Tüm konularda forum üyelerinin söyleyeceği şeyler var, 18-20 yaşınıza kadar boyunuz uzayacaktır, boyunuzu uzatmak istiyorsanız kemik gelişiminize dikkat etmeniz lazım. Bazen hiç boyu uzamayıp bir anda boy atanlar var, bu kez ben sorayım boy konusuna neden bu kadar takılıyorsunuz?
[/Q
Sadece merak aslinda. Başka bir sebep yok.Tüm konularda forum üyelerinin söyleyeceği şeyler var, 18-20 yaşınıza kadar boyunuz uzayacaktır, boyunuzu uzatmak istiyorsanız kemik gelişiminize dikkat etmeniz lazım. Bazen hiç boyu uzamayıp bir anda boy atanlar var, bu kez ben sorayım boy konusuna neden bu kadar takılıyorsunuz?
Bence en kötü 172 olursun ama tahminim 175 fln olursun. Ama bellide olmaz ben anne babanın verisine göre konuştum belki dayına dedene amcana veya başka akrabana çekip birden uzarsın , birde sakın 19 20 yaşına kadar ağır diyet fln yapma.Abiler selam. Boy ile ilgili bir sorum olacakti. Benim boy 1.68 ve 15e girmeme 4 ay kaldı.Cevreme göre biraz kisayim Sizce daha ne kadar uzarim.?
(Anne 155 baba 174 )
anne tarafı biraz kısa ama babamın amca oğulları en aşağı 180. İnşallah baba tarafına çekerim.Bence en kötü 172 olursun ama tahminim 175 fln olursun. Ama bellide olmaz ben anne babanın verisine göre konuştum belki dayına dedene amcana veya başka akrabana çekip birden uzarsın , birde sakın 19 20 yaşına kadar ağır diyet fln yapma.
Çok düşük miktarlarda olur çevresel etmenlerin boy uzamasına oranı düşük. Çünkü farklı yerlerde yaşamış tek yumurta ikizlerinin boyları aşağı yukarı aynı oluyor malesef genetik etmenler fayda ediyor daha çok. Ama bu küçük oranda 2-3 cm daha uzamana yardımcı olur o yüzden sprora devam et 2-3 belki de 4 cm daha uzun olmak az bir miktar değil.anne tarafı biraz kısa ama babamın amca oğulları en aşağı 180. İnşallah baba tarafına çekerim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Basketbolun veya futbolun faydası olur mu? Eskiden çok futbol oynadım ve faydasını gördüm.