Overclocked
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 4,547
Bilmiyordum ki böyle bir şey yazdığını.Psikolojisi bozuk insanlardan Destek almayın.
Bilmiyordum ki böyle bir şey yazdığını.Psikolojisi bozuk insanlardan Destek almayın.
Neyse artık banlandı sorun yok.Bilmiyordum ki böyle bir şey yazdığını.
Yok hocam tamam, Sizlik bir şey yok.Bilmiyordum ki böyle bir şey yazdığını.
Buydu diye hatırlıyorum bende.Ekli dosyayı görüntüle 126204
Mesajı da bu galiba.
Ekli dosyayı görüntüle 126204
Mesajı da bu galiba.
O banlanmamış.@seneren kimmiş ya? Like atmış o yoruma.
aaaa az önce konuşmuştuk hakkın helal olsun ama gitmeBu konumu okuyan tüm saygı değer hocalarıma teşekkür ederek başlıyorum..
Öncelikle herkese merhaba , 7 günlük bir ban almıştım ve bu gerçekten son zamanlarda beni üzen durumlardan birisi oldu. Öncelikle foruma gelme amacım öğrenmek , öğrendiğimi öğretmek .. Faydalı olmaktıKüfür konusundaki açıklamamı profilime yaptım. İçinizden birinize hatam olduysa affedin.. Ban sürecimde aldığım yorumlarla sdn forumda resmen istenmediğimin farkına vardım. Bu konuda bazı ssleri koyacağım. Bu nedenle forumu bırakmayı düşünüyorum.
Hakkınızı Helal Edin..
Sağcı zaten.O banlanmamış.
Hakkımı helal etmiyorum.Helal Olsun.
Devleti kurtaranlar sevilmez ama Halkını soyup soğana çevirenler baş tacıdır.
Bu ülkenin belki de yarısından fazlası Türk değil. Kürdü, Çerkesi, Lazı, göçmeni çok var. Önemli olan ne olduğun değil, ne hissettiğindir. Ben Çerkesim diye o zaman kendimi Türk olarak görmeyeyim böyle bir saçmalık yok.Neden Atatürk'ü sadece din ve içkiden yargılıyorlar diye düşündünüz mü? Çünkü başka kozları yok. Onlara göre ülkeyi kurtaran kişi Müslüman ve Türk olmalı.
Yanlış anladın. Atatürk'e "Yunan birisi bizim Ata'mız olamaz." diyen birisini gördümBu ülkenin belki de yarısından fazlası Türk değil. Kürdü, Çerkesi, Lazı, göçmeni çok var. Önemli olan ne olduğun değil, ne hissettiğindir. Ben Çerkesim diye o zaman kendimi Türk olarak görmeyeyim böyle bir saçmalık yok.
Yok ben seni yanlış anlamadım. Senin dediğine destek olmak amaçlı yazdım yoksa yazdığında bir sıkıntı yok.Yanlış anladın. Atatürk'e "Yunan birisi bizim Ata'mız olamaz." diyen birisini gördümO yüzden öyle yazdım
![]()
Çocuğa haklı demişti o yorum silindi ama sonra.tamamda nurdisina çocuğun atatürke küfretmesi saçma diye belirtti zaten sadece atatürkü sevmemesi yüzünden dışlanmasına kızmasına haklı dedi .. ama yanlış anlaşıldı
altınada ama atatürke hakaret etmesi saçma dedi sadece yarısınızı okumuşsunuz çocuğun öfkelenmesine haklı dediÇocuğa haklı demişti o yorum silindi ama sonra.
Arkadaş değildir o Multi olmasın?altınada ama atatürke hakaret etmesi saçma dedi sadece yarısınızı okumuşsunuz çocuğun öfkelenmesine haklı dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
çok yakın bir arkadaşıyım
Multi hunterArkadaş değildir o Multi olmasın?
Bay bay , görüşmemek üzere.Bu konumu okuyan tüm saygı değer hocalarıma teşekkür ederek başlıyorum..
Öncelikle herkese merhaba , 7 günlük bir ban almıştım ve bu gerçekten son zamanlarda beni üzen durumlardan birisi oldu. Öncelikle foruma gelme amacım öğrenmek , öğrendiğimi öğretmek .. Faydalı olmaktıKüfür konusundaki açıklamamı profilime yaptım. İçinizden birinize hatam olduysa affedin.. Ban sürecimde aldığım yorumlarla sdn forumda resmen istenmediğimin farkına vardım. Bu konuda bazı ssleri koyacağım. Bu nedenle forumu bırakmayı düşünüyorum.
Hakkınızı Helal Edin..
Banlanmışsın.altınada ama atatürke hakaret etmesi saçma dedi sadece yarısınızı okumuşsunuz çocuğun öfkelenmesine haklı dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
çok yakın bir arkadaşıyım
Sen Atatürk karsitiyim diyen kisi değil miydin?Bu konumu okuyan tüm saygı değer hocalarıma teşekkür ederek başlıyorum..
Hakkınızı Helal Edin..
Nerde göremedim?Ünlü oldum o fotolarda bende varım ?
Konu açıklamasında 2.ci foto birde insan bazıları sevmiyor diye kendini banlatırmı.Hayttada bir sürü sevmeyen kişi olucak o zaman sevmeyen var diye kendini kes nasıl bir mantık anlamadım ?Nerde göremedim?
Ben, Atatürk e düşman, eşcinsellim diye her yerde övünen kişilere helal etmiyorum.Bu konumu okuyan tüm saygı değer hocalarıma teşekkür ederek başlıyorum..
Hakkınızı Helal Edin..