Ne Önerebilirsiniz Acaba? (ekran kartı, işlemci, anakart)

ikibinseko

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

enesyuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Oyun performansında ekran kartı önemlidir. İşlemci fena değil değiştirmene gerek yok. Ekran kartı f/p olarak GTX 750ti STRIX alabilirsin. Anakartın oyuna zaten pekte faydası yok.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
merhaba arkadaşlar.
bilgisayarıma 'ark: survival evolved' indirdim. oynamak mümkün değil. en kötü grafik kalitesinde bile oynanmıyor. acaba sistemimi iyileştirmek için ne yapabilirim. 0 olur 2. el olur. bide acaba tahmini bi fiyat alabilirmiyim. aşağı yukarı ne kadara patlar bana ona göre bütçe oluşturayım kendime.
Ekli dosyayı görüntüle 12662Ekli dosyayı görüntüle 12663Ekli dosyayı görüntüle 12664

Net bütçe belirtirsen yardımcı oluruz.

ikibinseko

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyun performansında ekran kartı önemlidir. İşlemci fena değil değiştirmene gerek yok. Ekran kartı f/p olarak GTX 750ti STRIX alabilirsin. Anakartın oyuna zaten pekte faydası yok.

Bu GTX 750ti STRIX biraz araştırdıktan sonra aklıma yattı. Doların 3 tl dolaylarında dolaştığı şu günlerde almak ne derece doğru olur?

Draker

Doçent
Reaksiyon puanı
63
merhaba arkadaşlar.
bilgisayarıma 'ark: survival evolved' indirdim. oynamak mümkün değil. en kötü grafik kalitesinde bile oynanmıyor. acaba sistemimi iyileştirmek için ne yapabilirim. 0 olur 2. el olur. bide acaba tahmini bi fiyat alabilirmiyim. aşağı yukarı ne kadara patlar bana ona göre bütçe oluşturayım kendime.
Ekli dosyayı görüntüle 12662Ekli dosyayı görüntüle 12663Ekli dosyayı görüntüle 12664

Eğer GTX750Ti düşünüyorsan, üzerine biraz daha ekleyip R7 370 almanı tavsiye ederim. R7 370, GTX 750Ti'dan çok daha fazla performanslıdır:

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-...56bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html?srt=UP