Sibraius
Dekan
Haketmiş. Tahminimce yeni hesap açar.İyi olmuş ban yemesi.
Haketmiş. Tahminimce yeni hesap açar.İyi olmuş ban yemesi.
Açamaz.Haketmiş. Tahminimce yeni hesap açar.
Neden?Açamaz.
Açan çok oluyor ama tespit edilirAçamaz.
Taktik vermesene agaİp'den banlanıyorsa modemi çek tak yapması yeterli.
Atamıza hakaret eden bir şahısı savunan birinin Modemi Resetlemeyi aklına getirmesinin imkanı yok.İp'den banlanıyorsa modemi çek tak yapması yeterli.
Psikolojisi bozuk insanlardan Destek almayın.Pm'den bana psikolojik destek verecekti tam. Banlanmış. Kendisinden beklemezdim böyle bir şey. Mesajı silinmiş galiba, küfür eden çocuğa haklı demiş.
Aynen.Pm'den bana psikolojik destek verecekti tam. Banlanmış. Kendisinden beklemezdim böyle bir şey. Mesajı silinmiş galiba, küfür eden çocuğa haklı demiş.
Bilmiyordum ki böyle bir şey yazdığını.Psikolojisi bozuk insanlardan Destek almayın.
Neyse artık banlandı sorun yok.Bilmiyordum ki böyle bir şey yazdığını.
Yok hocam tamam, Sizlik bir şey yok.Bilmiyordum ki böyle bir şey yazdığını.
Buydu diye hatırlıyorum bende.Ekli dosyayı görüntüle 126204
Mesajı da bu galiba.
Ekli dosyayı görüntüle 126204
Mesajı da bu galiba.
aaaa az önce konuşmuştuk hakkın helal olsun ama gitmeBu konumu okuyan tüm saygı değer hocalarıma teşekkür ederek başlıyorum..
Öncelikle herkese merhaba , 7 günlük bir ban almıştım ve bu gerçekten son zamanlarda beni üzen durumlardan birisi oldu. Öncelikle foruma gelme amacım öğrenmek , öğrendiğimi öğretmek .. Faydalı olmaktıKüfür konusundaki açıklamamı profilime yaptım. İçinizden birinize hatam olduysa affedin.. Ban sürecimde aldığım yorumlarla sdn forumda resmen istenmediğimin farkına vardım. Bu konuda bazı ssleri koyacağım. Bu nedenle forumu bırakmayı düşünüyorum.
Hakkınızı Helal Edin..
Sağcı zaten.O banlanmamış.
Hakkımı helal etmiyorum.Helal Olsun.