Neden Turkcell kullanıyorsunuz?

Neden Turkcell kullanıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    195

Sansar667

Profesör
Reaksiyon puanı
526
İkamet ettiğim yerde ne avea ne vodafone çekiyor.Bu yüzden turkcell.

Reaksiyon puanı
16,128
pahalı mahalı ama Turkcell 3g'de lider 4g lte'de de lider olduğunda vodofone kırmızıya daha yakın olucak...

ihsancnr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet turkcell kaliteli, çekim gücü iyi, müşteri hizmetleri iyi ama diğer hatlar ile arasında 2 kat fiyat farkı olduğu için değiştirmeyi düşünüyorum.

The_Efekentli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2,5 yıl geçmiş konunun arasından ama yazmadan edemedim,

ben hem avea(2006 yılından beri) hem de turkcell(2004 yılından beri) kullanıyorum hiç te numara taşımadım turkcell'i de kalitesi bakımından tercih ediyorum pahalı ama vaz geçmem şimdiye kadar tek bir kere olsun ne çekmeme ne de karşı tarafa sesim gitmeme problemi yaşadım. aveada sadece 1 kere çalıştığım iş yerinde iç tarafta çekmiyordu çekse bile tek çubuk çekiyordu sonra o problem gitti.

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Babamın adına 30, benim adıma 3 tane hat açıldığından beri Avea kullanıyoruz.İmzalarımız beceriksizce taklit edildiği halde Turkcell bir kere bile bu adamın adına nasıl 30 hat açılır demedi.Mahkemelik olduk yardımcı olmaktan kaçındılar.Turkcell'i muhasebeci olduğum için Ba-Bs mutabakatı yapayım diye aradım, muhasebe departmanını istedim ukala ukala finansman o beyefendi her önüne geleni görüştüremeyiz dediler.Ben de yüzlerine kapattım.Çok ilgililer sağolsunlar.

Demirr1997

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Turkcell in hiç bir tarifesi veya paketi ucuz değil... Ben Turkcell'i internetinin hızlı olduğu için kullanıyordum ha bi de Türkiye'nin Köylerinde falan iyi çekiyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
salaklığımdan turkcell kulanıyorum. vodafone dan turkcell'e geçtim internet hızı yavaşladı. turkcell'e geçiş sebebim de bir kampanya idi. o kampanyanın süresi bitince doğru tekrar vodafone'a.

abalkan

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Hiçbiri, Turkcell kullanmıyorum :)

Öyle ise soru sizi kapsamıyor zaten.yani çöp mesaj.:)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yani marka milliyetçilerinden vazgeçtim bari operatör milliyetçiliği yapmasaydınız iyiydi. Hepsini kullandım.eskişehirin ortasında merkezde oturuyorum.evde internet çekim hızı kötü. ancak dışarıda mnesela işe gidip gelirken kesilmiyor internet.Türkcell den bahsediyorum.Dağbaşında Bu çekti AVEA avel avel baktı kaldı.
Anlaşılan şu Ne kadar ekmek o kadar köfte.para önemliyse Türkcellden uzak durun nerde çekerse orada kullanın.Haa diyorsanız ki ne verirlerse onu yemek zorunda değilim o halde de AVEA dan uzak duracaksınız demektir. Vodafone aveadan hızlı ama o da internet konusunda sınıfta kalır bence .duyduğum kadarıyla vodafone da avea altyapısı kullanıyormuş.doğrudur yanlıştır bilemem. Şu an türkcell kampanya fiyatı iyi diye kullanıyorum sonra değiştirip yeni kampanya da yeniden türkcell düşünüyorum .bence en mantıklısı bu.saygılar.

Maximilian

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Vodofone a nasıl taş atıyorsunuz anlamış değilim 18 liraya 1 gb internet 500 dk her yöne 500 sms kullanıyorum kenar mahallede 20 nin altına düşmüyor en fazla 25 gördüm genelde 15 in altına düşmüyor turkcellde daha hız sınırlaması var 7 nin üzerine çıkamıyorsun turbo almadıgın sürece parayı bayılmak lazım üstüne vodofone kadar iyi net almak için 2-3 aydır vodofone kullanıyorum çekmeme gibi hiç bir sıkıntısı yok kullanan kullanmayan sallamış işte herkes egosunu tatmin ediyor kendince

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Vodofone a nasıl taş atıyorsunuz anlamış değilim 18 liraya 1 gb internet 500 dk her yöne 500 sms kullanıyorum kenar mahallede 20 nin altına düşmüyor en fazla 25 gördüm genelde 15 in altına düşmüyor turkcellde daha hız sınırlaması var 7 nin üzerine çıkamıyorsun turbo almadıgın sürece parayı bayılmak lazım üstüne vodofone kadar iyi net almak için 2-3 aydır vodofone kullanıyorum çekmeme gibi hiç bir sıkıntısı yok kullanan kullanmayan sallamış işte herkes egosunu tatmin ediyor kendince

Hak veriyorum bende vodofone kullanıyorum 25 tl ye 2 gb internet 500 dakika her yöne konuşma sms vs.hem aveadan daha hızlı ve daha iyi çekiyor hemde turkceli yakalamış durumda diyebilirim eminönünde arkadaşla test ettim arada 2 mps hız oynuyor .

Maximilian

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Hak veriyorum bende vodofone kullanıyorum 25 tl ye 2 gb internet 500 dakika her yöne konuşma sms vs.hem aveadan daha hızlı ve daha iyi çekiyor hemde turkceli yakalamış durumda diyebilirim eminönünde arkadaşla test ettim arada 2 mps hız oynuyor .
Turkcell de turbo almak için saçma sapan fiyatlar vermek gerekiyor vodofone da hız sınırlaması gibi bir şey yok ben gayet memnunum belki turboyla geçer ama onuda hissetmek zor olur 30 40 lira her ay veremem .

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Neden mi Turkcell kullanıyorum? Çünkü benim gittiğim her yerde çekiyor. 3GB internet+500dk+1000sms+6aylık 6gb internet'e 40 lira veriyorum ama hakkını da veriyor. Üstüne internetim 1.5gb kaldığında Bitmeyen yazıp 2222'ye yolladığımda 1.5gb internet daha geliyor ki aylık 4.5gb internetim olmuş oluyor. Hesabım uygulamasıyla her hareketimi rahatça görebiliyorum. Uygulamadaki Müşteri Temsilcisine bağlanıp sorunumu yazarak da çözebiliyorum. Cengavere mesaj atıp onunla da sorunumu çözebiliyorum. Cinemaximumlarda pazartesi perşembe ikinci bedava bilet ile rahatça arkadaşlarımla filmimi izleyebiliyorum. (Cinemaximum sinemalarının kaliteleri diğerlerine göre daha iyi, şahsi fikrim) Arada güzel hediyeler de veriyor, misal geçen gün Google Play hesabıma 3 lira hediye yolladılar. Uzun lafın kısası benim her ihtiyacımı kısa yoldan hallediyor ve çekim kalitesiyle de yarı yolda bırakmıyor. (Bu arada Mersin'deki evimde de Turkcell Superonline fiber+ ev telefonu kullanıyorum. Eğer Eskişehir'de de olsa burada da kullanırım ancak SO Fiber burada mevcut değil)

Amellia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yıllardır güvenirim. En sevdiğim oyun olan MStar'a olan ödemelerimi de onunla yapıyorum. Yıllardır mobil ödeme sistemini de kullanıyorum hatta şaka maka. Fiyatları cep yaksa da çok vefalıyımdır. :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
odam hariç her yerde HSDPA full çekiyor... TURKCELL niye benim odamda EDGE full?

Reaksiyon puanı
16,128
çünkü bizimkilere vodofone deyince fare görmüş gibi davranıyorlar...

usluyorum

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Neden mi Turkcell kullanıyorum? Çünkü benim gittiğim her yerde çekiyor. 3GB internet+500dk+1000sms+6aylık 6gb internet'e 40 lira veriyorum ama hakkını da veriyor. Üstüne internetim 1.5gb kaldığında Bitmeyen yazıp 2222'ye yolladığımda 1.5gb internet daha geliyor ki aylık 4.5gb internetim olmuş oluyor. Hesabım uygulamasıyla her hareketimi rahatça görebiliyorum. Uygulamadaki Müşteri Temsilcisine bağlanıp sorunumu yazarak da çözebiliyorum. Cengavere mesaj atıp onunla da sorunumu çözebiliyorum. Cinemaximumlarda pazartesi perşembe ikinci bedava bilet ile rahatça arkadaşlarımla filmimi izleyebiliyorum. (Cinemaximum sinemalarının kaliteleri diğerlerine göre daha iyi, şahsi fikrim) Arada güzel hediyeler de veriyor, misal geçen gün Google Play hesabıma 3 lira hediye yolladılar. Uzun lafın kısası benim her ihtiyacımı kısa yoldan hallediyor ve çekim kalitesiyle de yarı yolda bırakmıyor. (Bu arada Mersin'deki evimde de Turkcell Superonline fiber+ ev telefonu kullanıyorum. Eğer Eskişehir'de de olsa burada da kullanırım ancak SO Fiber burada mevcut değil)
Hangi tarife bu

ihsankutamis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bildiğim kadarıyla gencturkcell'de arkadaş internetten yüklerken kredi kartı ile 20+20 şeklinde yüklüyorum bende daha sonra kendisi 1 gb hediye veriyor 1 ay dolmadan 2 defa tl yüklediğim için oda 1 haftalık 1 gb internet sonra 1 gb+500 dk yapıyorsun aylık 25-30 lira sanırım etti 2 gb internet 1gb daha bir paketten hediye veriyor gencturkcell hala veriyormu bilmiyorum etti 3 gb her yöne sms i de hediye veriyor 1000 heryöne 1000 turkcell 6 aylık 6 gb paketinide sanırım sarıkutudan falan yapmıstır yani 3 gb internetin 1 gb olanı 1 haftalık ha o internet yarıya gelince fullenme olayı gerçekten çok güzel bi olay atıyorum 1 gb internetiniz var ki sürekli hediye veriyorlar 500 mb kaldığında mesaj atıyorsunuz ücretsiz tekrar fulleniyor :))

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Mobil operatörlere akk yi Turkcell getirecek bakın görürsünüz...

Reaksiyon puanı
16,128

var zaten bir ara bende paket 2 taneydi 1gb bitmişti para yükleyip 1gb daha almıştım o bitince hız düşmemişti 1gb daha alınca bütün hata düzeldi o 1gb bitti hız 96kb/sn oldu tekrar para yükleyip deneyi tekrarlıcam...

ihsankutamis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
var zaten bir ara bende paket 2 taneydi 1gb bitmişti para yükleyip 1gb daha almıştım o bitince hız düşmemişti 1gb daha alınca bütün hata düzeldi o 1gb bitti hız 96kb/sn oldu tekrar para yükleyip deneyi tekrarlıcam...

Zaten hali hazırda sınırsız paketler altında mevcut 1 gb sınırsız yaparsanız 1 gb doldugunda 96 kpbs düşüyor hızınız.

ZİHONER

Asistan
Reaksiyon puanı
12
bedeva internet yapma diye bişey varmış ondan :D daha denmedim ama işe yarıyomuş 2-3 kişiden duydum

akif14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yeni geçenlere 1 yıllığına 1gb + 400 dk + 1000 sms 20tl , hemde heryerde çekiyor ve interneti diğerlerine göre hızlı.

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
25 liraya 500 dk hy 2000 sms hy 2 gb internet oldugu icin.E aveada da aynisi var fakat internet asiri yavas :)

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bedeva internet yapma diye bişey varmış ondan :D daha denmedim ama işe yarıyomuş 2-3 kişiden duydum
Aynen kardesim vardida simdi azaldi onceden gunde 3 4 gb kullaniyordum:D kul hakki oluyor mu bilemem ama sonucta ben baskasinin paketindeki interneti kullanmiyorum.Gerci simdi kapandi olsa bile cok yavas oluyor aylik 25 vermeye devam :D

vedat_1966

Asistan
Reaksiyon puanı
79
Sınırsız internet (adil kullanım hakkı 2 gb. sonrasında 128'e düşüyor.) Her yöne 2000 sms, 500 dk. konuşma. 29 TL. (Avea)

Her hafta rutin telefon geliyor Turkcell'den 25 TL. internet 2 GB. 500 dk. konuşma, ? sms. interneti sınırsız vermiyor bu yüzden yavaş bile olsa AVEA benim için çok iyi.