Neden hiç kimsem yok ?

xWhozz

Doçent
Reaksiyon puanı
346
Köpek al, yalnızlığını unutturur, eğer yeterince konsantre olup onun söylediklerini anlamaya çalışırsan, bir süre sonra aynı dili konuşmaya başlarsınız, köpeğimle saatlerce sohbet ettiğim zamanlar oluyor, kimi zaman güzel bir film seçip izliyoruz, aynı türden filmlerden hoşlanmammıza rağmen birlikte izlerken keyif aluyoruz, birbirimiz anlıyor ve olduğumuz gibi kabul ediyoruz, arada bir şiddetli tartıtışmalar yaşasak ta kimin haklı olduğundan bağımsız birimiz mutlaka alttan alarak gergin ortamı yatıştırıp sakinleştiriyoruz, bazen işten sinirli geldiğim oluyor, böyle zamanlarda bana küçük sürprizler yaparak günün yorgunluğunu atlatmama yardım ediyor,
ailem izin verseydi golden cins köpek alacaktım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

"Melih" neden sürekli yorumlara 'sevgi dolu' emojisini bırakıyorsun ?

Heilung

Asistan
Reaksiyon puanı
148
hiç kimsen olmadığını sanmak, kimsenin seni sevmediğine inanmak gibi duygu durumları bir çok kişinin hayatının bir döneminde yaşadığı ve sonsuza dek öyle sürecekmiş gibi gelen bir ruh halidir, geçicidir, gerçekte kimsenin seni umursamadığı, sevmediği, önemsemediği yoktur, sadece sen yeterince ilgi görmediğine inanıyorsundur, bu da hayatında bir şeylerin değişmesi ile değişecek geçici bir durumdur, hayat çok eğlenceli, keyif almaya bak,

Warrior_1905

Asistan
Reaksiyon puanı
174
Nedendir bilmem ama konuda kendimi gördüm. Yalnızlık iyidir deyip içini rahatlatsam olmayacak , kötüdür desem yine olmayacak. Yalnızken insan konuşacak birisini arıyor ya. Bilemedim şimdi.

Heilung

Asistan
Reaksiyon puanı
148
ben sadece küçük bir üyecik.. mişim

bununla yaşayabilirim sanırım, sen de hayata minik bir üyecik olarak başlayıp, sonra zaman içinde gelişip evrilerek profesör mü oldun? yoksa sen zaten profesör olarak mı doğmuştun?

xWhozz

Doçent
Reaksiyon puanı
346
İnsanlar mutlu olsun diye atıyorum.
ben genelde mutlu değilde gıcık kapıyorum gibime geliyor :D

ben sadece küçük bir üyecik.. mişim

bununla yaşayabilirim sanırım, sen de hayata minik bir üyecik olarak başlayıp, sonra zaman içinde gelişip evrilerek profesör mü oldun? yoksa sen zaten profesör olarak mı doğmuştun?
Melih direk aslında rektör olarak başlayacaktı işte aileni seçemediğin gibi forumuda seçemiyorsun profesör olarak doğdu.

"Melih"

Profesör
Reaksiyon puanı
1,915
Birazcık mutlu ol niye atıyorum istemiyorsa atmayın.

Heilung

Asistan
Reaksiyon puanı
148
gerçek hayatla bağımı koparmış biri olarak emojilerle yaşadığımı söyleyebilirim, ne kadar çok pozitif etki bırakan emoji alırsam o kadar çok mutlu oluyorum, zaman zaman gerçeklik algımı yitirip tamamen sanal olduğumu bile sanıyorum, ta ki ofisteki monitörden kafamı kaldırıp yolun karşısındaki bim tabelasını görene kadar, çünkü sanal bir dünyada bu kadar kötü bir yaratım olamayacağını biliyor ve beni gerçek dünyaya bağlayan tek unsur olan o tebalayı referans noktası olarak kullanıyorum, bir gün kafamı kaldırdığımda onu görmezsem o zaman gerçekten özgür olacağım sanırım