Neden böyle

Salut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Ben bir yaşantımdan bahsetmek isterim size hemde içimi dökmek isterim herkes şükretsin kendi haline ben hep şükrederim ama bazı insanların kaderi hiç düzelmez ya bağlanır kilitlenir bendede aynen öyle yada ben öyle hissediyorum birşey almak istiyorum babam olmaz diyor sürekli para konusunda yardımcılık konusunda sıkıntı çekiyorum tmm eyvallah diyorum bari işe giriyim kazanayım diyorum onada engel çıkıyor sürekli bir engel oluyor tam birşey alacakken hop para yetmedi bir bakıyorum cihazın fiyatı artmış Allaha çok şükür evimize yemek geliyor aç değiliz açıkta değiliz çok şükrediyorum ama neden böyle oluyor sürekli bir engel çıkıyor ve çıkmaz yol gibi çıkışıda yok neden hep bişeyi çok istediğimde alamıyorum ve kendimi kötü hissediyorum millette para yok sanıyorsun bir bakıyorsun son model cihaz oh ne güzel ya cidden böyle adaletsiz birşey olmasını istemiyorum artık bıktım babama anneme her konuda yardım etmeye çalışıyorum elimden geldiğince biri ordan diyorki yemek ısmarlasana ama ben biriktirdiğim miktar kaçı kaç kuruş aldığım parayla yemek ısmarlasam bu sefer istediğim şeyden olacam biliyorum söz verdim ama bende maddi sıkıntı çekiyorum her istediğini elimle sihirli deynek varmış gibi getirememki neden bilmiyorum sürekli bir vergi çıkıyor Türkiyede sürekli kendimi pubg oynuyormuş gibi hissediyorum sakın beni yanlış anlamayın ülkemi çok çok seviyorum ama artan vergiler canımı sıkıyor istediğimi elde edemeyince çok moralim bozuluyor kardeşim üniversiteyi kazanıyor bitiriyor vs en kral şeyler kendisi kuruş para eklemeden alınıyor ama ben sürekli kendi kendimi geçindirmiş gibi hissediyorum türkiyedeki ailelerin genel şeyide şu okuyan kişi her zaman en iyisini hak eder her zaman ona yatıralım niye biz malmıyız aptalmıyız biz bir konuda bize yardım edin hep okuyanlarmı adam olacak hep okumayanlar aile içinde yardım edilmeyecekmi tabi kimseye sitem etmiyorum herkes haline şükretsin emin olun sizinle aynı durumda olmayanlarda var

Son düzenleme: