Soru Ne olur?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan User H
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

User H

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
Merhabalar bugün kardeşim FIFA Online 4 üzerinden birine 1 kere küfür etmiş. Sonrasında adamda ben seni bulamaz mıyım demiş. O da bıçaklama demiş. Adamda bıçaklamam da karşında hukukçu var demiş. Sonrasında ise KB Pardon Abi felan çekmiş. Sonrasında ise birşey dememişler. Sizce şikayet etme olasılığı var mı.

Edit: Bu sa demiş o neden as dememiş.

Ryuzakii

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
Hocam Fifa online hakkında pek bir fikrim yok fakat sosyal medyadaki küfürler üzerinden yada ses kayıtları ss'ler üzerinden şikayet edenler olduğunu biliyorum. Sosyal medyada sana ulaşılması daha kolay oluyor nede olsa bir kullanıcı adın ismin oluyor e postan oluyor eğerki dava süreci başlar ise mahkeme tarafından izin çıkarttırılıp sizin neyiniz bağlıysa oyuna [e posta , telefon , isim-soyisim] o şekilde bulabilirler diye düşünüyorum. Ama adam büyük ihtimalle korksun diye öyle demiştir : D

MG4446

Profesör
Reaksiyon puanı
1,257
Merhabalar bugün kardeşim FIFA Online 4 üzerinden birine 1 kere küfür etmiş. Sonrasında adamda ben seni bulamaz mıyım demiş. O da bıçaklama demiş. Adamda bıçaklamam da karşında hukukçu var demiş. Sonrasında ise KB Pardon Abi felan çekmiş. Sonrasında ise birşey dememişler. Sizce şikayet etme olasılığı var mı.

Edit: Bu sa demiş o neden as dememiş.
Oyundaki küfür yüzünden dava süreciyle uğraşacak adam milyonda bir çıkar. Şikayet etmez bence takmayın bu kadar yine de küfür falan etmeyin kimseye :d

Reaksiyon puanı
29
Hocam küfür etmek ile hapise atılsaydık illa herkes 1 defa hapse girmişti. Bence küfür etti diye korkmanıza gerek yok.

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Rahat olun bir şey olmaz kimse böyle bir sebep için şikayette bulunmaz bulunsa da ufak miktar para cezasından öte ceza almaz