- Reaksiyon puanı
- 11,281
Her şey tıkırında. Sadece bazı şeyleri erteleme kararı aldık.Seninki nasıl gidiyor abi? Var mı gelişme?
Her şey tıkırında. Sadece bazı şeyleri erteleme kararı aldık.Seninki nasıl gidiyor abi? Var mı gelişme?
Yeni nesil kızlar zekasız. İsterseniz geri kafalı diyin istediğinizi diyin bana;Aklıma yine bu geldi. Neden sevgiliniz yok? Hayırlı Ramazanlar.
10 ay her gün farklı bir iltifat düşünmek kolay mı sanıyorsunuz!!Aynen baya romantikmiş.
"Gustav ağır kıta topuna karşı bile seni tercih ederim" deseydin kesin düşerdi.10 ay her gün farklı bir iltifat düşünmek kolay mı sanıyorsunuz!!![]()
Yok o iltifat biraz ağır kaçardı."Gustav ağır kıta topuna karşı bile seni tercih ederim" deseydin kesin düşerdi.
![]()
Görüldüde atmazsın ama yav.
Romantik adamdım edecek iltifat kalmayınca ayrılma kararı aldım.![]()
Onur duyarım.Bu savunma > Sokrates'in savunmasi.
"Gustav ağır kıta topuna karşı bile seni tercih ederim" deseydin kesin düşerdi.
![]()
Hicbir kadin SU-76, Gustav agir kita topu, Elefant tank destroyer ve Panzer VI Tiger I'den kiymetli olamaz...
![]()
Altay ana muharebe tankı hepsini tekler.![]()
O ayri ama kimse benim WWII savas tanklari sevdami sorgulayamaz. COH2'de az mi tank feda ettim![]()
Kesinlikle, birisi birisini gerçekten seviyorsa boş boş sebeplerden trip atmaz.Arkadaşlar siz ilişki içinde bulunmamışsınız adeta birbirinizi birer nesne gibi görmüşsünüz. Biriyle ilişki içinde olmak tabuları kuralları olan bir şey değil ki iki tarafta birbirini seviyorsa zaten olması gerekenler doğaçlama oluyor olması gerekip olmayanda yine sevgi çerçevesinde konuşulup olduruluyor. Toxic ilişkiler zaten şuan anlattığınız gibi oluyor.
Sana kız mı yok abim, tank ile dışarı çıksan en az 50 kız.Bu arada neden sevgilim olmadigini buldum sanirim...
Sana kız mı yok abim, tank ile dışarı çıksan en az 50 kız.![]()
Kleopatra'nın modern hali tam senlik olurmuş abi ancak farklı dönemler.Abi soyle WWII'den, 1400'ler Avrupa Cagindan, HRE'den, din savaslarindan, Martin Luther King'den, II. Mehmed'den, Roma'dan, Kartaca'dan, Fransiz ihtilalinden bahsedecegim birisini bulamadim ki konusayim![]()
Konu dışına çıkmayalım.
Keşke genelleme yapmasaydınız.... Zekasız vs demek doğru değil...Yeni nesil kızlar zekasız. İsterseniz geri kafalı diyin istediğinizi diyin bana;
Açık giyinirim diyerek aslında açık değil de çıplak gezdiklerinin farkındalar, kendilerini obje gibi gösterip hoşlarına gitmesine rağmen biz kıskanınca konuyu ayrılığa bile getiriyorlar.
Zekasız varlıklar.
Maço serseri tiplere aşık olup düzgün insanları sevmiyorlar.
Bizzat komşumuzun kızıyla az önce bisiklet sürdük spor amaçlı, ilk gördüğümde hoşlandığımı söylemiştim ve kız bunu bilmesine rağmen hala bana yüz vermiyor sadece arkadaş olarak takılıyoruz.
Çünkü severim, kollarım, iyi biriyim.
Tamamen materyalistler Allah akıl fikir versin.
Kimin nasıl giyindiğine karışamazsınız hocam dediğiniz tipte bir kızla karşılaşırsanız muhattap olmazsınız olur biter. Böyle genellemeler genellikle tipe bakıp hoşlanıp ardından tanışınca karakterini beğenmeyince ortaya çıkar. Her iki cinsinde birbirine göre saçma davranışları olan kişileri olabilir tabiki başta dediğim gibi bu yanlışlar öznel. Forum modlarımızın ve üyelerimizin arasında da kızlar olduğuna dikkat ederek konuşalım lütfenYeni nesil kızlar zekasız. İsterseniz geri kafalı diyin istediğinizi diyin bana;
Açık giyinirim diyerek aslında açık değil de çıplak gezdiklerinin farkındalar, kendilerini obje gibi gösterip hoşlarına gitmesine rağmen biz kıskanınca konuyu ayrılığa bile getiriyorlar.
Zekasız varlıklar.
Maço serseri tiplere aşık olup düzgün insanları sevmiyorlar.
Bizzat komşumuzun kızıyla az önce bisiklet sürdük spor amaçlı, ilk gördüğümde hoşlandığımı söylemiştim ve kız bunu bilmesine rağmen hala bana yüz vermiyor sadece arkadaş olarak takılıyoruz.
Çünkü severim, kollarım, iyi biriyim.
Tamamen materyalistler Allah akıl fikir versin.
Herşeyi geçtim zekasız demek çok kırıcı, yani bana göre genelleme asla yapılmamalı. Çünkü biri öyledir diğeri değildir. Çok yanlış ifadeler kullanılmış. Her kızın öyle olmadığını geçtim öyle olan kız cidden çok az. Ve bunu tüm kızlara yüklemek mantıklı değil.Kimin nasıl giyindiğine karışamazsınız hocam dediğiniz tipte bir kızla karşılaşırsanız muhattap olmazsınız olur biter. Böyle genellemeler genellikle tipe bakıp hoşlanıp ardından tanışınca karakterini beğenmeyince ortaya çıkar. Her iki cinsinde birbirine göre saçma davranışları olan kişileri olabilir tabiki başta dediğim gibi bu yanlışlar öznel. Forum modlarımızın ve üyelerimizin arasında da kızlar olduğuna dikkat ederek konuşalım lütfen
Herşeyi geçtim zekasız demek çok kırıcı, yani bana göre genelleme asla yapılmamalı. Çünkü biri öyledir diğeri değildir. Çok yanlış ifadeler kullanılmış. Her kızın öyle olmadığını geçtim öyle olan kız cidden çok az. Ve bunu tüm kızlara yüklemek mantıklı değil.
Ya sevgili değilde bi konuştuğum var hem benden büyük hemde aşiret kızı napıcam bilmiyorum
Abileri var mi? Varsa bundan sonra konustugun degil olsa olsa dunya ahiret bacin olur![]()
yakışıklı olduğum için saygılı olduğum için efendi dürüst olduğum içinNeden sevgiliniz var?
Yeterince yakışıklı değilim sanırım![]()