Sansar667
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 526
İkamet ettiğim yerde ne avea ne vodafone çekiyor.Bu yüzden turkcell.
Hiçbiri, Turkcell kullanmıyorum![]()
Vodofone a nasıl taş atıyorsunuz anlamış değilim 18 liraya 1 gb internet 500 dk her yöne 500 sms kullanıyorum kenar mahallede 20 nin altına düşmüyor en fazla 25 gördüm genelde 15 in altına düşmüyor turkcellde daha hız sınırlaması var 7 nin üzerine çıkamıyorsun turbo almadıgın sürece parayı bayılmak lazım üstüne vodofone kadar iyi net almak için 2-3 aydır vodofone kullanıyorum çekmeme gibi hiç bir sıkıntısı yok kullanan kullanmayan sallamış işte herkes egosunu tatmin ediyor kendince
Turkcell de turbo almak için saçma sapan fiyatlar vermek gerekiyor vodofone da hız sınırlaması gibi bir şey yok ben gayet memnunum belki turboyla geçer ama onuda hissetmek zor olur 30 40 lira her ay veremem .Hak veriyorum bende vodofone kullanıyorum 25 tl ye 2 gb internet 500 dakika her yöne konuşma sms vs.hem aveadan daha hızlı ve daha iyi çekiyor hemde turkceli yakalamış durumda diyebilirim eminönünde arkadaşla test ettim arada 2 mps hız oynuyor .
Hangi tarife buNeden mi Turkcell kullanıyorum? Çünkü benim gittiğim her yerde çekiyor. 3GB internet+500dk+1000sms+6aylık 6gb internet'e 40 lira veriyorum ama hakkını da veriyor. Üstüne internetim 1.5gb kaldığında Bitmeyen yazıp 2222'ye yolladığımda 1.5gb internet daha geliyor ki aylık 4.5gb internetim olmuş oluyor. Hesabım uygulamasıyla her hareketimi rahatça görebiliyorum. Uygulamadaki Müşteri Temsilcisine bağlanıp sorunumu yazarak da çözebiliyorum. Cengavere mesaj atıp onunla da sorunumu çözebiliyorum. Cinemaximumlarda pazartesi perşembe ikinci bedava bilet ile rahatça arkadaşlarımla filmimi izleyebiliyorum. (Cinemaximum sinemalarının kaliteleri diğerlerine göre daha iyi, şahsi fikrim) Arada güzel hediyeler de veriyor, misal geçen gün Google Play hesabıma 3 lira hediye yolladılar. Uzun lafın kısası benim her ihtiyacımı kısa yoldan hallediyor ve çekim kalitesiyle de yarı yolda bırakmıyor. (Bu arada Mersin'deki evimde de Turkcell Superonline fiber+ ev telefonu kullanıyorum. Eğer Eskişehir'de de olsa burada da kullanırım ancak SO Fiber burada mevcut değil)
Bildiğim kadarıyla gencturkcell'de arkadaş internetten yüklerken kredi kartı ile 20+20 şeklinde yüklüyorum bende daha sonra kendisi 1 gb hediye veriyor 1 ay dolmadan 2 defa tl yüklediğim için oda 1 haftalık 1 gb internet sonra 1 gb+500 dk yapıyorsun aylık 25-30 lira sanırım etti 2 gb internet 1gb daha bir paketten hediye veriyor gencturkcell hala veriyormu bilmiyorum etti 3 gb her yöne sms i de hediye veriyor 1000 heryöne 1000 turkcell 6 aylık 6 gb paketinide sanırım sarıkutudan falan yapmıstır yani 3 gb internetin 1 gb olanı 1 haftalık ha o internet yarıya gelince fullenme olayı gerçekten çok güzel bi olay atıyorum 1 gb internetiniz var ki sürekli hediye veriyorlar 500 mb kaldığında mesaj atıyorsunuz ücretsiz tekrar fulleniyorHangi tarife bu
Mobil operatörlere akk yi Turkcell getirecek bakın görürsünüz...
var zaten bir ara bende paket 2 taneydi 1gb bitmişti para yükleyip 1gb daha almıştım o bitince hız düşmemişti 1gb daha alınca bütün hata düzeldi o 1gb bitti hız 96kb/sn oldu tekrar para yükleyip deneyi tekrarlıcam...
Zaten hali hazırda sınırsız paketler altında mevcut 1 gb sınırsız yaparsanız 1 gb doldugunda 96 kpbs düşüyor hızınız.Mobil operatörlere akk yi Turkcell getirecek bakın görürsünüz...
Kaçmaz 39 tarifesiHangi tarife bu
var zaten bir ara bende paket 2 taneydi 1gb bitmişti para yükleyip 1gb daha almıştım o bitince hız düşmemişti 1gb daha alınca bütün hata düzeldi o 1gb bitti hız 96kb/sn oldu tekrar para yükleyip deneyi tekrarlıcam...
Aynen kardesim vardida simdi azaldi onceden gunde 3 4 gb kullaniyordumbedeva internet yapma diye bişey varmış ondandaha denmedim ama işe yarıyomuş 2-3 kişiden duydum