Canberk61ts
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 250
Left 4 dead 2
Bende ETS 2 oynuyorum 20 saatim var ama çok az tabi biliyorum 1 hafta önce aldım.Ets 2'de kamyon sürüyorum
Ss almaya üşendim fotoğraf çektim. Mazur görün.
Ekli dosyayı görüntüle 58863
Telefon varsa, Mobile Legends, Bil ve Fethet, Rortos Flight Simulator.Football Manager 2020 - PC
Mobile Legends - Telefon
Trivia Crack - Telefon
Kelimelik - Telefon
Minecraft'ıda PC'de oynuyorum.Bende ETS 2 oynuyorum 20 saatim var ama çok az tabi biliyorum 1 hafta önce aldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
PUBG Lite,Euro Truck Simulator 2,Creative Destruction.
Telefon varsa, Mobile Legends, Bil ve Fethet, Rortos Flight Simulator.
Bronz V'te birinci olmak kolay İlk maçlarda hep botlar geliyor.Bir Taç olda görelim
Ben pek PUBG Mobile'ı sevmiyorum, oyun botlarla dolu.Bronz V'te birinci olmak kolay İlk maçlarda hep botlar geliyor.Bir Taç olda görelim
Ekli dosyayı görüntüle 115530
Hahahaha.Rank atlamazsan öyle şu anda Taç I'im bot görünce kim vuracak kavgası yapıyoruz.Affedersiniz o iş biraz kolsuzlukBen pek PUBG Mobile'ı sevmiyorum, oyun botlarla dolu.
Vay be PS3'te vardı benim Modern Warfare 2Bronz V'te birinci olmak kolay İlk maçlarda hep botlar geliyor.Bir Taç olda görelim
Ekli dosyayı görüntüle 115530
Ana menüsü yetmez miiii ?
Ekli dosyayı görüntüle 115531
Şimdi çıkardım kitaplıktan, toz içinde kalmış yazık.Vay be PS3'te vardı benim Modern Warfare 2
Futbol'un F'sini bilmeyen birisi bu oyunu öğrenebilir mi? Mesela ben spordan hiç; ama hiç anlamıyorum.Hiç oynamadıysan başta çok karışık gelebilir. YT üzerinden eğitim videolarını izleyebilirsin. Ben FM 2008 sürümü ile başladım feci bir bataklık Bende durum bu şekilde. Başlarsan duramayabilirsin.
Ekli dosyayı görüntüle 110020
Csgo daydım şu sıralar baktım kitlesi hayrı alamet değil valorant oynuyorum 2 haftadır Yanınıza 1-2 arkadaşınızı alıncada tadından yenmezNe dinliyorsunuz'dan özenti.
Ne oynuyorsanız buraya da ss veya oyunun adını atarsanız oyun arayanlara vs. yardımcı olabiliriz forum sakinleri.
Karşıma çıkan her oyuncu AFK kalıyor, tadı çıkmıyor.Csgo daydım şu sıralar baktım kitlesi hayrı alamet değil valorant oynuyorum 2 haftadır Yanınıza 1-2 arkadaşınızı alıncada tadından yenmez
Valoranta mıKarşıma çıkan her oyuncu AFK kalıyor, tadı çıkmıyor.
sistemin ne ets 2 yi bende bu grafiklerde oynamak istiyom benim sistem i5 işlemci 8gb ram 6300u intel hd 520 ekran kartıEts 2'de kamyon sürüyorum
sisteminiz nedir benim sistemim i5 işlemci 8gb ram 6300u intel hg 520 ekran kartı oynatırmı sisteminiz nedirEts 2'de kamyon sürüyorum
Evet.Valoranta mı
Oynatır sizin sisteminiz ETS 2'yi.sistemin ne ets 2 yi bende bu grafiklerde oynamak istiyom benim sistem i5 işlemci 8gb ram 6300u intel hd 520 ekran kartı
sisteminiz nedir benim sistemim i5 işlemci 8gb ram 6300u intel hg 520 ekran kartı oynatırmı sisteminiz nedir
bana hiç afk denk gelmediEvet.
Oynatır sizin sisteminiz ETS 2'yi.
nickiniz nedir? Şuan yüklüyorum oyunu ama arkadaşım yok .dCsgo daydım şu sıralar baktım kitlesi hayrı alamet değil valorant oynuyorum 2 haftadır Yanınıza 1-2 arkadaşınızı alıncada tadından yenmez
Orada bir FM 2020 gördüm sanki ?Bıkamadık şu oyundan Ekli dosyayı görüntüle 115985
Zor bıraktım abi yapmaOrada bir FM 2020 gördüm sanki ?