Neden Turkcell kullanıyorsunuz?

Neden Turkcell kullanıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    195

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Şu ana kadar telefon ile fazla konuşma ihtiyacım olmadığından hep Turkcell kullanıyordum. Ama bu kazık tarifelerinden gına geldi artık. Fazla konuşan biri değilim. Konuşmalarım da gennellikle 1-2 dakika arası sürüyor. Bir bakıyorum 1-2 TL Allah ne verdiyse sömürmüş.

Şu BİM bayramdan sonra açılsın. İlk işim numaramı taşımak olacak. İyi çekiyor diye diye paso geçiriyor valla :)

Shockxx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beni kazıkladığı için.Ulan adamlar bir paket çıkartıyor.Abone olmadan pakete abone ediyor.Paket iptali olmuyor.Hep benden çekiyor.100 Mb internet kampanyası mı neydi?Paketi yaptım abone olmadım paramı aldılar.Paket iptalini aradım internette yoktu.Müşteri hizmelerini aradım 1 saat içinde paranızı vericez dediler 24 saat sonra verdiler.

plusnettr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sinyal ve hizmet kalitesinden dolayı bu zamana kadar beni yolda bırakmadığı için.
En azından Ingiliz uşağı ve telekomun yalakası olmadığı için.
Pahalı diye orada burada laf atıp hala kullananlar olduğu için :D

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Yaklaşık 7 yıldır kullanıyorum. Bekarım, sevgilim falan yok, gurbette de değilim. Ayda en fazla 1 saat ya konuşurum ya konuşmam. Yıllardır Turkcell beni daha fazla konuşmaya alıştırmak için boyna hediye dakika falan gönderiyor. "20 TL yüklediniz bravo, alın size 150 dk. konuşma hediye." falan filan.
Şimdi hesap edecek olursak, bana aylık 20 liralık konuşma yetiyor. İnternete de giriyorum onun için de 100 mb'lık paket 9 lira. SMS, MMS falan için de 5 TL kullansam 34 liralık bir meblağ ortaya çıkıyor. 1 yıl önce bir opsiyon sundular. Bir kereliğine 5 lira verip, yüklediğim her 20 TL için 60 dk. her yöne konuşma veriyor. 20 TL yüklüyorum, konuşacağım miktar zaten hediye geliyor. 9 liraya internet paketi alıyorum, 5 liralık da SMS falan kullansam 14 lira, kalıyor bana 6 lira. Onu da hayrıma transfer ediyorum sevdiklerime, zorda kalanlara falan. 14 lira kardayım. Neti hızlı, arada konuşma hediye ediyor bol bol akrabalarla da görüşüyorum, çekimi iyi. Sarı kutusu olsun, sinema bileti hediyesi olsun, bedava havadurumu, ramazan paketleri olsun, müşteri hizmetlerindeki düzen olsun, benim gibi bir kullanıcı için 10 numara operatör. Daha ne olsun.
Nasıl canım sıkıldıya artık amma da yazmışım be :D

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
Bizim insanımız büyük çoğunluk çekim gücünden dolayı kullanıyordur çünkü Türkselden daha iyi cepten paraçeken firma yok ve bizim millette kazıklanmayı çok sever çünkü fazla para verince mutlaka kaliteli olur sanar. :hammer:

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
ailem yüzünden kullanıyorum 18 imi doldursam direk vodafone a

debir

Asistan
Reaksiyon puanı
2
aveaya kızıp turkcele geçtim, seneye tam tersini yapacağım...

cholonya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
grafik falan yayınlayan var ya la :D

bende bir soru sorayım mademse.

neden avea kullanmıyorsunuz :confused1::D

oraycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Türkcell kullanan insanlara artık üzülerek bakıyorum. Vodafone a geçtim bikaç sürtüşmem oldu belki davayada verebilirim ama memnunum. :)

speedyextra

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yurtici icin Turkcell diyorum. Yurtdisi kullanimda vodafone diyorum :)

St. Benoit

Profesör
Reaksiyon puanı
6
11 yıldır kullanıyorum hattımı. SMS paketimi aldım, internetimi aldım, yeri geldi konuşma paketleri de aldım. (konuşma paketine gerek olmuyor fazla her yöne 10 dakkika 40 kuruş gibi bişey olduğu için) Sürekli paketlerdeki kalan miktarları ve tl harcanan şeyleri online işlemlerden takip ettim. 50 TL' den fazla önyükleme yapmadım. Sonuç olarak memnunum. Bugün vodafone ya da avea da alsam yine 50 TL çıkar cebimden. O yüzden diğerlerine gerek yok.

Çekim kalitesi olarak çok sıkıntı yaşamadım. Sıkıntı yaşadığım yerlerde Turkcell' e durumu bildirdim. İlgilendiler. Yazlıktaki baz istasyonunu güçlendirip 3G' ye açmaları ve köye baz istasyonu yerleştirmeleri gibi.

Tabi sinir olduğum işler de yaptı. Mesela bu çalarken dinlet muhabbetine kontör ( tl yükleme gelmeden önce) yiyip durdular habersizce. Sonra da btk kararıyla geri yüklediler o kontörleri :D

Şimdi de bu sarı kutu sayesinde internet paketine tl vermiyorum. Artık kampanya bitene kadar sarı kutudan internet paketlerimi alırım. Sonrası yine 6 aylık indirimli paketler...

Sonuç olarak turkcell beni kullanmıyor, ben turkcell' i kullanıyorum. O yüzden burdan devam.

DJSaint

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sebebini bende hala anlayabilmiş değilim yıllardır yemeden içmeden düşünmeme rağmen :biggrin:. Ve 13 yıllık Turkcell kullanıcısıyım :yes:

Kısacası:

Ne bilim ben.

Yok şaka tabii :). Avantajlı kampanyaları çok fazla olmasada diğer operatörler gibi, hizmet kalitesi yüksek.Hayatta herşeyin bi bedeli olduğu gibi Turkcell kullanmanın bedelide yüksek tarifeler ama karşılığında iyi kalite.Yani ben memnunum.

nofrost

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Toplam 4 hattım var. Hepsi 053x le başlayan Turkcell orijinli hatlar ve şu an hiçbiri Turkcell'de değil. 2 Vodafone 2 Avea şeklinde ve ara sıra değiş tokuş yaptırıyorum ikisi arasında kampanya durumlarına göre. Şu ana kadar da hiç pişman olmadım. "Bari bir tanesini tekrar Turkcell'e geri taşıyayım da bulunsun ne olur ne olmaz" demedim. Çok seyahat eden biriyim ama il ve ilçe merkezlerinde bulunuyorum çoğunlukla. Köylerde, dağda bayırda durum nedir bilemem ama 3g internet bağlantısını sık kullanan biri olarak şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım. Tam tersine özellikle büyük şehirlerde merkezi bölgelerde Turkcell hattı olan arkadaşlarla ne zaman internet hız kapışması yapsak ben kazandım. Turkcell 3g internet hızı birçok yerde yoğun kullanım nedeniyle sorun çıkarıyor.

Ja.McFly

Asistan
Reaksiyon puanı
3
12 tl ye aylık heryöne 180 dk 180 sms. Yeter de artar bile.

plusnettr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Son çıkardığı Turkcell Style reklamından sonra Turkcell i bırakıyorum reklamdan utandım diyenlerin bir kısmı numarasını taşısa daha güzel olur, sırf ekranında Turkcell yazsın diyen -8 bakiyeli liseli tayfası boşuna şebeke yoğunluğu yaratıyorsunuz taşının bizim gibi pahalı olmasına razı olanlar rahat kullansın :D

yusher

Profesör
Reaksiyon puanı
12
turkcell'de çalışınca turkcell kullanıosun :D

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
insan alışkanlıklarının tutsağıdır... Turkcell'in kazığı zevk veriyor bana her halde olndan olsa gerek... dedik yaa alışkanlık işte... Onun kazığını yemeden rahat edemiyorum...

Karlo

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
tanıdıkların çoğu bu operatorü kullandığı için daha ucuza gelsin diye kullanıyorum yoksa çekim gücü olarak vodefone daha iyi bence köylerde vodefone kullanılıyor

Max2Life

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hattımı kendi adıma almak için mecburen turkcell'e geri dönecem ama BTK kararına rağmen halen sistemin altyapısı hazır değil diyerekten 37 TL para istiyorlar. Hat devri olmasa asla Türkcell'e geri dönmezdim. vodafone çok daha avantajlı.

FY2005

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Geçen bi vesileyle Avea müşteri hizmetlerini aradım ve anladım ki sırf müşteri hizmetleri sayesinde bile Turkcell kullanılırmış, kullanmaya devam :)

Ayrıca neden Turkcell kullanıyorsunuz diye sormuş, neden Turkcell kullanmıyorsunuz diye sormamış :) Pis anti-Turkcellciler çıkın dışarı :D

tayfun_byr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çekimi iyi olduğundan ve başka hat kullanmadığımdan ama artık gerçekten bıktım bu Turkcellden

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Bende 1 hafta içerisinde Turkcell'e geçmeyi planlıyorum. Avea kullanıyorum ancak çekimi ve 3G' sinden hiç memnun değilim.

yuuksel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
neden türksel kullanmıyorum
karamehmete para vermek istemiyorum
kazıklanmak istemiyorum
verdiğim paranın hakettiği görüşme süresini bulamıyorum
başlık yanlış
ve bir türksel çalışanı tarafından tanıtım için açılmış

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Turkcelliyim yıllardır kullanıyorum gayet memnunum fakat Beşiktaşın Vodafone anlasması sonrası Vodafone gecmeyı dusunuyorum eger vodafone bızım koyde cekıyorsa gececem :D :D

faruksio

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Hem bütün çevre turkcell li hemde çekim gücü iyi