Neden Turkcell kullanıyorsunuz?

Neden Turkcell kullanıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    195

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
''Diğer'' seçeneği niye yok :D Ailemin başka telefon (operatör demek istiyorlar) alma hepimiz Turkcelliz çok yazmasın demesinden kaynaklanıyor :D hani güzel bir tarife alsam onları ben arasam olur ama olmazmış :D 30 yaşıma kadar 10 yıldır TURKCELLL

Chris_Mccandles

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
6-7 ay önce annemin üzerine olan (12 yıldır kendi kullandığım) hattımı kendi üzerime aldım, geçen hafta da vodafone a geçmek için başvuru yaptığımda nakil olan hatların numara taşıma yapamadığını öğrendim. mecburiyetten kullanıyorum. söğüşe devam.

St. Benoit

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Kontratlı cihazım var :) Gerçi kontratlı cihaz almadan önce tüm operatörleri incelemiştim, aralarında en uygun fiyatı turkcell veriyordu.

Bowen32

Doçent
Reaksiyon puanı
3
daha başka hat kullanmadım ama genel olarak memnunum fiyatları biraz daha aşağıya çekseler çok daha güzel olacak

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Platinum üyesiyim, her türlü imkan sağlıyorlar. Tarifem de oldukça iyi :P

Jaguar66

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Eski sevgilimin hattı turkcell'di avea'dan turkcell'e geçiş yaptım 6 yıl önce kadar. O gün bu gün turkcelliyim :)

yigott

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslarda EDGE Çekerken Bende 3G VE HPSA çekiyo bu sebeple TURKCELL.

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
19 liraya turkcell bana 1 gb internet, 1000 sms, 1000 dakika turkcellilerle konuşma versin hemen geçerim. Sırf bu tarifeler için aveadayım ve memnunum.

Reaksiyon puanı
16,128
avea gidici gözü toprağa bakıyor bir sabah battı haberi çıkacak...

HYuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
22
pahalı geldi, aveaya gectim. pişman mıyım? yok kardesim öyle böyle işimi görüyor ayda 19 tlye turkcell adama alo dedirtmez internet sms söylemiyorum bile

ardaozkal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bugün vodafone'a geçtim. Hem şerefli(vodafonede var bitek), hem ucuz(Avea ve vodafone), hem de çekiyor(Türkcell vodafone)...

GoByMe

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Dağın başındaki bir okulda yatılı okuyorum sadece türkcell düzgün çekiyor

Reaksiyon puanı
16,128
hiç yolumun üstünde değil turkcell vatanbilgisayar'a gidersem anca o zaman önünden geçiyorum...

codding

Asistan
Reaksiyon puanı
13
3 yıl önce turkcellden avea ya geçtim 6-7 ay kadar kullandım, daha sonra vodafone a geçtim onuda 8-9 ay kullandım. baktım olacak gibi değil verdiğim paraya değmiyor sinir hastası olucam en son geri turkcelle geçtim. Tamam belki biraz pahalı ama diğerlerine göre tartışmasız kaliteli. Ne bir ses düşme problemi nede kesilme çekmeme gibi bir problem yaşadım bugüne kadar. Ayrıca 3g side gayet hızlı. Verdiğim parayı hakediyor adamlar.
Kardeş nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama avea kullanıyorum. istanbulda ikamet ediyorum bu zamana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım. yazları karadenize gidiyorum ordu trabzon rize vs. yaylara falan orada da hiç sıkıntı yaşamadım. gayette memnunum interneti bazı yerlerde 3g ile degil 2g ile giriyor tek eksiği o onun dışında tanıdığım çoğu kişi gibi bende memnunum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Brader çekim gücü deyip deyip geçiriyorlar etrafımda benden başka bu lanet operatörda olan kalmadı adam benim ödediğimin yarısını ödüyo benden çok konuşuyo intrnet paketi sms paketide var artık reklam la olmuyo bu işler 59 liraya vodafon ev iş vodafonlular sınırsız diger operatörlere 1000 dakka 1 gb internet paketi var ben böylebi paket hayatta görmedim en son faturam 300 tl 95 den asagi hiç ödemedim bu güne kadar ben bu turkselle neler söyleyecemde bura müsait değil etrafımda ne kadar türkselli varsa allah belamı versin hepsinin operatörünü değiştiricem arabamla getirip götürecem yemeklerini yedirecem hatrımın geçtiğine hatır geçmediğine para vermessem namerdim bizlerin kanını emdi bu operatör türksell kullanmayın ne kullanırsanız kullanın kimse bizim cebimizi düsünmez. ama türksell gercekten bu işi abarttı.

TyC

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Stockholm sendromu. Kazıklanmak umrunuzda olmuyor bir yerden sonra.

semih016

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Avea kullanıyorum ama Turkcell'e geçmeyi düşünüyorum tekrar. Turkcell gibisi yok. Vodafone'a para vermem Turkcell varken.

tanerkamber

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bi şık daha eklenmesi lazım mazoşist olduğumuz için

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Çünkü,bana en uygun Turkcell geliyor.Bana kalırsa en iyi hizmetleri Turkcell sunuyor.Ayrıca çekim gücü,interneti falanda çok iyi.Bana göre Vodofone falan hikaye.En iyisi Turkcell.

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Abi 19 tl ye hepsini alıyorum ama telefon cekmeyince hiçbir ise yaramıyor bundan dolayı turkcelle geçeceğim ha bu arada kasaba veya köyde yaşamıyorum şehrin ta gobegindeyim

qutoxy

Asistan
Reaksiyon puanı
11
"Sadece Turkcell en iyi çeker." olayı yalan oldu. Artık hepsi iyi çekiyor. Bu oy verenler büyük ihtimalle eski "Turkcell çekim gücü" reklamları etkisinden kurtulamayan kişiler veya başka hat kullanmayan kişilerdir. Ben hem Turkcell hem de Vodafone kullandım. Her iki hattında çektiği yerler var, çekmediği yerler var. Turkcell'in çekmediği, Vodafone'un çektiği yerler biliyorum şehir merkezinde. Turkcell'in paketlerinin diğer operatörlerden daha iyi olduğu ve her kesime hitap ettiği doğrudur ama. Kullanıyorsam sebebi bu olabilir ancak, benim için.

zined7

Asistan
Reaksiyon puanı
1
"Turkcell'linin gücü Turkcell'in çekim gücü." Diye bir reklam vardı. Bu bile yeter. Avea ve Vodafone'da çekiyor ki diyenler forumda bi arasın çekiyor mu acaba gerçekten diye.

Turkcell, pahalı olabilir belki ama hizmet kalitesi 1. sınıf.