Neden bozuk vista sp2 dosyalari indirmeye veriyorsunuz

hakan388

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
saatlerce insanları uğraştırıp bozuk ıso dosyalı Vista SP2 yi indirime veriyorsunuz ayıptır yaptığınız insanları böyle aldatmayla elinize ne geçiyor

MeLankoLia

Profesör
Reaksiyon puanı
1
öyle bi şey olamaz çünkü microsoft linkleri.ne söylüyorsan git microsoft'a söyle.
ayrıca sen yanlış veya eksik indirmiş olabilirsin.özellikle chrome kullanıyorsan yüksek boyutlu dosylarda hata alabilirsin

hakan388

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hayır o dediğini kullanmıyorum ve ayrıca 2 defa indirdim ıso dosyası bozuk hata veriyor

hakan388

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
açık konuşacak birşey yok arkadaşım dosyaları bozuk onu söylüyorum

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Hangi konudan hangi dosyayı indirdin? burada herkes birbirini tanır. Kimse bilerek böyle bir şeyi yapmaz. Birilerini suçlamadan nereden indirdiysen konuyu açan kişiyle iletişime geç. Eminim mantıklı bir açıklaması vardır.

malibumali

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Arkadaş foruma bunu yazmak için üye olmuş sanırım. Muhtemelen de download'u tamamlanmadan bitti uyarısı aldı ve dosya bozuk mesajını alıyo. O link bozuk olsa bi kere ShiftDelete'a eklenmez. Ki SDN bu konuda çok hassas sanırım. Bugün Forum'da database sorunu vardı. Blog altındaki yazıyla ilgili forum konusunun linkleri otomatik pasif hale gelmişti. Tabii bu bi sistem ama, arkadaşın yaptığı yanlış, en azından indirdim çalışmadı, yardımcı olur musunuz gibi bi başlık açabilirdi. Direk sitem etmiş valla :) ... Arkadaşım Flashget vb bi download manager ile indirmeyi denedin mi hiç ?