• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Ne izliyorsunuz?

İzleyecek bir şey bulamıyorum. Dizi pek izlemiyorum en son Çernobil dizisini bitirdik 5 bölüm arkadaşım tavsiye etti.Gerçekleri gösteren belgesel tadında bir dizi beğendim diyebilirim.

bir de myazaki animelerini öneririim bu aralar güzel enerji veriyor

Salvation izliyordum 1.sezonnu bitirdim dahada izlemiyecem .sarmadi

Witcher'ı bitince 13. sezonda kaldığım Supernatural'a geçtim:)

The Flash öneririm

The Flash öneririm
Onu önereceğine Daredevil önersen daha mantıklı olur
Bence dandik bir dizi 2 sezon izleyip bıraktım DC evreninde en sevdiğim karakter olan Barry Allen/The Flash'ın içine etmişler Barry dediğin sarışın mavi gözlü olur kostüm de berbat ama 5.sezondaki yine iyi sarı çizme niye giymiyor ben anlamıyorum sizin hiç mi dikkatinizi çekmiyor ?
Ben star labs'a bağlı sürekli Cisco ve Caitlin'den yardım alan ama buna rağmen her bölümde dayak yiyen sünepe Flash'a Flash demem ben çizgi romancıyım çizgi romandaki gibi bir Flash yapamıyorlar bu yüzden boşuna hayal kurmanın anlamı yok çizgi roman okumaya devam :)

TRT' de Benim Adım Melek ve 360' ta çocuklar duymasının eski bölümleri.

la casa de papel son bölüme gireceğim saat 11-12 gibi

locke and key izleyin derim farklı bir dizi

How I Met Your Mother, biraz uzun 9 sezon ama yirmişer dakikalık bölümler sıkmıyor. Bir ay sürmüştü bitirmem. Kesinlikle ölmeden önce izlenmesi gereken bir dizi.

Ben filim cekecem izlemek isterseniz tutunamayanlar

Amazing Stories izleyen ?

Yaaa ajaajajajajsjsjs ciddimisin
Bende denk geldikçe izliyorum Hüsnü ve Mesut'un dostluğu olmasa bu dizi 500 bölümleri görmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güncel olarak La Casa de Papel'i takip ediyorum bügün 4.sezonu bitirdim bakalım 5.sezon nasıl olacak spoiler vermiyorum

Son düzenleme: