• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Ne Oynuyorsunuz ?

gta 4 oynuyordum silmişim mafia 2 denemiştim silmişim (yanlışlıkla) minecraft hardcore yarın baslayacağım birde dün streamer life simulator oynuyorum arada birde roblox

telefonda trilyon tane çöp oyun var ama oynuyorum

1627916548260.png

C dolmuş. Oyunlara güncelleme gelmiş ve oynanmıyor inmediği için. :D Gta 5'i D'ye taşıyorum ama D diski de HDD olduğu için aşırı yavaş.

Serious Sam 3: BFE oynuyorum. Ama eski oyunlarında olan silahları düşmanları falan indirdim atölyeden, öyle oynuyorum yani. Serious Sam HD The First Encounter ile The Second Encounter'ı da alırım belki.
Tabii ki daha bir kaç tane oynayacak oyun var. Epic Games, Ubisoft ve Steam sağ olsunlar. Onlar sayesinde oyunlar birikti. Ücretsiz verilen beğendiğim oyunları hep alıyorum.

elite dangerous odyssey epey yol kat etmiş çıkışından bu yana. çok keyif alarak oynuyorum şu aralar. ıssız gezegenlere inip enkaz arama çalışmaları yapıyorum, bazen de biyolojik keşif peşindeyim. şimdi federasyon ile aramı yapmaya çalışıyorum ki güneş sistemine giriş izni alabileyim.

Half Life 2 Episode One ve Shadow Of Mordor oynuyorum arkadanda veriyorum şarkıyı miss ?

Öküz gibi Fortnite oynuyorum.

bunları

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2023-02-18 201722.png
    Ekran görüntüsü 2023-02-18 201722.png
    153 KB · Görüntüleme: 139
Batman Arkham Asylum

Jokeri dövmek ?

Sana 300 TL veren ellerim... (Black Ops: Cold War ) Resim paylaşamıyorum bu nasıl iş abi ?

Son düzenleme:
k2tvknm.jpg

Shadow Of Mordor oynuyordum abimin getirdiği hediye. ?

Sana 300 TL veren ellerim... (Black Ops: Cold War ) Resim paylaşamıyorum bu nasıl iş abi ?
Merhaba hızlıresime ekleyip eklenen resmin üstüne basılı tut ve yeni sekmede aç o sekmenin linkinide mesaj kısmının üstündeki görsel kısmına yapıştır.