Herobrine
Müdavim
- Reaksiyon puanı
- 4,054
Aklıma yine bu geldi. Neden sevgiliniz yok? Hayırlı Ramazanlar.
Neden ayrıldın hocam?Vardı ayrıldım. Valla daha güzel bu şekilde.
OdunumAklıma yine bu geldi. Neden sevgiliniz yok? Hayırlı Ramazanlar.
Çok mütevazi bir insan gördüm seni kardeşimBenim sevgilimin olmamasının nedeni; dinibütün, keko olmadığım için ve tipim 9/10 olduğu için.
Benim okulumdaki bütün kızların sevgilisi keko.
Ona göre yaşananların her sebebi kendisinin üst düzey bir canlı olmasıÇok mütevazi bir insan gördüm seni kardeşim![]()
tamam knk direkt kızlarla konuşamıyorum diyebilirsinBenim sevgilimin olmamasının nedeni; dinibütün, keko olmadığım için ve tipim 9/10 olduğu için.
Benim okulumdaki bütün kızların sevgilisi keko.
Aslan burcu galibaOna göre yaşananların her sebebi kendisinin üst düzey bir canlı olması![]()
Senin okulun sorunlu.Benim okulumdaki bütün kızların sevgilisi keko.
Boş yazı...Ne gerek var ki? Kendi kendimize yaşıyoruz. Rahatımızı bozmamıza gerek yok. Sevgili yok dırdır yok. Ayrıca bir erkek olarak az konuşan bir kız daha görmedim.
Bir de sevgili denince aklıma para harcayan ve harcanan kişi ve alınan harçlığı bir günde bitirmek geliyor.
Yoo...Boş yazı...
Genellemeler ve tecrubesiz kulaktan dolma şeyler ile dolu.Yoo...
Bir ömür onla yaşamak ve hayat arkadaşı olmak için?Neden sevgiliniz var?
Genellemeler ve tecrubesiz kulaktan dolma şeyler ile dolu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir ömür onla yaşamak ve hayat arkadaşı olmak için?
Bu tipler var maalesef ama herkes öyle değil, ben erkek arkadaşımla maça bile giderdim. Yeri gelir futbol oynardık birlikte.Neymiş efendim neden sabah günaydın yazmamışım.
Bilader bir sal Allah aşkına dedim bıraktım.![]()
@Herobrine Aynı neden.Neymiş efendim neden sabah günaydın yazmamışım.
Bilader bir sal Allah aşkına dedim bıraktım.![]()
Seninki nasıl gidiyor abi? Var mı gelişme?Çoğunuz toxic ilişkiler yaşadığından uzak durmak istiyorsunuz. Normal![]()
Görüldüde atmazsın ama yav.@Herobrine Aynı neden.
Kendisiyle ben normalde arkadaştım, sonra bir anda beni okul çıkışında tuttu ve açıldı. Neye uğradığımı şaşırıp kabul etmek gibi bir hata yaptım. Kendisi benim odun olduğumu bilmiyordu. Onun sayesinde görüldü atmanın "ayıp" bir şey olduğunu öğrendim. O bir şeyler yazıyordu bende görüldü atıyordum meğersem görüldü atmak kötü bir anlama çıkıyormuş. Aramızda "ha belki düzelir" diye soğuk bir şekilde geçen 4 ayın sonunda ayrıldık. Çok daha iyi oldu. Bir insan gece yatmadan önce "seni seviyorum" yazmadığı için trip yer mi yahu. Her akşam buna alarm mı kurayım ben?
Ya ama şimdi insan bilgisayar bağımlısı bir mağara adamına açılmaz ki. Ben rekabetçi atıyorum ikide bir mesaj atıyor dönmeyince trip atıyor. Yav ben takımda 7 kuşak önceki sülaleme söven toxicle mi uğraşayım yoksa sana mı döneyim. Neyse bana en azından görüldü atmanın ayıp olduğunu öğretti.Görüldüde atmazsın ama yav.
Romantik adamdım edecek iltifat kalmayınca ayrılma kararı aldım.![]()
Aynen baya romantikmiş.Romantik adamdım edecek iltifat kalmayınca ayrılma kararı aldım.![]()