuya mesaj yazabilme yetkisi adına alakasız yüzlerce konuya gerekli gereksiz yorum yaparak -mesaj kirliliği yapma pahasına- mesaj kontenjanını doldurmak mı laızım illa?

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
bende Yeni üyelik Açtığım için Zaman böyle Bişeye Karşılaşmıştım ama . 100 msg sınırı olması Mantıklı Çünkü Bazı Kişiler Yeni üyelik açıp 2 dakkada (Çünkü bunun için Bir kısıtlama Yok ) Bir konu paylaşıyolar Virüslü veya Rahatsız Edici veya Küfürlü . O Yüzden Mesaj Sınırı MantıkLı..! Bazı Dallamalar Forumu Kirletmesin Diye ( Alakasız Cevaplar yazarak 100 msj ulasmakta o kadarda şipşak olmadığı için Pek ilgi çekmiyor Bu Tarz düşünen insanlar için )

ozersworld

Profesör
Reaksiyon puanı
14
bende Yeni üyelik Açtığım için Zaman böyle Bişeye Karşılaşmıştım ama . 100 msg sınırı olması Mantıklı Çünkü Bazı Kişiler Yeni üyelik açıp 2 dakkada (Çünkü bunun için Bir kısıtlama Yok ) Bir konu paylaşıyolar Virüslü veya Rahatsız Edici veya Küfürlü . O Yüzden Mesaj Sınırı MantıkLı..! Bazı Dallamalar Forumu Kirletmesin Diye ( Alakasız Cevaplar yazarak 100 msj ulasmakta o kadarda şipşak olmadığı için Pek ilgi çekmiyor Bu Tarz düşünen insanlar için )

Hay agzini yerim :)

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
@quadrack, kardeş sabah yazdığın konu öğleden sonra gündem bölümüne taşındı. Gündem bölümünde de gereksiz çokça tartışmalar olduğu için oraya moderatör onayı ve mesaj sınırlaması getirildi.

Zannediyorum benim mesajıma cevap yazacaktın. Özelden konuşmak istersen kapım açıktır.

Saygılar.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bana da bir kere oldu ama düzeldi sonra öyle hatırlıyorum başka sitede miydi tam hatırlamıyorum ama:D

quadrack

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@quadrack, kardeş sabah yazdığın konu öğleden sonra gündem bölümüne taşındı. Gündem bölümünde de gereksiz çokça tartışmalar olduğu için oraya moderatör onayı ve mesaj sınırlaması getirildi.

Zannediyorum benim mesajıma cevap yazacaktın. Özelden konuşmak istersen kapım açıktır.

Saygılar.

İnceliğinize teşekür ederim kardeşim. Yazmak istediğim birşeyler vardı cevaben ama artık gerek görmüyorum.

Sağlıcakla kalın.
Saygılar...

kocabey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
konuyu açan arkadaşa % 100 katılıyorum.benimde başıma geldi bu bende bi forum yönetcisiyim ve bu saçma uygulamayı kınıyorum.forumların amacı bilgiyi paylaşmak ve ya bilgiye tartışarak ulaşamak değilmidir? ben internette bile düşüncelerimi bir kişinin onayından geçireceksem kimse bu ülkenin saçma sapan kuralları olduğunu söylemesin o zaman.bi zamanlar forumlarda internetin türkiye kuralları diye geyikler oluyordu t.c kimlik istenmesi,ikametgah gibi olmadık şeyler gülüyorduk hepimiz.Ama görüyoruzki bunlar gerçek ülkemizde,hemde bilişim le alakalı bi forumda yazık çok yazık..:angry:

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
konuyu açan arkadaşa % 100 katılıyorum.benimde başıma geldi bu bende bi forum yönetcisiyim ve bu saçma uygulamayı kınıyorum.forumların amacı bilgiyi paylaşmak ve ya bilgiye tartışarak ulaşamak değilmidir? ben internette bile düşüncelerimi bir kişinin onayından geçireceksem kimse bu ülkenin saçma sapan kuralları olduğunu söylemesin o zaman.bi zamanlar forumlarda internetin türkiye kuralları diye geyikler oluyordu t.c kimlik istenmesi,ikametgah gibi olmadık şeyler gülüyorduk hepimiz.Ama görüyoruzki bunlar gerçek ülkemizde,hemde bilişim le alakalı bi forumda yazık çok yazık..:angry:
Hem de bilişimle alakalı bir forumdan bahsediyoruz. Doğru :icon_:
Bilişimle ilgili yaptığın paylaşımlara, konulara kurallar dahilinde kimsenin itirazı olacağını beklemeyiz.
Fakat ortamı germeye müsait bölümler/başlıklar altında devam eden moderator onayı ve diğer koşulları sonuna kadar destekliyorum.

kocabey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hem de bilişimle alakalı bir forumdan bahsediyoruz. Doğru :icon_:
Bilişimle ilgili yaptığın paylaşımlara, konulara kurallar dahilinde kimsenin itirazı olacağını beklemeyiz.
Fakat ortamı germeye müsait bölümler/başlıklar altında devam eden moderator onayı ve diğer koşulları sonuna kadar destekliyorum.

anlatamıyorum diycem ama gayet açık yazdım.forumda gerginlik çıkaranlar gerekli cezayı alırlar,ama yinede önce yazmalılar. olmayan bi şeyin savunmasını baştan yapıyorsunuz,bi çokları buna şizofreni diyor.
Bizde yapıyoruz diyorum moderatörlük ,moderatörlük takip etmektir,izin veya onama merci değildir.Hakaret eden olay çıkaranları takip etmektir,yoksa önsezi ile moderatörlük yapılmaz.Sonra bi çok kişinin tepki gösterdiği teşekkür postlarından ve 2 kelimelik cümlelerden kurtulamaz forum.Ben şimdi bazı konulara yazmak için 100 tane anlamsız mesaj yazmayı düşünüyorum haklı olarak.Bunu mu yeğliyorsunuz yoksa :angry: forumda yetkili değilsen hiç cevap verme bana